Coronatolk Irma Sluis wil niet praten met Boulevard

Geplaatst op do 21 mei 2020 om 9:15

Coronatolk Irma Sluis, bekend van de door 7 miljoen mensen bekeken tv-persconferenties van Mark Rutte, wil niet praten met RTL Boulevard. Dat werd woensdagavond gemeld in de uitzending op RTL 4. Een etmaal na de omstreden tolkwissel besloot Boulevard als een soort spuit elf om het tv-moment nog eens uitgebreid te analyseren: de showrubriek stuurde Dries Roelvink naar Den Haag in een humoristisch bedoeld item. Sluis had in elk geval geen zin om eraan mee te werken.

Presentatrice Vivienne van den Assem: “Ja, Rob, we hebben natuurlijk ook geprobeerd om met Irma contact te krijgen vanavond, maar dat is niet gelukt. Waarom niet?

Tv-kenner Rob Goossens daarop: “Nee, het Gebarencentrum wilde niet meewerken en ik heb wel een vermoeden waarom, want ik heb een aantal weken geleden contact opgenomen met Irma zelf en die zat eigenlijk helemaal niet op die aandacht te wachten. Die had zoiets van: ik sta daar voor de dovengemeenschap in Nederland en ik kan dan niet ineens een hoofdrolspeler worden.”

Uiteindelijk wilde ze wel aan mijn verhaal voor De Telegraaf meewerken, maar alleen als ik dan ook daadwerkelijk doven en slechthorenden aan het woord zou houden. Ze zit gewoon niet op deze nieuwe status te wachten, maar we moeten toch met z’n allen wel concluderen dat zij misschien wel de nummer 1 corona-BN’er van het land is.”

Foto: RTL
63 Reacties op “Coronatolk Irma Sluis wil niet praten met Boulevard”


 1. HUGO

  Ik geef haar groot gelijk.

  Bij Op1 hadden ze een mooi verhaal, enkele maanden geleden, en dat was genoeg.

 2. Tycho Graagnat

  Een vrouw naarmijn dromen.
  Zouden meer mensen moeten zeggen.

 3. Zomaar

  Je neemt het dan ook niet zo serieus wanneer je Dries Roelvink op pad stuurt.
  Ze heeft groot gelijk je staat voor gek.

 4. Fred

  Wat een ophef overal over die Irma of over de wisseling van de tolk.
  Het zal wel komen omdat het voor veel Nederlands volk nieuw is.
  Bij mij zat er jarenlang een dove jongen in de klas met altijd z’n tolk bij zich. Na 2 weken wennen eraan was het voor iedereen de normaalste zaak van de wereld.

 5. W

  Kijk een vrouw die gewoon haar werk doet. En daar voldoening uit haalt. Geen applaus voor haarzelf. Zoals veel bn’ers nodig hebben. 2 werelden staan ook lijnrecht tegenover elkaar: focus op ander i.p.v. ik. Maatschappelijke nut i.p.v. maatschappelijke nutteloosheid. Inhoud i.p.v. uiterlijk vertoon. Onderwerp i.p.v. lijdend voorwerp etc
  Waarom zou ze met zo’n programma als boulevard willen werken? Daar zitten voornamelijk mensen die praten over andere mensen en zich deskundig noemen?

 6. ronnie

  RTL Boulevard, moet eens leren dat niet iedereen met RTL wil praten!!!

 7. GrijzePilion

  Nee wie wil dat wel? Stelletje stinkende rioolratten bij boulevaaarrrrr. Enkeltje gevangenis voor alle betrokkenen bij dat schijt programma

  Goed bezig Irma!

 8. jeroen

  Dries Roelvink, moet eens meer op zijn kinderen letten dan op andere mensen.
  Het kon al niet zingen en over de rest zeg ik maar niks.

 9. Jantje

  Ik wordt kotsmisselijk van het gedram hier over. Zielig volk dat blijkbaar voor een eerst een doventolk ziet.
  Het leidt veel te veel af. Waarom geen tolk op NPO Nieuws met een split screen zoals bij het journaal?

 10. Jeroen

  Nam Angela de Jong daar maar eens een voorbeeld aan. En Gordon. En Patty…

 11. Piet Pannelap

  RTL Blvd is in z’n geheel een soort van “spuit elf”-instantie. Lekker om je aan te ergeren. Dat wel. 😜

 12. GrijzePilion

  Corona is de dekmantel voor de nieuwe wereldorde.

