Johan Derksen verklaart floppen coronashow SBS 6

Johan Derksen verbaast zich er niet over dat de eenmalige coronatalkshow van SBS 6 dinsdag een enorme kijkcijferflop was met slechts 298.000 kijkers. Dat heeft de voetbalkenner vrijdagavond gezegd in Veronica Inside. Derksen was aanwezig bij het programma, dat werd opgenomen in de studio van VI, en zag het van dichtbij misgaan. Het probleem was volgens hem dat de meeste gasten erg saai waren en dat er nauwelijks ruimte was voor interactie tussen de gasten in de studio.

Het door Merel Westrik gepresenteerde programma was niet veel soeps, aldus Derksen. “Het probleem van dat programma was dat Nederland coronamoe is en ze maakten één fout: er kwamen allemaal hele saaie mannen die hier een verhaaltje gingen vertellen.

Er werd geen gebruikgemaakt van de gasten op de tribune, aldus Derksen. “Er zaten drie heel vervelende mensen op de tribune, namelijk Kelder, die mevrouw van het AD, De Jong, en ik, en hier aan deze tafel zaten mensen onzin te vertellen.”

Wie praatte de grootste onzin? “Stella Bergsma heeft tien minuten zitten koeren hier. Die ook bij Ladies Night zat. Het meest irritante wijf van Nederland, maar daardoor is ze wel een ideale gast aan tafel, want alles wat ze zegt wekt weerstand op.”

Wij werden helemaal niet aangespeeld, waardoor het een heel saaie avond werd.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen