Natasja Froger gebruikt potjes crème van 200 euro

Geplaatst op di 12 mei 2020 om 15:30

Iedereen die denkt dat peperdure crèmes ervoor zorgen dat je er weer jeugdig en zorgeloos uitziet, wordt voor eens en altijd uit die droom geholpen door Natasja Froger. Zij blijkt namelijk een crème te gebruiken van 200 euro per potje en het resultaat daarvan zien we al jaren op televisie: niet echt een aanmoediging om je portemonnee te trekken dus. Het is dan ook de vraag hoe blij het cosmeticamerk Valmont kan zijn met de onthulling van Froger dat dit merk haar favoriete crème levert.

Froger onthult in het vooraanstaande glamourtijdschrift Beau Monde dat ze een Valmont-verslaving heeft. “Die haal ik bij huidverzorgingsinstituut Esté uit Naarden waar ik al jaren kom. Dankzij mijn schoonheidsspecialiste gebruik ik producten van Valmont en ben ik verslaafd aan de renewing pack.”

Die crème kost 203,50 euro per 50 milliliter, is te zien op de website van ICI Paris XL. Voor de volledigheid staat ook de literprijs erbij: 4.070 euro. Niet zo gek dus dat René Froger hem begint te knijpen.

La Froger is er helemaal weg van. “Ik breng dat ’s morgens aan op m’n gezicht, dan loop ik naar beneden, laat de honden plassen in de tuin en haal de krant. Daarna ga ik douchen en haal een warme doek over m’n gezicht. Dan doe ik pas m’n dagcrème op. De renewing pack is ‘t allerlekkerst om mee te starten“, aldus de presentatrice.

Het ergste is nog dat Froger haar Valmont-potje behandelt alsof het Duo Penotti is. “De schoonheidsspecialiste vraagt wel eens of ik die pot leeglepel, zo hard gaat ’ie, haha.

Je hoeft niet zoveel op te doen, maar ik vind het zó lekker.

Foto: RTL
113 Reacties op “Natasja Froger gebruikt potjes crème van 200 euro”


 1. René Wing Pack

  Ik ben inderdaad het allerlekkerst om mee te starten. Beter dan die andere René van haar.

 2. Plek onder de zon

  Het bewijs dat die crème niet helpt.
  Of het moet de bedoeling zijn dat je er voor 200 euro als een vogelverschrikker uit gaat zien?

 3. Bep

  Liever in deze tijd met veel financiële ellende geen nieuws over de Frogers brengen. René is al zo hard getroffen……

 4. El

  Zie ziet er al jaren uit alsof ze al een tijdje overleden is. Lijkt me dat die crème dus nutteloos is.

 5. MolTalk

  Totaal wereldvreemd dit soort types. Maar goed, ze heeft vreemdganger Rene natuurlijk vergeven, anders zou ze weer een andere rijke vent moeten zoeken.

 6. RibvieGay

  En NOG zoveel rimpels?

 7. Patries Paai

  Verschil moet er zijn. Natas laat de honden plassen in de tuin en haalt de krant. Bij mij halen de honden de krant en plast de tuinman in mijn gezicht.

 8. Gerard Cocks

  Ze ziet eruit als een kruising tussen een brandslachtoffer uit ’t Hemeltje, de anorexia-zus van Trump en een 5G-zendmast aan de Prozac.

 9. Bert Nooitgedacht (de echte BN-er)

  “Al draagt een aap een gouden ring…”

  Al smeert een baviaan met crème, het blijft een baviaan.

 10. Dom dom dom

  De grootste bullshit en oplichterij die er bestaat.

  Alleen dom volk trapt erin om 200 euro te betalen voor een potje vocht.

 11. Lies

  Kan me voorstellen dat ze bij Valmont niet zo blij zijn met deze wandelende reclamezuil.… Maar misschien is dit het nieuwe verdienmodel van de Frogertjes? Maakte Rene ook niet reclame voor een of andere afvalmethode?

 12. Betweter

  @MC

  Weergaloos artikel, met heel veel humor en ‘afbijtmiddel’ onder woorden gebracht. De nietsontziende waarheid mag geschreven en moet getoond worden (zie foto). Chapeau.

 13. Trui

  Een rimpelsaurus…

 14. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Zij wordt nooit zo oud als ze er uit ziet.

 15. IVAN

  mijn moeder is 85 en heeft nooit een creme op haar gave gezicht gedaan. gewoon goede voedsel eten veel groente en water en geen alcohol.

 16. ed

  Geen reclame voor die potjes.

 17. CB

  Kan iemand me de meerwaarde van dit non-news eens aangeven, of krijgt MC betaald voor deze post? Alsof het het gemiddelde kop en schotel publiek kan boeien welke creme wie dan ook gebruikt.

 18. René Froger

  Niet te vreten, dat spul! Ik had het beter op mijn gezicht kunnen smeren!

 19. Michel 74

  Ze moet het ook dikker smeren…

 20. M.

  Weggegooid geld, want help niet bij Natasja.

 21. Kees

  Niet te geloven dat mens is 11 jaar jonger dan Patty Brard! En 16 jaar jonger dan Connie Witteman!

 22. BC

  Hahaha CB

  Ken je mediacourant nog niet. MC blinkt juist uit door deze triviale berichten.
  Het aangezicht van deze voormalige stewardess (heeft ze een keer te dicht bij de straalmotor gestaan!) is een grand canyon. Dat ze dus zoveel geld uitgeeft aan een rimpelcreme is dus ironie ten top. Glad vergeten dat ze ook ambassadeur is van de voedselbank. De gezinnen die daar van afhankelijk zijn kunnen een maand eten van die 200 euro. Dus ja….MC mag een bericht als dit posten om zo de hypocrisie van zo’n non valeur aan de kaak te stellen.
  Beetje doordenken.

 23. Lachgas

  Cien van de Lidl al geprobeert?

 24. Huismaker

  Voorstel: neem diezelfde prikken zoals Linda de M. Je loopt wel de rest van je leven met een hard masker, maar als de camera een heel stuk verderop staat en je gooit er je haren/pruik over je gezicht dan lijkt het net echt. O ja; en veel lachen, dan lijk je sympathiek.

 25. Marco B.

  Helpt dit spul ook tegen rimpels op het mannelijk lid?

  Die zitten er bij mij overigens niet vanwege de ouderdom, maar vanwege intensief gebruik.

 26. Tv duivel

  Het helpt alleen niet hahaha!

 27. Marco B.

  Ik val op mannen trouwens.

 28. Meneer kaktus

  Ik ook!

 29. Martmans

  Jongens, wat een nare insteek van dit artikel. Je zal dit lezen over jezelf… Nu is MC de laatste tijd erg van de negatieve insteek maar hier moet je je echt heel diep voor schamen.

 30. Jantje

  Ligt ook bij de Action voor 68 cent met een ander etiket maar uit dezelfde fabriek. Lijkt me heerlijk om op de marketing afdeling van zo’n merk te werken hoe je iets met productiekosten van 2 cent per liter (in India) kan verkopen voor 4000 E.

 31. Asjemenou

  Even geen cent te makken

 32. Tommy

  Hahahahaha, een creme van 200 euro, is dat waarom dr huid op een rozijn lijkt?

 33. bastian

  @Ivan, en zo is het ook.

 34. Guttegut

  Die kin, de tering wat groot!

 35. Paul

  GEWELDIG toch om te zien… elk verder commentaar lijkt me overbodig.

 36. Martosaurus

  Veroudering van de huid wordt bijna geheel veroorzaakt door de zon en in onomkeerbaar. Natasha houdt van zonnen, dus dan krijg je een oude huid. Dan kan je alleen nog veel geld uitgeven aan symptoombestrijding als rimpels. Eeen definitieve oplossing wordt het nooit. Beter is iets minder in de zon liggen.

 37. Werner

  Wat een gemeen artikel

 38. Betweter

  @BC
  di 12 mei 2020 om 16:25

  Spijker precies op de kop. Scherp geformuleerd, dus niets aan toe te voegen.
  Duimen dat @CB di 12 mei 2020 om 16:10 uiteindelijk het sarcasme van @MC inziet en het cynisme van @BC di 12 mei 2020 om 16:25 op waarde weet te schatten.

  @BC: Eveneens chapeau.

 39. tim

  De foto zegt genoeg, geweldig artikel dit. Of heeft ze op advies van Trump bleekmiddel ingespoten.

 40. zorro

  Weggegooid geld want ze wordt er niet knapper vcan.

 41. Werner

  Tim, zullen we het uiterlijk van jouw moeder ook publiekelijk belachelijk maken?

 42. Lola

  he bah, wat een zure nare tekst .. nog erger dan Prive redacteuren. Ik vind haar een verademing op tv, iemand die echt heel dicht bij haar zelf blijft. Het maakt bij haar niets uit of ze een rimpel heeft of niet, ze straalt je tegemoet. Mooie vrouw!

 43. Tomm

  De snelheid en mate van veroudering van de huid wordt voor 95% door vastliggende erfelijke factoren bepaald, voor 4% door UV licht en <1% door levensstijlfactoren.

 44. Marcel

  plot twist, het is een verouderingscreme vandaar haar uiterlijk LOL was een dwaas, 200 euro voor 50ml. Ze doet haar domblondjes naam eer aan.

 45. @IVAN

  @IVAN jouw moeder drinkt ook liters sperma.

 46. Donald Dumb

  Als je €200 uitgeeft aan een smeersel ben je niet goed bij je hoofd…

 47. Yvonne

  Altijd mild en gematigd in zijn opmerkingen die Dumb, nuance is zijn streven.

  Succesvolle mensen hebben andere mogelijkheden dan armoedzaaiers als jij.
  Wees blij dat zulke mensen de economie draaiende houden.

 48. Kiki

  Ordinair takkewijf. Een pot creme van 200 euro is parels voor de zwijnen bij haar.

 49. Barbie

  Gewoon het mes in die kop zetten. En botox. Zouden Prinses Beatrix en Koningin Maxima ook eens moeten doen. Ziet er niet uit al die rimpels. Waarom op een oud lijk lijken als je het geld hebt om er fatsoenlijk en niet gehavend door het boeren/achterbuurtenleven uit te zien?

 50. Bastiaan

  achterlijk wijf en dan nog z’on uitgeleefde kop hebben

 51. Geronimo

  Echte vrouwen zonder make-up, daar hou ik van. Wat echt is hoef je niet te maskeren.

 52. Chantal

  Hypocriet wijf. 200 euro creme op die verrimpelde kop smeren zonder enig resultaat maar wel o zo begaan zijn met de minderbedeelden. Alsjeblieft zeg.

 53. Dries Roel Vink

  €200 per potje en er dan nog uitzien als uitgedroogde pruim … Kennelijk is die zooi niet alleen slecht voor haar huid, maar tast dit ook haar hersencellen aan, want anders was ze wel gestopt met die rommel ;-)

 54. Marco

  Er is ooit een onderzoek gedaan naar de beste creme door de Duitse consumentenbond. Goedkope maar ook peperdure merken werden getest. Als beste kwam de gewone dag- en nacht-creme van Lidl uit de test.

 55. Peter

  Nu begrijp ik waarom rene froger zich zorgen begint te maken. Blijkbaar moeten ze bezuinigen op dit soort creme potjes. Hij denkt natuurlijk ze ziet er al bijna niet uit met dit soort creme potjes. Laat staan hoe ze er uit zal zien zonder deze creme.

 56. Poes

  Ja ze is echt lelijk daar kan ze natuurlijk zelf niets aan doen. Maar degene die haar en tv programma laat maken denkt dat de naam Froger voor kijkcijfers zorgt.
  Ja als je zoveel geld uitgeeft aan crème tja dan ken je de waarde niet van geld. Koop een potje bij de Lidl uitstekende kwaliteit paar euro en geef de rest aan een goed doel. Er zijn heel veel mensen die geen cent te makken hebben.

 57. Rob

  Wat een gemeen artikel. Waarschijnlijk geschreven door een kort pittig redacteur die al jaren geen beurt heeft gehad.
  #teamnatasja

 58. Lies

  Creme van 200 euro per potje en dan er nog uitzien als een zombue uit The Walking Dead

 59. Lies

  @Rob: ik zeg humor. #teamMC #koopgeenValmontcreme #help de Frogertjes #Voedselbank

 60. Grace

  Het is niet te zien haha

 61. Peter de M.

  MC doe eens lief!

 62. Boy Cot

  Mensen worden graag belazerd, wat een dom arrogant wicht, toch ff zeggen dat ze het kan betalen. Wat een k u t

 63. Captain Caveman

  ….en ondertussen worden klakkeloos MILJARDEN overgemaakt zonder vragen naar allerlei boevenstaten en corrupte aasgieren!

 64. Klaasse

  Emma is niet alleen de trol van mc maar ook een junk en h0ertje

 65. Derhal Flynn

  Rimpel crème. En je ziet dat het werkt.

 66. Kris

  Ze kan beter een goeie strijkbout kopen.

 67. Hector

  Wat gemeen zeg, als ik René was geweest had ik actie ondernomen.

 68. Derhal Flynn

  Aambeienzalf op je bakkes trekt alles weer strak.
  Kost niet duur, meteen resultaat.

 69. Bram

  Ik denk wel dat ze heel aardig is en lief.

 70. Er ist wieder da

  Eucalypta is er niks bij…

 71. Leo knots

  Of het is een wondermiddel en anders had ze er nog veel slechter uit gezien, of het helpt niks en die rotkop veranderd niks. Denk zelf het laatste. Is wel echt een doorlopen rotkop

 72. Annoniemus

  Elke euro die je uitgeeft aan zo’n geboetseerde kop is zinloos #renefrogerwijwordenhethardstgetroffen

 73. Xxxxx

  Hilarisch al die reacties hier. Je blijft lachen.

 74. Xxxxx

  Troost je Natasja. Schoonheid zit van binnen. De buitenkant is maar schijn. Laat ze maar lullen. Je lijkt me een ontzettend aardige vrouw.

 75. Joe Banana

  Het zal misschien een aardige vrouw zijn, maar ondanks de zalfjes en cremes heeft ze een voedselbankhoofd ontwikkeld.

 76. Xxxxx

  Het is van de MC wel gemeen zo’n foto te plaatsen en er dan bij te vermelden dat ze dagcreme van 200 euro koopt. Dat is de kat op het spek binden.

 77. J.P.

  Dus.. zonder creme was ze nóg lelijker geweest?

 78. Marko

  Veel mensen hebben de redenering duur is goed!

 79. Xxxxx

  Dat er mensen zijn die geld neertellen en willens en wetens een gehoorbeschadiging, zoals bij Rammstein, op willen lopen is eigenlijk ongelofelijk!

 80. Xxxx

  Het gaat ook niet om de hoeveelheid verkochte albums. Het gaat ook om de muziek en de kwaiteit die geleverd wordt. Liefst zonder gehoorbeschadigingen.

 81. Willie

  Xxxxx.

  Kwalitatief goede werkjes kunnen we wel overlaten aan Rammstein, Xxxxx. Al bijna 25 jaar succesvol dus komt goed.
  En gehoorbeschadiging nou nee hoor. Gehoor is nog prima in orde volgens mijn dokter. En er zijn oordopjes te halen bij concerten…

 82. Xxxx

  Joe Banana. Toon je eigen gezicht eens zou ik zeggen ipv maar wat te roepen. Je moet er wel fout en plooiloos uit zien. Een gezicht gaat ook staan naar de omstandigheden waar je in je leven mee te maken krijgt. Natasja zal net als ieder mens haar mindere en goede tijden beleven. Het zal met Rene en haar zoontjes niet altijd meevallen en zal er niet altijd sprake zijn van zonneschijn en rozengeur. Dan kun je wel veel geld hebben maar evengoed zorgen. Ik ken hun priveleven niet dus zeg ik daar ook niks over. We roepen hier maar wat maar weten er allemaal het fijne niet van al denke sommigen hier van wel.

 83. Xxxx

  Ga liever naar een concert zonder oordopjes.

 84. Xxxx

  Helene Fischer is er ook al 15 jaar en ook met haar komt het goed als het dat al niet is. Beter kan eigenlijk niet. We zullen haar nog vaak zien en horen.

 85. Donald Dumb

  Ja jij wel Xxxx
  Ik heb zo’n vermoeden dat ik niks ga zien ban mevrouw Fisher.
  En stom dat je zonder oordopjes naar concerten gaat. Wil je doof worden?

 86. Xxxx

  25 jaar Rammstein. 25 jaar teringherrie. Voor een moord krijg je nog niet eens 25 jaar. Vreselijk!

 87. Xxxx

  Als je even de moeite neemt op youtube te kijken weet je wat ze zingt, danst, en hoe ze er uit ziet. Weet je waar ik het over heb. Als je niet weet over wie je het hebt is moeilijk communiceren.

 88. Donald Dumb

  Ze gaan nog wel door. Dat is nog jong voir een band als Rammstein.
  Metallica is al sinds begin jaren 80 bezig.
  Iron Maiden, ook een Britse band, al sinds 1976.
  Zou ik trouwens ook heengaan, kaartjes waren al aangeschaft…

 89. Diana

  Leuk voor die oude verlopen heksenkop Natasja Froger dat ze zo geniet van dat potje crème, het is duidelijk te zien dat het geen ene moer helpt, ze kan net zo goed de verse ochtendstront van haar vette vent op haar oude porem smeren, dan heeft het misschien meer effect, in ieder geval stinkt ze dan naar stront. Wat een lachwekkende treurige tokkies zijn het toch.

