Ka-ching: mondkapjes Laura Ponticorvo uitverkocht

Laura Ponticorvo kan weer lekker in de rij gaan staan bij Zara: de ‘flinke’ voorraad mondkapjes die ze had ingeslagen is in een mum van tijd volledig uitverkocht. Dat is te zien in haar webshop BUYLAU. Ponticorvo wilde een graantje meepikken van het coronaleed en had daarom een voorraad mondkapjes ingeslagen. Ze bood setjes van tien aan voor maar liefst 50 euro: ka-ching! Ze verdedigde zichzelf gisteren in Boulevard, waar ze aangaf dat ze zich heeft ingelezen in het coronavirus. “Via Facebook.

De eerste berichtgeving over de mondkapjeshandel van Ponticorvo vond u gisteren op deze website en daar was Ponticorvo niet blij mee. Haar grote liefde en manager Ryan Rijger wilde zelfs een rectificatie. Anders zijn ze genoodzaakt om maatregelen te nemen, zo klonk het.

Tot overmaat van ramp kreeg de mondkapjeshandel van Ponticorvo ’s avonds een veel groter podium in RTL Boulevard. Slecht voor haar imago – de schaarse FFP2-mondkapjes kunnen immers ook gebruikt worden in de zorg – maar goed voor de handel: vlak na de uitzending waren alle mondkapjes ineens uitverkocht.

Presentator Luuk Ikink: “Je snapt dat er heel veel kritiek op is gekomen. Mensen zeggen dat je dit niet kunt maken.

Ponticorvo verdedigde haar mondkapjeshandel: ze heeft via Facebook en Maurice de Hond begrepen dat mondkapjes niet alleen belangrijk zijn in de zorg, maar voor álle mensen. “Een tijdje geleden heb ik een artikel gelezen op Facebook van Maurice de Hond met de hashtag ‘ikbeschermmijnmondvoorjou’. Toen ik dat las en ik me er iets meer in ben gaan verdiepen, vond ik dat persoonlijk gewoon een heel goed initiatief.”

Ik merkte dat er best wel veel vraag naar was, dus ik heb er gewoon flink wat ingekocht en ze staan gewoon te koop op mijn webshop. Absoluut voor normaal tarief. Helemaal niet zoals wat er laatst gebeurde dat ik daar heel veel geld aan wil verdienen. Helemaal niet.”

En nu snel door naar de Zara. Hopelijk vergeet ze haar mondkapje niet.

Lees ook: Laura Ponticorvo wil cashen met verkoop mondkapjes (gisteren)

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen