Airen Mylene is big spender: ‘Ik heb een dure smaak’

Het is te hopen dat Airen Mylene niet getroffen wordt door de reorganisatie bij Talpa, want de Shownieuws-presentatrice heeft een dure smaak. Zelfs tijdens gewoon boodschappen doen geeft ze altijd veel geld uit. Dat zegt het SBS 6-gezicht in de Beau Monde. Mylene vindt het lekker dat ze veel geld kan uitgeven, doordat ze op televisie roddels voorleest. “Aan eten en drinken geef ik sowieso veel geld uit. Vaak ongemerkt. Ik kan me verliezen in de supermarkt“, zegt de presentatrice.

Tijdens het boodschappen doen heeft Mylene geen budget. “Vaak ga ik alleen voor melk en brood, maar reken bij de kassa toch weer 40 euro af. Ik zie altijd wel iets wat me lekker lijkt. Vaak niet de goedkoopste spullen.

Ze is een echte big spender. “Het duurste wat ik ooit at, was een toetje met goud. Dat ging richting de 100 euro. Ik vond het niet lifechanging, maar ik wilde het een keer proberen.”

Tot slot vindt Mylene het ook fijn om dure oesters te eten. “Tijdens mijn zwangerschap keek ik er heel erg naar uit om bij mooi weer een oestertje naar binnen te laten glijden op een terras. Oesters zijn fantastisch. Daar krijg ik niet snel genoeg van, ik heb er altijd zin in.”

Ik zie het als luxe, maar ik kan ze ook gewoon op een dinsdagmiddag bestellen. Dan denk ik: wat heerlijk dat dit kan! De soort maakt me niet zoveel uit, maar ik ben altijd heel druk met toppings.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen