Na Albert Verlinde heeft ook Gordon coronadepressie

Na Albert Verlinde heeft ook Gordon een flinke coronadip te pakken. Waar de één loopt te tobben over hoe het nu verder moet met zijn musicals, zit de ander in zak en as over de horecamisère. Dat is te volgen op Instagram. Gordon was in zijn Amsterdamse Blushing-zaak aan het overleggen hoe zijn zaak verder kan in een 1,5-meter-economie, maar werd daar heel erg somber van. “We zijn dus aan het kijken hoe we het gaan indelen met de 1,5-meter-samenleving“, vertelt hij.

Het blijkt een enorme uitdaging te zijn. “Ik zal je echt vertellen jongens: ik zou voor God niet weten hoe het zou moeten. Het is zo triest om je winkels en alles zo te zien. Het is hartverscheurend.”

De entertainer heeft jarenlang hart en ziel in zijn horecazaken gestopt. “Zes jaar lang zo hard gewerkt om alles op te bouwen en het is gewoon zo pijnlijk om je deuren open te doen en geen mens op straat te zien. Het is echt niet te doen.”

De SBS 6-ster is radeloos. “Ik weet het allemaal niet meer jongens. Ik hoop gewoon dat het allemaal snel voorbij gaat. Ik ben altijd een man van positief blijven, maar soms heb ik zoiets van: hoe komen we hier nog in godsnaam uit met z’n allen?

Dit is voor de horeca een ongelooflijke klap, echt. Nou, het beste allemaal.”

Lees ook: Albert Verlinde verliest optimisme: ‘Ik zie het somber in’ (30 april)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen