Kapper trekt Beau niet voor: pas dit weekend een plekje

Geplaatst op di 12 mei 2020 om 9:45

Als er één BN’er is die hoognodig een knipbeurt nodig heeft na de coronasluiting van kappers, dan is het Beau van Erven Dorens wel, zei sterrenkapper Mari van de Ven gisteren. Toch zat de presentator ’s avonds, op de dag van de kappersopening, toch nog met hele lange lokken achter zijn talkshowtafel. Wat is er misgegaan? “Ik kwam er niet tussen. Ik zei: ‘Mag ik?’ Toen zeiden ze: ‘Ja, op 16 of 17.’ Het moet dus wel kunnen natuurlijk“, zei de presentator, die dus pas in het weekend langs kan.

Tafelgast Marc-Marie Huijbregts reageerde verbaasd. “Heb je een vaste kapper?

Beau daarop: “Ja.”

Marc-Marie: “En je hebt niet zo’n goede relatie met je kapper dat…?

Beau: “Nee, ik wil ook niet voordringen natuurlijk.”

Marc-Marie: “Nee, maar die kapper zou moeten zeggen: ‘Oh, Beau, ik doe jou er wel even tussen.’”

Beau: “Nee, daar hou ik ook niet van.”

Lees ook: Deze BN’er wil Mari van de Ven het liefst coronaknippen (gisteren)

Foto: RTL
28 Reacties op “Kapper trekt Beau niet voor: pas dit weekend een plekje”


 1. Huismaker

  Geweldige aflevering de Blue Tiger Studio (Youtube).
  Huisarts Rob Elens heeft een middel tegen corona.
  Steeds meer artsen sluiten aan. Bekijk het eens.
  En Beau: wanneer komt er een OPEN EERLIJKE DISCUSSIE ? Waarom elke dag dezelfde geprogrammeerde talking heads ? Kom op: laat eens andere mensen aan het woord !

 2. Jantien Visser

  Niks mis met zijn kapsel. Laat maar terugkomen, dat “Beatles-haar”. Beter dan die opgeschoren kapsels van heden, die mij heel erg aan de oorlogsjaren 40-45 doen denken

 3. Trudy

  Sterrenlikker Marietje vd Ven ziet er tegenwoordig uit als het zwakzinnige broertje van Patty Brard.

 4. Bouwer

  Jantien, oja of Max we weten nu wel dat je een obsessie hebt voor 40-45.

 5. Pfff

  Hey Trudy ben jij niet die snol van de ouwezijds. Of die stinkho*r van achter het centraal?

 6. JasperV

  En terecht, iedereen moet zijn beurt afwachten.

 7. Denk Na

  @Huismaker: Beau mag van hogerhand geen anders denkende toelaten tot zijn show. Maar toevallig zag ik gisteren een item in EditieNL van die David Prins, longarts. Maar wordt gelijk weggezet (uiteraard, ik verwacht niet anders van de MSM) als complotdenker. Want ze hadden ook een andere ‘slapende’ arts er bij gezocht die het allemaal weer schandalig vond. Dus de MSM probeert dan af en toe ook wel eens andere verhalen te laten horen, maar mondjesmaat en niet goed onderbouwd.
  En Rob Elens is al sinds de eerste weken van de crisis als bezig met een medicijn wat bewezen helpt bij corona patiënten maar wordt gewoon genegeerd en mag zijn behandeling niet voortzetten van de instanties. Ongekend.

 8. Keta Minek

  Huismaker complotertje “Coronapatiënten gestorven nadat ze chloroquine toegediend kregen in Frankrijk”
  In Frankrijk zijn volgens het Franse weekblad Le Point enkele coronapatiënten overleden nadat ze het antimalariamiddel chloroquine toegediend kregen. Bron hln.be

 9. Peanut

  Waarom ben ik niet verbaasd dat hier complotdenkers zitten…? 😂🤦🏻‍♂️

 10. anoniem

  Inmiddels zie ik er bijna uit als een verlopen hippie, maar ik durf nog niet naar de kapper… :-)

 11. Keta Minek

  Complotdenkers zitten overal ze worden zelfs gevaarlijk Recent liet Anders Breivik zien waar het toe kan leiden, Soms moet je mensen tegen zichzelf beschermen.

 12. nog niet naar de kapper

  Nou, als er eentje naar de kapper moet is het Mari zelf, schrok me te pletter toen ik hem gister op tv zag, wat een armoedige figuur is dat geworden met zijn opgeblazen wangen en vieze vette haren, deze figuur mag zicht zelf echt wel onder handen nemen, IS DIT EEN VISAGIST, NOU BEGIN DAN MAAR BIJ JEZELF, WAT EEN VERSCHRIKKELIJKE MAN IS DIT GEWORDEN,WAT EEN GRIEZEL,neem eerst de tijd voor jezelf voor je weer aan je arrogante vaste klantenkliek beging
  BAH MARI, GA JE SCHAMEN EN LAAT JE VOORAL NIET MEER ZIEN OP TV VOOR JEZELF WEER EEN BEETJE TOONBAAAR BENT

 13. Anonymousin

  Iedereen moet z’n beurt afwachten, waarom zou Beau een uitzondering moeten zijn.

  Ook ik kan pas volgende week terecht, deze week geen plek meer. Ik ben ook blij als ik van mijn coronakapsel / coupe föhn ontploft af ben.

 14. Denk Na

  @Keta Minek: je roeptoetert maar weer wat zonder je te verdiepen in de materie. Je hebt het over chloroquine dat is wat anders dan hydroxychloroquine, dát en samen met andere suplementen zou goede resultaten moeten opleveren in de beginstatus van het virus, niet alleen bij dokter Elens, maar ook in Frankrijk en in Italië zijn hier bewezen successen mee geboekt.
  Dus je hele verhaal is weer klok, klepel verhaal.

 15. Captain Caveman

  Met zijn 13 miljoenen tegerlijkertijd naar de kapper. Nederland mag weer… en slaan gelijk door! Files voor de nog steeds dezelfde IKEA. Uitsloverig als dartelende koeien mogen we weer naar het park met zijn 5 duizenden tegelijkertijd! Complete BBQ rotzooi meeslepend. Gezien op journaal vanuit dat uitsloverige Amsterdam met die ondergescheten parken daar!

 16. Hydroxychloroquine helpt echt niet

  Dat hydroxychloroquine zou helpen tegen corona is niet waar. Dat Franse onderzoek deugt voor geen meter. Lees maar na in de link naar Medisch Contact

 17. Boerenverstand

  En inmiddels wordt duidelijk hoe regeringen van landen elkaar gek hebben gemaakt, en geeft ook de gezondheidsdienst in Noorwegen aan dat in ieder geval een deel van de maatregelen (schoolsluitingen en sluiten contactberoepen) niet had gehoeven.

  https://www.srf.ch/news/international/corona-bilanz-in-norwegen-in-keinem-fall-wurde-das-virus-von-jungen-menschen-uebertragen

  Denemarken ontdekt inmiddels ook dat het opheffen van de lockdown niet tot een golf aan besmettingen leidt. Zweden gaat indirect gewoon gelijk krijgen van zijn buurlanden…

 18. Keta Minek

  “Coronapatiënten gestorven nadat ze chloroquine toegediend kregen in Frankrijk”
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-coronapatienten-gestorven-nadat-ze-chloroquine-toegediend-kregen-in-frankrijk~a10b4346/

  Uitgaansleven Zuid-Korea weer op slot na tweede coronagolf.
  https://www.ad.nl/buitenland/uitgaansleven-zuid-korea-weer-op-slot-na-tweede-coronagolf~a9369cf5/

  Na versoepelingen: nieuwe uitbraken, maar nog geen tweede golf
  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/05/11/naar-de-nachtclub-in-seoul-gaan-blijkt-te-veel-van-het-goede-a3999348

 19. Keta Minek

  Uw reactie wordt zo snel mogelijk geplaatst.

 20. Huiskramer

  @Huismaker

  groenlinks.nl

 21. Denk Na

  @Keta Minek: slaap rustig verder. Je snapt het niet. Duidelijk nu.

 22. Harry

  Denk Na, ga lekker Tunahan Jensen aan zijn pik lurken, achterlijk stuk vreten.

 23. Keta Minek

  Denk Na ga lekker verder met je complot gekkies.

 24. Keta Minek

  Jensen is zwaar ziek.

 25. Denk Na

  Ik ben wars van ‘complot gekkies’ en daar heeft het allemaal niets mee te maken.

 26. Harry

  Zo mooi altijd, complotgekkies die zeggen wars te zijn van complotgekkies.

 27. Boerenverstand

  @Keta Minek: om met die enkele tientallen besmettingsgevallen veroorzaakt door één partyganger die drie clubs in één avond bezocht, nu direct van een ‘tweede golf’ te spreken is weer een typisch voorbeeld van de manipulatie door de massamedia. Tientallen is geen golf. Besmetting is bovendien niet hetzelfde als ziektegevallen (Zuid-Korea test alles en iedereen), en zeker niet hetzelfde als ernstig zieken of doden.
  Maar dat evenementen, dancings en dergelijke voorlopig onverstandig zijn, daar was iedereen het volgens mij wel over eens (zeker in combi met alcohol, waardoor mensen onvoorzichiger worden). Dat verbod op evenementen en massahoreca had voor carnaval al genomen moeten worden. Het RIVM advies lag toen al bij het kabinet. Ook tehuizen met kwetsbare bewoners hadden veel sneller geïsoleerd moeten worden.
  De rest van het op slot gooien van de economie was echter uitermate onnodig, en dat toont Zweden aan, dat toont Zuid-Korea aan, dat toont Denemarken inmiddels aan, en begint ook het gezondheidsinstituut van Noorwegen nu voorzichtig toe te geven. Ook in Nederland gebeurt er nog steeds NIETS door de drukke weekeinden. Het ‘verrommelen’ zoals Rutte het noemt, kan dus prima. Mensen letten met elkaar blijkbaar toch voldoende op. En zo moet het ook: geen overheidsregels, maar zelf na laten denken van mensen.

 28. Jensen

  @Huismaker rot op alsjeblieft

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.