Ivo Niehe heeft een intellectuele hond

Geplaatst op do 21 mei 2020 om 9:45

Ivo Niehe, presentator van tv-klassieker TV Show, heeft een intellectuele hond. De gesprekken met deze hond helpen hem door deze coronacrisis heen. Dat heeft de presentator van AvroTros gezegd in een kort interview met NPO Radio 2. Het ochtendprogramma Jan-Willem Start Op! heeft een rubriek waarin BN’ers worden gebeld om te vragen hoe het met hen gaat tijdens de coronacrisis. Ditmaal hing Niehe aan de lijn en het gaat in deze heftige periode opvallend goed met de presentator.

Een intellectuele hond helpt Niehe de crisis door. “Wij hebben sinds kort weer een hond. Dat is onze redding in deze periode.”

Wat voor hond is het? “Het is een buitengewoon intellectuele, net niet goedgekeurde, als hulphond opgeleide, golden retriever.

Zo’n hond heeft veel aandacht nodig, aldus Niehe. “Dat betekent: uitlaten, vaste schema’s, rust en goede gesprekken met een hond voeren.”

Het komt Niehe heel erg goed uit. “Dat maakt deze periode eigenlijk heel bijzonder.”

Foto: AvroTros, Ruud Baan
21 Reacties op “Ivo Niehe heeft een intellectuele hond”


 1. Wessel

  Dat Jo*dse mensen gemiddeld intelligenter zijn dan andere groepen wist ik, maar nu dus de honden ook al..

 2. Fox Mulder

  Spreekt waarschijnlijk net als zijn baas 44 talen. Iemand koffie?

 3. WEST*

  Hopelijk gaat de bevolking snel schijt hebben aan dexanderhalve meter en mondkapjes. Het instellen ervan is een drogreden. Bedoeld om ons onder de duim te krijgen

  Kijk maar ineens is er uitbraak van cotona in de vleesindustrie. Puur om het het vlees eten de kop in te drukken
  Geen vliegverkeer meer en we moeten thuisblijven. Om de groenen te helpen want fijnstof, Co2 en stikstof ge l u l.
  En de consumeersanenleving om zeep te helpen.

 4. rob

  vreemd dat er in de vluchtelingenkampen tussen turkije en griekenland nauwelijks sprake is van een explosie aan coronabesmettingen en daar weet men niks van 1 1/2 meter. Wat is hun geheim?

 5. Wessel

  @rob
  Allemaal jonge gezonde sterke mannen. Klaar om blonde naieve meisjes in het westen te bevruchten.
  Geen vergrijzing iig.

 6. Raymond

  Nou rob die anderhalve meter maatregel us ook pure onzin. Maar stumperds als Marko en Sander en nog meer van die gehersenspeolde lui op deze site gekoven er heilig in. Laat ze stikken un hun mondkapje. Waarschijnlijk dragen ze er twee over elkaar heen zo bang zijn ze gemaakt.

 7. chris?

  Niehe stelt de vragen en de Hond geeft antwoord. Of is het Maurice de Hond.

 8. MediaPrak

  @Wessel: Xenofoob en Antisemiet. Ben jij diegene die uit de JFvD is gegooid? Spui je verbale onzin op een andere site.

 9. iemand

  Rob het geheim is dat die mensen buiten zitten. Het blijkt dat de meeste mensen die besmet zijn binnen zitten. Denk aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, nu opeens alle slachthuizen. Niet omdat ze op elkaar zitten maar omdat de luchtcirculatie het virus verspreid. In het begin zeiden ze dat de virus verzwakt als het warm weer is in de slachthuizen is het koud dus de virus kan zich daar verspreiden. Vraag me de laatste tijd af hoeveel mensen er besmet geraakt zijn terwijl ze buiten in de rij stonden voor een supermarkt. Denk dat iedereen echt heel erg bang is gemaakt. Ik ontken niet dat er geen virus is maar dat het allemaal niet zo vreselijk is als er gezegd word.

 10. Ivo

  Hij eet geen huiswerk hij doet het huiswerk.

 11. Zalmneusje

  De interactie met zijn hond is een unaniem belachelijk groot succes.

 12. Ome Cor

  Ivo moet wel een zoon zijn van Narcissus en Echo uit de Griekse oudheid.
  Narcissus was gek op zijn eigen spiegelbeeld en Echo was een praatzieke bergnimf.

 13. Dominee Bonk

  Ivo Niehe lijkt mij zo enorm veel dommer dan iedere hond. Of eigenlijk dan ieder levend organisme. Jezus, wat een vreselijk naar fossiel is hij/het toch. Kusjes van jullie lieve dominee Bonk. Amen

 14. Sander

  Wessel zegt rake dingen

 15. Sander

  Mediaprak krijgt een woordenboek voor Sinterklaas. Dan kan hij opzoeken wat xenofoob en antismiet precies betekenen. Zo dat hij ze op een juiste manier kan toepassen en nieg zomaar dure woordjes de wereld in smijt om intelligent te lijken.

 16. ZeerNetteDame

  Graag een ban voor het schorem hier dat geen respect kan opbrengen voor deze zeer intellectuele en hoogbegaafde man. Die tokkies hier mochten blij zijn met 1 procent van de hersencapaciteit van meneer Niehe. Je hebt mensen die echt iets bijdragen aan de samenleving en over duizenden jaren nog worden herinnerd en je hebt jullie.

 17. Sander

  Waar zou ZeerNetteDame getippeld hebben.

 18. ZeerNetteDame

  Wat een ongehoorde reactie van Sander jegens mij, ik ben hier heel ontstemd en verbolgen over! Graag dien ik bij deze een klacht tegen dit ‘heerschap’ in. De doodstraf zou hier op zijn plaats zijn.

 19. Banaan

  Zo intelligent is deze hond ook niet anders was hij wel geslaagd als hulphond.

 20. Sander

  Zo zie je maar zo zeer net is de dame niet

 21. 😷Paulus

  😷Geen dom gelul meer, ik wil die 🐕wel kopen voor 10,00.😁😁

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.