Weldoener Johnny baalt van lockdown: ‘Ik wil helpen!’

Geplaatst op za 16 mei 2020 om 9:45

De intelligente lockdown treft Johnny de Mol extra hard. Zijn helpende hand moet immers ook binnenblijven. “Het is frustrerend dat je niets kunt en mag doen. Dat zit niet in mijn aard; ik wil erop uit, mensen helpen!“, zegt de miljardairszoon in De Telegraaf. Johnny probeert de mensheid nu maar te redden vanuit zijn woonkamer, al is daardoor veel minder zichtbaar wat voor een weldoener hij is. “Nu ga ik in de avonduren maar zitten bellen, zoals vergeten kinderen met wie ik veel werk.

Naast die vergeten kinderen helpt Johnny vanuit zijn woonkamer nog veel meer mensen. “Mensen uit mijn programma’s die ongeneeslijk ziek zijn en ik heb een lijst gekregen met nummers van ouderen om even mee te kletsen.”

Gelukkig kunnen weldoeners dus ook vanuit huis werken. “Dat geeft nog een klein beetje voldoening. Zo doe ik wat ik kan, maar ik kan niet wachten om weer meer te kunnen aanpakken.

Waar komt dat weldoener spelen toch vandaan? Zijn tante Linda de Mol zette medewerkers van haar tijdschrift middenin de coronacrisis op straat, terwijl John de Mol nu gaat reorganiseren bij Talpa om zijn miljarden te beschermen.

Volgens Johnny zit het weldoenerschap in zijn hele familie. “Ja, bij ons allemaal. Ook bij mijn vader, alleen heeft hij altijd de regel: ik help en steun je, als je maar nergens mijn naam noemt. Hij hoeft daar niet zo nodig mee op de voorgrond te treden en dat vind ik wel chic.”

Foto: SBS
52 Reacties op “Weldoener Johnny baalt van lockdown: ‘Ik wil helpen!’”


 1. HUGO

  Je bent een goed mens

  Top

 2. Wiliie

  Die heeft ook weer even aandacht gehad .Als je miljarden verdiend haal je dat toch ergens anders weg en nu de weldoener spelen
  Je zou er misselijk van worden van zulke figuren..

 3. mark2

  Laat iedereen hier de familie de mol maar weer afzeiken. Ik denk niet dat ze beseffen dat deze familie voor veel banen en inkomsten zorgde en nog steeds zorgt. Makkelijk vanaf de zijkant zeggen dat iemand niemand mag ontslaan, waar alle andere bedrijven hetzelfde doen. Mooi te lezen dat ze genoeg doen voor de medemens en meer dan mooi dat ze daar, ondanks alle negatieve berichtgeving gewoon niets over zeggen!

 4. Arie Schoenlepel

  Doe iedereen een lol en rot naar je Griekse eiland om die verrote gelukszoekers te helpen. Kom dan ook nooit meer terug…!

 5. Stanislav

  Johnny de Mol zou het liefst een tunnel graven vanuit het Midden-Oosten naar Nederland.. Welkom welkom.. Maar niet bij Johnny in de straat..

 6. Tim H

  Misschien kan hij asielzoekers gaan helpen in Griekenland.

 7. Bart

  @Stanislav Precies!

 8. Curryworst

  Als de zoon van G od niet J ez us Ch rist us heette dan zou zijn naam Johnny de Mol zijn.
  Wat een weldoener.

 9. Albert #12

  Mensen helpen geeft een goed gevoel.
  Dus toch weer eigenbelang.

 10. Joke van Koos

  Johnny je kan mij helpen mijn spinnenweb weg likken op mijn kut . Sinds Koos dat niet meer doet kruipen er vleermuizen uit

 11. Lilly Labiamus

  Wanneer gaat deze manische deug-narcist een standbeeld voor zichzelf bouwen?

 12. Sjaakie

  Ik wil ook voor Godje spelen lijkt me zo fijn dat machtsgevoel om mensen te helpen.

 13. SanneLove

  Altruïsme bestaat niet, het is indirect toch weer eigenbelang en het eigen ego boosten.

 14. Sinterklaas

  @Sjaakie trek een Sinterklaaspak aan.

 15. Rastom

  Doneer je miljoenen en villa aan je vrienden die aanstranden in Griekenland weldoener. Oh nee toch maar niet he neppertje.

 16. darius

  Prima Johnny, maar neem dan ook een voorbeeld aan je vader “Hij hoeft daar niet zo nodig mee op de voorgrond te treden” en zwijg eens een keer, hou je mond eens dicht over al die goede daden van je. Help in stilte! We weten nou onderhand wel wat voor een vreselijk goed mens je bent, hoe geweldig jij de minder bedeelden zo belangeloos helpt, de goedheid die je uitstraalt. Nog even Johnniy en we verklaren je heilig en daarna zo spoedig als maar zou kunnen zalig. Tot in de eeuwigheid zal men zeggen: die Johny wat was hij toch goed, zo een komt er nooit meer!

 17. Dominee Bonk

  Alle Mol familieleden hebben slechts één doel voor ogen: GELD. Dat zogenaamde menslievende zit in het business concept, het charme-offensief zeg maar. Keiharde zakenmensen, zonder enige empathie. Dat is mijn mening. Amen. Hoe denken jullie eigenlijk over deze familie?

 18. Captain Caveman

  Dat overdreven gedoe wat niemand buiten zijn kliek echt serieus neemt. Beetje klef en risicoloos high fiven en huggen met illegale vluchtelingen. Weldoener en betrokken als de camera’s meesnorren. Stigma van verwend rijkeluiszoontje die een indruk wil maken met behulp van het imperium van direkte familie blijft plakken. In tegenstelling tot de anonieme vrijwilligers die wél echt klaarstaan!

 19. ed

  Ja hij wil helpen….vooral zichzelf. Man ga wat doen en val anderen niet lastig met je hielenlikkerij

 20. HEINO

  Ha,Ha,hij helpt,maar hij bedoelt over de rug van lichamelijke en geestelijke gehandicapten goedkoop scoren,bah er gaat geen week voorbij of hij zit weer met een mongooltje leuk?? te doen,kan werkelijk niets anders,kan die niet met de Jostiband het land door trekken,zodat wezijn hyprociete rotkop niet meer hoeven te zien.

 21. Pauline

  Er wordt gewoon gevlogen hoor. Pak je het vliegtuig van je vader en ga je lekker naar lesbos wie weet kun je daar wel een tijdje blijven of anders zet je een paar container woningen in je riante tuin en nodig je ze uit voor een gezellige vakantie maar wel weer terug natuurlijk. Minkukel !

 22. Albert Verlinken

  Ff pa vragen om geen mensen te ontslaan bij Talpa een ideetje?

 23. Borsata

  JE WIL HELPEN… DOOR MEER MENSEN TE ONTSLAAN.

  PFFF, HYPOCRIETE MAFKEESSS

 24. Leo

  Waarom nagelen jullie Johnny aan een kruis?

 25. Alexander

  @Leo, omdat alles aan deze malaka onecht is.

 26. Ap

  Johny,je woorden zijn goed,maar zet ze om in daden,ga een paar maanden weg uit je villa,en ga helpen,je bent een weg waardeloze gozer.

 27. William

  Hij lijkt gelukkig op zijn moeder. Heeft een goed hart.

 28. Pettie Fart

  Johnnie wil gewoon zijn deugpenis weer eens ergens anders insteken want hij moet het nu wel erg lang doen met..ehh hoe heet ze? Zij die ineens uit de lucht kwam vallen en ineens een kind uitgepoept heeft van de eeuwige flierefluitert. Slim van haar, dat dan weer wel. Voor altijd binnen!

 29. Pettie Fart

  Johnnie wil gewoon zijn deugpenis weer eens ergens anders insteken want hij moet het nu wel erg lang doen met..ehh hoe heet ze? Zij die ineens uit de lucht kwam vallen en ineens een kind uitgepoept heeft van de eeuwige flierefluitert. Slim van haar, dat dan weer wel.

 30. Huismaker

  Wil je mijn rekeningnummer hebben Johnny ?

 31. Wijze van Zion

  Begint ie toch een bureautje om alle medewerkers te helpen die z’n vader naar de kloten helpt….