 90. Donald Dumb

  Ik heb geprobeerd wat te kijken van Fischer.
  Ik heb het enkele seconden volgehouden…
  Wat een oubollig gekweel zeg. Oorterreur!

 91. Xxxx

  Je bedoelt oudbollig, loser.

 92. Donald Dumb

  Oudbollig is geen woord, su kk el…

 93. echtwaar

  Natasja Froger gebruikt potjes crème van 200 Euro???

  Het helpt geen moer, wat een lelijk zuur kijkend mens is dat toch. Als ik haar zie is mijn dag weer verpest.

 94. Xxxx

  Ik weet wel waarom je die kk er uit laat springen, gezwеl!

 95. Mijnnattezak

  En zelfs dat helpt niet, oud gerimpeld en verrot oud gebouw.

 96. JAN

  Helen Fisher is een Duitse top zangeres ! Alleen bij de massa, het grote top 40 publiek in Nederland ,is zij niet zo bekend. Maar wel in de regio`s van de Ned/ Duitse grensgebieden,
  Maar in het artiesten vak is zij wel een bekende in de wereld ! In Amerika heeft ze nooit in de billboard top 100 gestaan, maar wel met grote sterren in duetten opgetreden zoals met Elvis Presley !

 97. Xxxxx

  Xxxxx. Je weet nog niet eens hoe je OUBOLLIG schrijft. Ieder zijn smaak. Gelukkig ben ik niet van het kudde-schapen-volg-systeem. Ik kijk en luister wat IK mooi vind. Daar heb ik niemand bij nodig. Of ik nu OUBOLLIG ben of niet. Maakt me niks uit!

 98. Donald Dumb

  Met Elvis Presley, Jan?
  Lijkt me erg sterk.
  Die man is al ruim 30 jaar dood.
  Voor als je het niet meegekregen had…

 99. Xxxxx

  Jan. Een duet met Elvis Presley die al 43 jaar dood is? Nu ga je echt aan Alzheimer lijden.

 100. Rimpelloos

  Misschien is de creme bedoeld voor maar 1 rimpel en daar zit ze op !

 101. Donald Dumb

  Ruim 40 jaar zelfs…

 102. Xxxxx

  Ik ken ook mensen in het westen van Nederland die van Helene Fischer hebben gehoord hoor. Viktor Brand van SBS6 was in 2018 in het Gelredome in Arnhem bij het concert.

 103. Xxxxx

  Wat een drukte om een potje creme van 200 euro. Wat een beledigingen aan het adres van Natasja Froger. Wat moeten het toch geweldig en perfect uitziende mensen zijn hier. Mensen kunnen zich niet meer inhouden hier en schrijven hier alle frustraties van zich af. Vooral de miljoenen van ze zijn een heet hangijzer. Misschien hebben ze wel gezondheidsproblemen dat ze er niet fraai uit zien. Toon Hermans zei ooit: Wat heb je aan je miljoenen Piet als je piesen moet en je kan het niet! Denk daar maar eens over na.

 104. JAN

  Donald Dumb ja ik heb het zelf gelezen, stond in mijn sprookjes boek !

 105. Xxxxx

  Elvis Presley is in 1977 overleden.

 106. Xxxxx

  Maar het zou kunnen dat ze met een opname van Elvis een duet ingezongen heeft. Dat zou me niks verbazen. Hein Simons (Heintje) heeft dat ook gedaan met zijn “kinderstemmetje”. De techniek staat immers voor niets!

 107. teuntje

  Whaaa bij ieder program dat ze doet jankt ze als een gek rimpelmina kan smeren wat ze wil het helpt niks …ze lijkt wel 60 met die kalkoennek

 108. Winterklaar

  Dun afschillen en opnieuw beginnen.

 109. klantenservice

  Klagers hebben geen nood.

 110. lelijke apin

  Als ik zo’n man had zou ik hem ook een poot uittrekken, dan is een potje van 200 euro nog veel te weinig !!!

 111. Toetje

  Inderdaad gezond ETEN🥦🍏🍌🌽🥗geen DRANK🍻🥂🍹🍸🥃🍷Niet ROKEN🚬en op tijd naar BED🛏 DAT GELD GA IK LIEVER SPAREN!!!

 112. Xxxxx

  Heb het even op Google opgezocht. Het is OUBOLLIG en geen OUDBOLLIG. Zoals iemand onder Xxxxx schreef en ook nog loser er bij schreef.

 113. Marco borsato

  Wat een knapperd ,daar moet op geschaard worden

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.