Geen coronastop Veronica Inside: talkshow door in juni

Geplaatst op do 21 mei 2020 om 8:45

De mannen van Veronica Inside zijn nu al geruime tijd op de buis zónder dat er gevoetbald wordt en dat blijft ook even zo. Hoewel aanvankelijk het plan was om aan het eind van deze maand met zomerstop te gaan, blijft het VI-trio ook in juni nog op de buis. Dat heeft Talpa Network laten weten aan De Telegraaf. Wel wordt het aantal uitzendingen teruggeschroefd: VI is er straks alleen nog op maandag. “Wegens succes zal Veronica Inside tot en met 29 juni op de zender te zien zijn.

De maandageditie van VI is altijd al de meest bekeken editie van het programma. “Er is gekozen voor de maandag, zodat de mannen kunnen terugblikken op het weekend en vooruitblikken op de week. Op deze manier hopen we de fans een plezier te kunnen doen.”

Na 29 juni is er definitief een zomerstop. “Het is nog niet bekend wanneer Veronica Inside weer zal worden hervat.

Eerder deze maand hield Johan Derksen nog rekening met een vroegtijdig einde van VI, omdat de advertentie-inkomsten van Talpa met zo’n 80 procent zijn gedaald. “Door de coronacrisis hebben bedrijven helemaal geen trek om te adverteren.”

Derksen: “Wanneer de productiekosten van zo’n programma hoger worden dan de reclame-inkomsten, dan zijn mensen bij commerciële televisiestations sneller geneigd om er een film in te gooien, in plaats van zo’n programma, want die film hebben ze toch in het magazijn liggen.

De vrijdagavond van Veronica wordt vanaf juni ingevuld met films.

Foto: SBS
24 Reacties op “Geen coronastop Veronica Inside: talkshow door in juni”


 1. HUGO

  Helemaal top!

 2. ome H

  Ben vi-fan maar van mij mag het slot er op

 3. Nou, nou, nou

  4 afleveringen extra.

  Het moet niet gekker worden.

 4. Fred

  VI verliest aandacht bij mij. Geleuter over KNVB en de regels, hoe nu verder met voetbal/corona, etc. Johan wordt (net zoals vele andere in deze crisis) ook steeds kritischer over iedereen. Speel liever een wedstrijdje voetbal op de PS4. :)

 5. Jos

  Armoede.

 6. HansR

  Dit is een verademing. De heren lullen maar wat en Johan Derksen is nu helemaal aan het aftakelen 2x per week 8x per maand vertelt hij hetzelfde verhaaltje , dat wordt dan nu nog 1x per week en 4x in de maand moet je zijn riedeltje KNVB, Feijenoord perikelen, van Gaal etc etc aanhoren. John de Mol zou veel goedkoper uit zijn als hij de contracten met VI verbreekt en gewoon alles in de herhaling gooit, iets waar de commerciëlen zich constant aan beschuldigen.

 7. Paul

  Prima. Ik heb niets met voetballen, nooit een wedstrijd gezien ook niet op TV maar kijk wel graag naar Veronica Insiders. Prima dus. Dat is een professionele talkshow.

 8. WEST*

  Ach het is toch over. De toernooien keren niet meer terug. Europa League en Champions League, het is voorbij. Voetbalclubs gaan failliet bij bosjes.
  2020 markeert het einde van het voetbal. Het virus zal nog jaren rondwaren en grote mensenmassa’s bij elkaar zal niet meer kunnen. Dus ook van festivals als Lowlands en Pinkpop hebben we definitief afscheid genomen.
  Koningsdag, Dodenherdenking, Bevrijdingsdag. Ze zullen de geschiefenisboeken ingaan als dagen die we ooit hadden maar niet meer zijn.

  De nieuwe wereldorde. We gaan er allemaal aan kapot met dank aan China.

 9. Marko

  West,

  Zielige reactie!!!

 10. M.

  Geef deze mannen een eigen Talkshow op SBS 6, OP1 concurrent, een sterk optie, Merel Westrik vergeet haar niet SBS een capabele en ongekend talent.

 11. q8

  kost een paar duiten, maar je hebt wel ff een leuk uurtje,
  heeft John goed bekeken,

 12. Jaja

  West, laat je opnemen gek. Of neem samen met Claudia de Breij een enkeltje naar Noord Korea. Idioot!

 13. WEST*

  Ook Jaja is blind. Neenee, het wordt niet meer wat het voorheen was. De samenleving van voor maart 2020 is definitief voorbij..

 14. chris?

  Een paradepaardje voor de Mol met deze afzeikers

 15. Ron

  Terecht natuurlijk, als ze het dan ook maar echt over voetbal gaan hebben, dat kan makkelijk in zo’n uurtje. Dat geneuzel over corona horen we al genoeg in andere talkshows. Dus in VI moet het c-woord verboden worden.

 16. Angeltje

  Heel fijn dat het in Junie nog door gaat, een fijn programma waar tenminste de waarheid nog gezegd word.
  En er word gelachen, ook heel voornaam.
  Hopelijk komen de mannen van VI na de vakantie weer terug.
  Fijne vakantie mannen.

 17. Raymond

  Deze coronaperiode is een perfect moment voor bedrijven om dure managementlagen weg te saneren. Opzouten met die dure fte’s die weinig uitvoeren en voirnamelijk irritatie opwekken.

 18. Raymond

  Vooral micromanagement is funest voor bedrijven. Bij de tv zenders is het een plaag.

 19. Raymond

  Micromanagement is het overal overheen piesen door x verschillende managerpoppetjes waarvan er een aantal niet verder gekomen zijn dan een LOI-cursus vingerverven of kantklossen. Maar menen wel verstand te hebben van het werk van een ander die dan zes keer kan aanpassen. En dat kost klauwen met geld. Zijn vast op hun positie gekomen doir vriendjespolitiek of de beneb wijd.
  Weg met dat soort lui.

 20. Gerda

  Gelukkig, jammer niet meer op vrijdag. 😘

 21. Wendy

  Marko
  do 21 mei 2020 om 10:04
  West,

  Zielige reactie!!!

  —-
  Zie de waarheid maar onder ogen honnepon

 22. Paul Lamote

  Jammer dat het nog maar één keer per week is.

 23. TopShow

  Heerlijk, gelukkig is nog echt leuke tv.
  Jammer dat het alleen nog op maandag is in juni, terwijl de vrijdag show in coronatijd niet onder doet voor de maandag kwa kijkgedrag.

 24. ikweethetbeter

  Ik moet er niet aan denken ,ik ben verslaafd aan het programma !!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.