Anouk gaat in zelfquarantaine, niet bij Voice Kids-finale

Een maand na haar terugkeer uit Marokko vertrekt Anouk wederom bij haar gezin om in zelfquarantaine te gaan in een andere woning in Amsterdam. Dat heeft ze zojuist laten weten op Instagram. Anouk is er enorm bang voor om het coronavirus op te lopen via haar vriend of kinderen en kiest daarom voor afstand van haar geliefden. Ze woont komende week niet de publiekloze finale van The Voice Kids bij. “We respecteren uiteraard haar keuze“, laat een woordvoerder van RTL 4 weten.

Voorlopig zal Anouk veel op zichzelf blijven. “Goeiemorgen 💕, het is alweer ruim een maand geleden dat ik terug ben gekomen uit Marokko en het is de afgelopen tijd ontzettend fijn geweest om weer thuis met mijn kinderen en Dominique te zijn 🥰.

Toch vertrekt ze nu weer bij haar gezin. “Mede door de gesprekken met mijn long-/huisarts ben ik extra voorzichtig, zeker aangezien er met alle versoepelingen in de aankomende weken weer een groter risico is om besmet te raken. Daarom heb ik samen met mijn gezin besloten, hoe moeilijk dat ook is, dat ik een stap opzij ga doen en voorlopig, samen met mn katten Knak en Aap, in zelf-quarantaine ga.”

Anouk wil haar gezin niet belemmeren. “Ik had niet verwacht dat ik na een maand thuis te zijn alweer weg zou gaan, maar ik zie nu al dat dit de juiste beslissing is. Ondanks dat ze het thuis moeilijk vinden dat ik er niet ben, kunnen ze nu wel vrijuit hun eigen ding doen, sporten en afspreken met vrienden.”

Gelukkig woon ik niet ver weg en kan ik zo op de fiets of in de auto stappen om, weliswaar zonder ze te kunnen knuffelen 😞 ze in de buitenlucht wel te kunnen zien.

Anouk gaat in de woning wonen van Willem Smit, die de zangeres ook zeven weken heeft opgevangen in zijn hotel in Marrakech.

Ook Ali B en Sanne Hans zijn aanwezig bij de finale van The Voice Kids. Marco Borsato wordt vervangen door Ilse DeLange.

Update 18.00 uur – Dit bericht is aangepast, omdat aanvankelijk gemeld werd dat Anouk wél gewoon te zien zou zijn in de finale.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen