Deze BN’er wil Mari van de Ven het liefst coronaknippen

Sterrenkapper Mari van de Ven zou het liefst Beau van Erven Dorens onder handen nemen nu er weer geknipt mag worden. Dat heeft hij vanochtend gezegd op Radio Veronica. Veel mensen lopen na de bijna twee maanden durende kapperssluiting rond met een coronakapsel en ook Beau heeft zijn lokken flink zien groeien. “Als je naar de televisie kijkt of je ziet weleens BN’ers, is er dan eentje waarvan je denkt die moet wel heel nodig naar de kapper?“, vroeg Giel Beelen hem.

Mari daarop: “Nou ik zag laatst dat Beau weer ontzettend lang haar heeft. Die heb ik drie maanden of vier maanden geleden geknipt, vrij kort. Niet dat het hem misstaat maar daar mag wel weer eens het mes in.

Mari zette vannacht om 00.01 uur voor het eerst in weken weer de schaar in de haren van zijn klanten. “Oh jongens, het was grandioos. Ik begon met de wethouder één over twaalf, onder de Sint-Jan.

Giel: “Tot hoe laat ben je door gaan knippen dan?

Mari: “Volgens mij was het 3:00, 3:30 ofzo. Maar het was geweldig joh. Al het zorgpersoneel was al blij toen ze binnenkwamen, maar toen ze naar huis gingen waren ze nog blijer.

Giel: “Mondkapjes hoeven dus helemaal niet, want dat dacht ik joh?

Mari: “Nee dat hoeft niet. Daar stond ik inderdaad ook van te kijken. Maar weet je wat het is, wij staan wel voornamelijk achter die mensen hè. Dat scheelt wel natuurlijk. En verder hebben wij natuurlijk alle maatregelen getroffen in de salon. We hebben verplaatsbare stellingen die we overal tussendoor kunnen zetten, we hebben natuurlijk de gels.”

Onze stoelen stonden al 1 meter 52 uit elkaar dus daar hoefden we ook niks aan te doen. Ja, en verder gaan we natuurlijk al die maatregelen volgen die gelden. Maar het werkt wel wat relaxter zonder een kapje natuurlijk.

Het fragment kunt u beluisteren op de website van Radio Veronica.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen