RTL en SBS in juli volledig op slot, Beau met zomerstop

RTL 4 en SBS 6 gaan in juli volledig op slot op prime time. De tv-zenders kennen een strengere zomerstop dan in andere jaren: hoewel Nederland deze zomer massaal dreigt thuis te blijven, wordt er een heel herhalingencircus opgetuigd. Alleen op vrijdagavond is er wat nieuws: SBS 6 haalt deze zomer de studioshow We Want More van de plank, terwijl RTL 4 het semi-nieuwe Het Beste van 10 Jaar The Voice inzet. Met Beau verdwijnt medio juli ook de dagelijkse actualiteit op prime time.

Beau gaat na 10 juli met zomerstop en er komt geen actueel programma voor in de plaats. Dit heeft volgens RTL 4 niets te maken met corona. “De zomerstop van Beau was al gepland“, legt een woordvoerder uit.

Wanneer keert Eva Jinek terug van vakantie? “Wanneer het nieuwe seizoen van Jinek weer begint laten wij op een later moment weten.

RTL 4 trakteert de kijker in juli op herhalingen van programma’s als Bureau Burgwallen, Het Perfecte Plaatje, Briljant, Rooijakkers over de Vloer en Beste Kijkers. De late-avondprogammering zal bestaan uit herhalingen van Gooische Vrouwen.

Concurrent SBS 6 gaat programma’s als Cash or Trash, Down met Johnny, Gestalkt en Superkids herhalen.

Het lijkt erop dat de zomer compleet wordt weggegeven aan NPO 1. Die zender gaat aanzienlijk minder herhalingen uitzenden. Ook gaat de dagelijkse talkshow Op1 gewoon door.

Het julischema van RTL 4 vindt u hier, dat van SBS 6 vindt u hier.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen