Johan Derksen vindt Jeroen van der Boom een jankerd

Geplaatst op za 16 mei 2020 om 9:00

Johan Derksen vindt dat Jeroen van der Boom een jankerd is. Hij vindt het kinderachtig dat de zanger oproept om zijn programma niet te bekritiseren omdat ze voor dezelfde zender werken. Dat heeft de voetbalanalist vrijdagavond gezegd in Veronica Inside. Van der Boom zette met Hoge Bomen hoge kijkcijfers neer, maar ook een slijmerig hoogstandje. Vooral de aflevering met Sylvie Meis werd op de hak genomen door de mannen van VI. En daar kon Van der Boom niet om lachen.

Derksen vindt het ongelooflijk. “Ik vind het zo zielig voor die Van der Boom. Die komt met een huilverhaal in de krant… Die man mag denken wat hij wil. Hij zei: ‘Het is nota bene een programma van SBS, het is je eigen nest bevuilen.’ Dan denk ik: dan snap je helemaal niets van het format van dit programma.”

VI zou zijn geloofwaardigheid verliezen als je Talpa-collega’s de hand boven het hoofd houdt, aldus Derksen. “Wij hebben hier een mening over alles en iedereen en zijn geloofwaardig en niet hypocriet, omdat we ook die mening uitspreken.”

Toen VI nog bij RTL zat, werd er ook kritiek geuit op RTL, aldus Derksen. “Als wij vroeger wat over een talkshow van Humberto zeiden, was de RTL-directie ook zo van: ja, maar je kunt toch niet een talkshow van RTL zo aanpakken. Dan zei ik: ‘Ja, natuurlijk wel, want mag ik dan alleen programma’s van de publieke omroep kritisch benaderen?’

Je bent alleen geloofwaardig als je ongelimiteerd je mening kunt geven, aldus Derksen. “Wij hebben gelukkig toen we naar John de Mol gingen dit vast laten leggen in ons contract. Hij moet niet zeggen: ‘eigen nest bevuilen’, dat is zo kinderlijk.

Derksen blijft bij zijn mening: hij vindt Hoge Bomen een flop. “Ik kan me niet indenken dat ik een tv-programma maak waarbij ik bij elke gast aan tafel tot mijn schouder in de reet moet kruipen en dan ook nog een liedje moet zingen.”

Foto: SBS
39 Reacties op “Johan Derksen vindt Jeroen van der Boom een jankerd”


 1. WEST*

  Derksen heeft gelijk. Van de Boom die blij is met dat er mebsen ontslagen worden bij Talpa is idd een jankerd. Een eikel is het. Algemeen bekend

 2. Sylvie

  Deze ouwe brompot heeft gewoon een knuffel nodig.

 3. Donald Dumb

  Van der Boom is een tweederangs zangertje.
  Dat die nog niet ontslagen is.
  Ach middelmaat is goed genoeg voor John de Mol…

 4. HUGO

  Is Derksen zijn kapper nog steeds dicht?

 5. Jaap Aap

  Sigaarsnor heeft helemaal gelijk.

 6. Bert Nooitgedacht (de echte BN-er)

  De kappers zijn weer open hoor, Johan!!!

 7. Frits

  Derksen heeft een grote mond en een negatieve inslag maar…..

  Jeroen v d Boom is de grootste slijmbal op aarde.Heeft zich overal tussen geluld in zijn leven terwijl hij niets kan. Best knap van die gladde aal.

 8. ⬜️

  Johan heeft gelijk!

 9. robb

  Johan kijk helemaal niet hij krijgt van de redactie een opdracht om er iets over te zeggen ,de kijkers verwachten het ook van hem .

 10. Tycho Graagnat

  Geen Derksen aanhanger maar gelijk heeft hij wel.
  van der Boom als quasi slim, empatisch presentator toont zijn beste kunnen en zegt eigenlijk: ‘ Kijk dit ben (kan) dus ook’.
  Nou niet dus.

 11. Wiliie

  Er staan veel voetbalclubs op omvallen. Het is niet te hopen dat deze clubs die idiote salarissen betaalde overeind gaan worden door belastinggeld. Dat zelfde geldt voor al die lui die zo nodig over voetbal moeten praten op TV en opscheppen op TV zodat als die Derksen dat ze daar zoveel voor beuren.