  De maatregelen maken de bevolking arm zodat iedereen even arm is zoals past bij communisme.

  En waar komt corona vandaan? Juist uit k a n k e r China waar het k u tcommunisme, een ziekte erger dan corona, rondwoekert als de Japanse duizendknoop.

 13. Joke van Koos

  ik wil neuken met Dries

 14. WEST*

  Het onderstaande wil ik ook even bij iedereen ingewreven hebben. Die 1,5 meter flauwekul, die mondkapjesonzin. Allemaal middelen om ons eronder te krijgen. China slaat toe

  GrijzePilion
  do 21 mei 2020 om 9:52
  Corona is de dekmantel voor de nieuwe wereldorde.

  De maatregelen maken de bevolking arm zodat iedereen even arm is zoals past bij communisme.

  En waar komt corona vandaan? Juist uit k a n k e r China waar het k u tcommunisme, een ziekte erger dan corona, rondwoekert als de Japanse duizendknoop

 15. Huismaker

  RTL blijft ons als kleine kinderen behandelen. Nu wordt de juffrouw op een stoel gehesen. Waarna we liedjes gaan zingen en de stoep kleuren. Het moet wel allemaal gezellig zijn.
  RTL: Er gaan duizenden bedrijven failliet, duizenden mensen worden werkeloos, duizenden mensen sterven door eenzaamheid. En jullie hebben het over de juffrouw, die kijkt of we wel braaf genoeg zijn.
  ON VOOR STEL BAAR. In wat voor land zijn we terecht gekomen. En oja RTL; groetjes aan jullie billenmaat Rutten.

 16. Bart

  @MC Rob Goossens is helemaal geen tv (media) kenner.

 17. Marko

  West / GrijzePillon.

  Ga iets nuttigs doen met die complet theorie!!!!!!

 18. WEST*

  Geen complot, de harde waarheid. Het kost een zooi dooien maar de nieuwe wereldorde zal er komen. Hopelijk gaan de initiators en aanhangers ervan snel dood.

 19. Sander

  West / GrijzePillon snel jullie medicijnen.

 20. WEST*

  Mensen als Marko en Sander, heb medelijden met deze lui ze zijn onherstelbaar geindoctrineerd door de politiek en Op1.

 21. WEST*

  Ab Osterhaus de medische Hitler

 22. Fikkie

  Groot gelijk. Ze moet niets te maken willen hebben met de roddel geilheid van dat programma.

 23. Marko

  West

  Volgens mij ben jij de grootste complot denker die er is,
  medlijden moet je met je zelf hebben heb je heel hard nodig
  zielig persoon.

 24. Raymond

  Stop de onzinnige Coronamaatregelen en teken deze petitie NU!!!!!

  https://commonsensetv.nl/petitie-stop-lockdown-en-vrijheidsbeperkende-maatregelen-nu/

 25. Raymond

  Stop de onzinnige Coronamaatregelen en teken de petitie op de site commonsensetv NU!!!!!

 26. Broer van..

  GrijzePilion
  do 21 mei 2020 om 9:52 ,

  Goedemorgen en dat zie je helemaal goed. Een nieuwe wereldorde. Totaal geruïneerd blijft elk land ter wereld achter. En dat terwijl het niet nodig is omdat de rijkste der aarde meer dan 90% ( vermogen) bezitten en de overige 10 % zit bij de rest, de mensen die iedere dag hard werken en nu of nooit iets een beter bestaan (meer) zullen krijgen. Voorgoed met de grond gelijk gemaakt.

  En beste mensen denk maar niet dat we Irma, Rutte en het clubje nooit meer zullen zien op deze manier. Sneller dan u denkt. Bijvoorbeeld bij een opleving van het aantal besmettingen, bij Covid20, Covid21 enzovoorts.
  Hier en daar met wat gestuntel in het begin heeft het kabinet gezien hoe het ook kan. Het opleggen van een Lockdown was tot voor kort nieuw voor ons allen. Nu is het heel gewoon geworden. Dus dit scenario is gemakkelijk opnieuw uit te rollen natuurlijk. Ondertussen stond de tijd niet stil, wordt de Grondwet gewijzigd en een App en mogelijk gezichtsherkenning op straat geintroduceerd.
  En denk niet. Binnenkort zijn we vrij en gaan we lekker een terrasje pikken. Dat terrasje gun ik u, maar er is NO RETURN naar het verleden.
  Met een lege staatskas blijven we achter maar erger nog is dat het oude normaal nooit meer zal terug keren.
  Dan bent u toch wel gemakkelijk te paaien als de Sint op tv je van de week een terrasje beloofde of een geoorloofd bezoek aan je moeder in het verpleeghuis.

 27. Annoniemus

  Heel goed dat ze niet wil lullen met die lui van Boulevard , die zelf hun eigen naam nog niet kunnen schrijven !

 28. JasperV

  “Omstreden tolkwissel” waar slaat dat nu weer op? Irma is een topper en verstandig dat ze niet meewerk aan programma’s als Boulevard.

 29. Ingmar

  Dat hele RTL 4 nieuws is gebaseerd op berichtgeving over kinderen, school, kinderopvang, ouders, nog meer kinderen. Uitgerekte reportages van schooljuffies die in de weer zijn met plakband en afzettingen enz. Nog meer kinderen aan het woord. Te pas en onpas het gekleurde gezeur er door heen van “Hoogleraren die 35 jaar niet meer buiten het universiteits gebouw zijn geweest. Overdreven aandacht voor toestanden vooral in Amsterdam. Ander nieuws bestaat er niet daar bij RTL. Armoe troef

 30. Sander

  Complotdenken kan in extreme gevalen voor een hoop leed zorgen. Recent liet Anders Breivik zien waar het toe kan leiden.

  Breivik had de overtuiging dat marxisten in de jaren 50 zijn begonnen met het overnemen van de politieke elite, om zo de christelijke waarden en normen te vernietigen.
  Europese machthebbers zouden bovendien samenzweren met de Arabische wereld om zo Europa uit te leveren aan de Islam.

  Dat waanidee bracht Breivik er uiteindelijk toe om 76 onschuldige jongeren te doden. Zij werden de ingebeelde vijand van het gestoorde individu.

 31. Huismaker

  @Broer van..
  Het is onvoorstelbaar hoe de makke schapen zich laten manipuleren door het mediakartel (NPO, Radio1, RTL, SBS).
  Blijkbaar moet het allemaal gezellig zijn. Met liedjes zingen, handjes wassen en stoepkrijten. En het ergste: mensen pikken dit !!! Vaak denk ik van; hoe zouden zij zich gedragen bij een nieuwe wereld oorlog ? Mak en gedwee die staatsmedia volgen. Zonder kritiek ? Zonder discussie ? Zonder verzet ?
  Een discussie is totaal niet mogelijk bij dat mediakartel. Daarom bekijk ik de YouTube kanalen: Een oorlog reeds verloren, Blue Tiger, FvD-journaal, Ongehoord Nederland, De Nieuwe wereld, Jensen enz.
  Gewoon om eens wat ander nieuws te horen dan een tolk-mevrouw. Die is er uitsluitend om de aandacht af te leiden en dat media kartel doet er alles aan om ons dom te houden met eenzijdige berichtgeving.

 32. Uuuh

  Bravo voor Irma.

  Gelukkig is niet iedereen mediageil….

 33. Ronald

  Wie wil nou met Dries praten ??

 34. Ap

  Hulde voor mw Sluis,heeft het heel goed gedaan.
  Dries op pad sturen naar Den Haag,laten we nu niet alles door elkaar gooien,laat Dries nu gewoon op markten zingen,ieder zijn ding.

 35. Top vrouw miss Sluis. Wie zich voor het karretje van Blvd laat spannen is a moreel en narcistisch

  Deze mevr snapt het. De ranzigheid van dit soort programmas is niet besteed aan een weldenkend persoon. Ver wegblijven van de amorele types die met de ellende van andere hun brood verdienen. Verwerpelijk programma voor tokkies.

 36. Albert Verhinderd

  Mediacourant, het nieuwe nujij.nl

  Weet iemand hoe je een aluminium hoedje moet vouwen?

 37. Sander

  Ja Hulde voor mw Sluis stop die zieke geesten als Jensen volgelingen.

 38. Sander

  Ja Hulde voor mw Sluis

 39. Sander

  Binnenkort lekker de stamkroeg vol en een pint drinken met de maten armen om elkaar heen.

 40. Sander

  Ja pi3mel in mw Sluis

 41. Sander

  Nep Sander wie weet is ze de zonde wel waard.

 42. M.A. Huijgens

  Eindelijk erkenning voor onze dove medeburgers.
  Dovetolken studeren hiervoor jaren aan de hogeschool in Utrech
  t en worden gecertificeerd en velen beedigd.
  Reacties zoals die te lezen zijn op Mw Sluis zijn ongepast.
  Mensen die dit niet snappen en zelf horend zijn, weten niet waar ze over hebben. Directeuren die gebruik moeten maken van een tolk om hun werk te kunnen doen en ook nog gebruik maken van een schrijftolk voor doven, kunnen deze functie niet vervullen zonder tolk.
  Deze tolken verdienen het om geprezen te worden en niet in de maling te worden genomen.

 43. TON

  Is toch ook geen gezicht als hij in een gele zwembroek je aanspreekt.

 44. TON

  Onee dat was zijn broer

 45. Donald Dumb

  Wat een hysterie om een oninteressante vrouw.

 46. Huismaker

  Hulde voor de ondertiteling van het journaal. Deze mensen werken zich in het zweet zonder dat z e een applaus krijgen.

 47. Huismaker

  Ze doet goed werk voor de mensen.

 48. Huismaker

  Corona pas op zeer gevaarlijk!!

 49. Donald Dumb

  Waarom.zou ze ook?
  Boulevard. Irritant programma…

 50. Klaassen

  @Jantje

  Boehoe snik, het leidt af. Huilebalk!

 51. Jan van Eerten

  Irma krijgt een talkshow op s6

 52. Huismaker

  Irma werkt voor de NOS.

 53. anna

  gewoon doen Irma,

  gewoon even die cash pakken, makkelijk verdiend. Je kunt elk bedrag noemen denk ik nu!!!!
  En heb je een buffertje voor de volgende crisis of voor je pensioen.

 54. tim

  Ze is een doventolk, dat is toch geen nieuws, we zitten ook niet te wachten om de vertalers van programma’s te zien.

 55. Lydian

  Een topper Irma,
  Dat sociaal media moet je vandaan blijven. Zij doet haar werk, en kiest voor anonimiteit. Geeft rust, iedereen heeft altijd een mening. Super vrouw!!!

 56. B

  Gelukkig is Irma zo verstandig om hier niet aan mee te werken. Je zou Roelvink en Goossens maar op je stoep treffen . De brandslang erover.

 57. Klaassen

  Doven zetten TT888 maar aan. Kan die hinderlijke dame met haar rsre bewegingen uit beeld.

 58. Bastiaan

  triest dat RTL bouelvard, laat die Irma gewoon met rust

 59. Fick Dich!

  Der Irma ist serh Gail!

 60. Max

  Goed zo! Niet praten met die ranzige idioten van Boulevard! Daar kijk je vast nooit naar!

 61. Ronald

  Irma is nog veels te lief voor die rioolratten van RTL Blvd, ze had gewoon tegen die Roelvink moeten zeggen: Zeg Dries, wordt het niet eens tijd dat jij en je collega’s écht een serieus vak gaan leren i.p.v. almaar te roddelen over en te wroeten in andermans leven?

  Ik zou dat keihard tegen hem en ’t recht in de camera zeggen als ik haar was.

  En dat zouden er meer moeten doen!

 62. Donald Dumb

  Irma is goed in gebarentaal.
  Ze kan meteen goed duidelijk maken dat ze niet gediend was van die riooljournalisten.
  Twee middelvingers…

 63. Betweter

  @Donald Dumb
  vr 22 mei 2020 om 17:47

  Jij bent wereldkampioen in het uitkramen van oudewijvenpraat, dumbass. Je zal vannacht wel weer tot 01.00 uur achter je schermpje vertoeven, hier ellenlange, doelloze zgn. discussies voerend, in de ijdele hoop enige aandacht te genereren. Tja, life sucks behalve als je naam Donald Dumb aka dumbass is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.