 32. Peter

  Wat een droplul… zelfpijperij
  ’t zelfde met dat lesbos vluchtelingen eiland verhaal, vond ie zo Erugg. Dildo snapt er werkelijk niets van.

 33. t blijft een mavo jochie

  Hoe meer reclame over zichzelf hoe meer hij gaat helpen.

  Droevig type als het een echte kerel is met goede bedoelingen dan zou hij gewoon achter de schermen met de centen van zijn vader moet schuiven.

  De bubble waar de familie de Mol in leeft is droevig, maar te veel geld doet gekke dingen met mensen.

 34. Dikkie Dik

  Hij mag van mij zelf het virus krijgen.

 35. discuswerper

  Als je wil helpen, duik dan onder, hou je bek en zoek de publiciteit niet meer op. Heel veel mensen zullen je dankbaar zijn.

 36. discuswerper

  Hypocriet gedoe, z’n vader helpt maar niemand mag dat zeggen. Briljant. Zo valt het dus ook niet te controleren.

  Papa helpt helemaal niemand, behalve zichzelf. Hij had met overheidssteun kunnen voorkomen dat tientallen gezinnen geen onzekere klotetijd tegemoed gingen, maar hij ontslaat ze liever. Zo’n weldoener is papa. Chapeau.

 37. GrijzePilion

  Hahaha die mark2

  Jij bent van de Talpa webcare. Kan me niet voorstellen dat er iemand positief kan worden van die boevenbende.

  En banen en inkomsten? Zij zorgen er juist voor dat ze net zo snel weer verdwijnen. De Mol-klan kent geen menselijkheid. Zij zijn het symbool voor alles wat er mis is in Nederland!

  Enkeltje gevangenis voor die John! En zijn hele klan direct in de bijstand wat mij betreft

 38. sjaakie

  Ik ben zo blij dat het van mijn kabelgeld zo goed gaat met RTL Nederland
  Zo`n menselijk bedrijf heb ik nog nooit meegemaakt in crisis tijd.

  Daar wordt je niet zomaar ontslagen, neen…. je krijgt geld toe als je blijft!
  Ontslaan doen ze alleen bij Talpa , hoe gemeen is dat hè ?

 39. Jantien Visser

  Wat wordt die Johnny steeds meer een ongelofelijke akelige zelfingenomen kwast. Zie mij eens weldoenerig bellen met zielige oudjes. Bah! Waar is het teiltje?

 40. Youp

  Johnny geilt wel op zwarte mannen tussen de 16 en de 35.
  Dat is namelijk 95% van al die gelukzoekers op de Griekse eilanden die zogenaamd geholpen moeten worden door dit soort extreem linkse deugkneuzen.

 41. Pohnny de Mol

  Ga lekker in het weiland staan tussen de andere pony’s.

 42. G.ossip

  Er mogen in zijn woonplaats geen asielzoekerscentra komen,net zo als bij Mark Oprutte bij zijn statige pand,dat soort centra’s worden bij het plebs geplaatst.

 43. Bastiaan

  Weldoener, sta wat van je salaris af!

 44. snoezigkleinhertje

  Onze Nederlandse Bono zit weer veilig in zijn luxe villa de weldoener uit te hangen voor zijn imago maar het draait allemaal om geld en macht.

 45. Peter

  Gelukkig blijft de weldoener thuis, hij mag va mij iedereen helpen, maar ik hoef dat niet op tv te zien

 46. Peter

  Youp wat is er links aan de mol??????

 47. Ik arie ben jij

  Peter. ……. Alles is links aan die koor knaap echt een hoerenlopers jong

 48. Ik arie ben jij

  PETER alles is links aan die koor knaap echt een hoerejong

 49. Kneefel

  Man…eigen belang en aandacht de zogenaamde goede doelen programma’s doe je ook niet voor niets, erger nog, je vraagt er een flinke cent voor…schijnheilige.

 50. Paul

  De Mollen-clan… “Goed volk” zolang er een camera meedraait…

 51. Geronimo

  Wil je helpen, Johnny? Doe het gewoon. Als rijke en machtige mensen de regeltjes negeren, dan heeft dat effect. Doe je pa ook nog een plezier mee.

 52. Flits Bom

  Zodra zijn pa de pijp uit is mag hij alles overmaken voor het goede doel

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.