 12. Fred

  Kermistenten zanger , fout na de oorlog…. Jeroen van de boom….een lul!!

 13. Flits Bom

  Van den Boom is een nep artiest. Alles is fake aan dit figuur.

 14. GrijzePilion

  Jeroen is ook een jankerd. Net als dat hele Talpa imperium.
  Ik kots op Talpa en John de mol!

 15. myp

  Als je de tandenborstel van Jeroen na een uitzending gebruikt, dan proef je de fecaliën van de hoofdgast.

 16. Thomas Berge

  Jeroen kruipt in mijn hol

 17. Sjors van Kempen

  Van der Boom is de engste kerel op het Mediapark, die kun je niet hard genoeg aanpakken.

 18. Klaas Flink

  Afgezien van het feit dat van den Boom een ongelofelijke slijmerd is die geen enkele kritische vraag durft te stellen is het natuurlijk Genee die er als de kippen bij is om Johan de uitspraken te ontlokken. Derksen heeft boter op z’n hoofd, schuift overal aan waar ze hem betalen en vertoont niets anders dan gewenst gedrag. Hij weet gewoon dat dit is wat men van hem wil, dus doet hij dat. Het is geen satire, het is een trukje om in beeld te blijven, want verstand van voetbal heeft hij dus niet.

 19. Fox Mulder

  Jeroen ‘ik ben het met John eens’ van der Boom. Voorheen de wenkbrauw.

 20. Jordao

  Boom moet niet zo janken . Hij weet drommels goed dat ie met zijn vieze geslijm de man of vrouw in de hoofdrol , een aangename avond bezorgt. En dat ie dan daarna de volle terechte kritiek krijgt dat weet je van te voren.

 21. Sjon

  Dat interview in de Telegraaf…Zittend achter zijn piano in het huis van 3.5 miljoen…er komt altijd een diarree uit die man zijn mond, allemaal gebaseerd om de grote John de Mol te pleasen. Een jaar lang interviewtechniek gehad…zijn leraar was waarschijnlijk elke keer verhinderd. Jeroen van der Boom is alleen maar bezig commercieel te lullen, iedereen te gebruiken voor zijn eigen belang, en niets te delen. En dan roepen met miljoenen op de bank dat hij de reorganisatie binnen Talpa begrijpt, LUL er staan heel veel mensen op straat die niets meer hebben en zonder pardon eruit gekinkeld worden, vreselijke eng nek.

 22. Erik van der Veer

  De fragmenten die ik van het programma zie zijn wel wat tenenkrommend. Maar wil het gehele programma wel eens zien om een goed oordeel te kunnen vellen. Dat Sylvie kritiek krijgt is niet zo verwonderlijk. Ik zie af en toe was Instagram-posts van haar en ondanks dat het ze een hele mooie vrouw is, komt dat ze wel enorm oppervlakkig over. Louis van Gaal maakt in het algemeen een enorm narcistische indruk en dan is zo’n programma wel enorm rolbevestigend. Maar…….Johan Derksen is toch wel “by far” de laatste persoon om wiens mening je je moet druk maken? Al is het alleen al omdat hij zijn eigen mening enorm relativeert.

 23. E!

  He dat is toch die gast van call tv?

 24. Mousy

  Ik heb niets met Jeroen van den Boom, maar hij probeert tenminste in de leegte die nu eenmaal in televisie land is onstaan. Men hoeft toch niet te kijken.
  Wat Derksen betreft, hij is zelf aan het janken 😭. Op alles en iedereen heeft hij iets aan te merken. Wordt vervelend. Ik heb het al eerder gezegd het ⚽ voetballen moet beginnen, dan kan hij daarover gaan zeuren, want daar deugd ook niet veel, volgens Derksen.

  Oja, mijnheer Derksen, de kappers zijn weer open.

 25. Snuifje

  De reactie van Jeroen geeft precies de schijnheiligheid van t tv-wereldje weer. En Jeroen is idd een eng, pathetisch mannetje.

 26. chris?

  1 pot nat

 27. Xxxxx

  Jeroen heeft wat “fans” hier. Ik heb trouwens ook nooit begrepen wat “Hilversum” in deze man ziet. Komt totaal niet sympathiek over. Een slijmerd eerste klas. De man heeft iets afstotend over zich. Kan hij wellicht niks aan doen. Zijn gezicht oogt niet aardig. Uit de reacties blijkt ook dat velen hem ook niet moeten. Hij is “te gemaakt” niet echt “natuurlijk” ook. Ik weet het niet iets in de man werkt als een rode doek op een stier!

 28. Xxxx

  Als je Jeroen naast Robert ten Brink neerzet dat is een totaal andere man. Die man is zo zichzelf. Zo bescheiden. Zo netjes. Zo natuurlijk. Dat is gewoon een plezierige man om naar te kijken. Zal ook nooit slijmen. Jeroen is zo ingenomen met zichzelf. Kijk eens hoe goed ik ben. Vreselijk!

 29. Snorlax

  Jeroen en johan zijn beide bloedirritant, zelfingenomen en arrogant. Bah.

 30. Erik de Zwart

  Jeroen is toch ook die oplichter die zijn eigen singletjes opkocht om eindelijk eens een hit te scoren?

 31. Joost

  Jeroen en Johan moeten gewoon accepteren dat ze beide een compleet andere rol hebben in de Talpa stal.
  Jeroen is er om mensen een gezellige avond te bezorgen met feelgood-tv..en dat Derksen daar niks aan vind en zelfs en beetje eng is volledig te begrijpen.
  Het is ook best allemaal een beetje over the top aardig.
  Maar zet Sven Kockelman achter een piano en laat die de vraaggesprekken op zijn manier doen dan zit er niemand aan de andere kant..
  Met gasten als Van Gaal en Meis weet je van te voren al dat het zo gaat zoals het ging
  Die regisseren zelf zo’n hele uitzending.
  Van Gaal doet ook altijd interviews met het AD ipv Telegraaf omdat hij geen zin heeft in kritiek.
  Maar Johan vult ook zijn rol prima in..
  Die is aangenomen om mensen af te zeiken..van welke zender,club,politieke partij ook.
  Bij deze is dat weer uitmuntend gelukt.

 32. Britt Scholte Lover

  Ooooooh Louis, de man van veel gezichten

 33. Meesteres Elvira

  Ik zou Jeroen ondersteboven aan het plafond hangen, om hem een uurtje lang eens even flink af te zwepen. Dan houdt hij wel op met janken.

 34. arie

  Wie durft nou eens die Johan Derksen de maat te nemen ?

  VI is een waardeloos programma geworden nu er totaal geen Nederlands voetbal wordt gespeeld en dit ook voorlopig niet gebeurd.

  De altijd stompende, onverstaanbaar mompelende Boskamp, de grote carrière zoekende Genee, de v.d. Gijp die om werkelijk alles lacht en Derksen ( die van een uiterst linkse rakker zichzelf tot grootverdiener promoveerde ) heeft als hobby:”mensen beledigen en diskwalificeren”, die lieden gedragen zich thans als amateur cabaretiers van onze dorps toneelclub.
  Ik merk ook dat Hans Kraay zich teveel gaat ergeren, die zie ik als eerste afvallen.

  VI mag van mij nu even verdwijnen, het voetbal is thans dood.

 35. Johan G.Derksen

  @arie
  zo 17 mei 2020 om 13:41

  Beste Arie,

  Klik op de onderstaande link:
  https://www.veronicainside.nl/kijkersvragen

  Kopieer en plak uw reactie in het veld. Leg uit wat u dwarszit, vooral wat mijn persoontje aangaat. Vul uw volledige naam en woonplaats in en verstuur. Dan is de kans des te groter dat hetgeen u bezighoudt tijdens een van de komende uitzendingen adequaat behandeld wordt.

  Met vriendelijke groet,
  Afz. Johan G. Derksen.

 36. Hatsevlats

  Hoge bomen vangen veel derksen jeroen sta er boven je bent een jankerd

 37. ikweethetbeter

  Tegenwoordig denken alle zangers dat ze kunnen presenteren , maar dat is een vak apart !!!!!!Enne Johan heeft gelijk .

 38. Sylvie M

  Ik had het wel gewissen hoor als der Jeroen in mijn Arsch was gekropen. ☺

  Scheisse!!!

 39. arie

  @ nep Johan G.Derksen.

  Uw reactie kan nooit door Derksen geschreven zijn, daarvoor maakt U teveel taalfouten in uw stukje. Dat zou de journalist Derksen nooit doen. lol

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.