Marc-Marie boos: ‘Gaat vlucht naar Griekenland door?’

Marc-Marie Huijbregts is er niet over te spreken dat Transavia hem vooralsnog geen duidelijkheid heeft gegeven over zijn vakantievlucht naar Griekenland. Dat heeft hij maandagavond gezegd in Beau. Het is de bedoeling dat Marc-Marie op 5 juni naar de Griekse eilanden vliegt, maar door het coronavirus heeft hij het idee dat dat niet doorgaat. Hij wil duidelijkheid van de luchtvaartmaatschappij. “Ik ga op 5 juni naar Griekenland, maar ik hoor maar niks van Transavia“, klaagt de 55-jarige Tilburger.

Het gebrek aan communicatie is verschrikkelijk, vindt de cabaretier. “Ik heb geboekt al en ik hoor niets van Transavia van: gaat het wel door of niet door. Gaat het door? Moet ik mijn zwembroek uit het vet halen of kan dat niet?

Marc-Marie heeft al een tijd geleden geboekt. “Net als heel veel mensen heb ik dat al heel lang geleden geboekt. Dat is wat het ingewikkeld maakt. Dan krijg je die vouchers weer, ja.”

Corendon-baas Steven van der Heijden, die ook aan tafel zat, gaf aan Marc-Marie te begrijpen. “Ik denk dat op 5 juni naar Griekenland vrij lastig wordt, maar Transavia heeft inderdaad de policy om vrij kort van tevoren alles te annuleren. Wij hebben inderdaad alles al tot 25 juni geannuleerd, zodat we mensen in elk geval duidelijkheid geven voor de langere termijn.”

ANVR-voorzitter Frank Oostdam: “Als er 20 procent van de zomervakantie is die we normaal gesproken draaien, dan is het veel. Meer zal het niet zijn.”

Van der Heijden: “Wij hopen op 30.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen