Chantal Janzen lacht BN’ers achter rug om uit

Geplaatst op wo 27 mei 2020 om 8:35

Chantal Janzen vindt het soms heel erg vermakelijk om collega-BN’ers achter hun rug om uit te lachen, bijvoorbeeld door tweets van hen te delen op WhatsApp. Dat zegt de RTL 4-presentatrice in de Beau Monde. Janzen vindt dat BN’ers vaak heel erg nep zijn en roddelt daar graag over. “Ik vermaak me kostelijk. Er is genoeg te lachen, na te doen, te gebruiken. Het is mijn guilty pleasure om Twitter-accounts van collega’s te bekijken. Héérlijk. Die app ik dan naar vrienden“, zegt ze.

Niet álle bekende Nederlanders zijn zo, benadrukt Janzen. “Gelukkig zijn er nog altijd meer collega’s die niet hysterisch zijn.”

Zelf vindt Janzen dat ze heel gewoon is gebleven. “Je kunt ook succesvol zijn in deze wereld door normaal te doen. Het publiek ruikt of je echt bent of niet, dus je moet oppassen met te veel aanstellerij. Gewoon zijn is helemaal niet verkeerd. Anderen kunnen je misschien als een ster beschouwen, maar je moet geen ster van jezelf gaan maken.”

Janzen zegt geen sterallures te hebben. “Al heel snel is het in mijn hoofd van: oh, doe toch normaal. Ik vind het eigenlijk prima dat ik zo ben. Want je hebt in de wereld waarin ik werk nou eenmaal heel veel hysterische mensen. Dus het is prettig om dat een beetje te neutraliseren.

Toch woont ze wel in de Amsterdamse zien-en-gezien-worden-BN’er-wijk Oud-Zuid. “Oud-Zuid is wat toegankelijker en doet me een beetje denken aan het dorp waarin ik opgroeide. Overigens wonen we niet in wat ook wel ‘het reservaat’ wordt genoemd.”

Het lijkt er overigens op dat Wendy van Dijk dezelfde hobby heeft als Chantal Janzen, maar bij haar ging het vorig jaar behoorlijk mis. Zij raakte in september in opspraak toen ze haatberichten over Chantal likete.

Foto: RTL
32 Reacties op “Chantal Janzen lacht BN’ers achter rug om uit”


 1. Geertje.

  Je kunt ook overdrijven met je normaal zijn. Niemand is normaal dus jij ook niet.

 2. Edwin

  Ze heeft groot gelijk; lach die kneuzen maar uit.

 3. HUGO

  Ik haat achterbakse BN’ers zoals plastic pop Chantal.

 4. Curryworst

  ‘Het publiek ruikt of je echt bent of niet’….
  Wat zal Chantalleke een meur verspreiden zeg.
  Als er iemand plastic is en nep dan is zij het wel.
  Een volwassen 40+ vrouw die zich nog gedraagt als een naïef jong en onschuldig pu bermeisje van 16.
  Zo ongeloofwaardig.

 5. Hofman

  Mooi mogen wij jou dan ook uitlachen?

 6. Poenie

  Chantal lijkt mij ook iemand die de media courant tipt.

 7. Chelsey

  BN ers zijn inderdaad erg vaak nep. Helaas behoort Chantal de laatste tijd ook bij die steeds groter wordende groep van BN-neppers. Jammer dat Joop van den Ende niet meer actief is in de media, hij is namelijk de enige man die haar goed had kunnen begeleiden en haar hiertegen zou kunnen beschermen. Nogmaals helaas voor Chantal maar zij behoort nu zelf ook tot de tv-neppers, de kijker is niet gek en heeft dat heel goed door. Haar “Britney Spears act” is uitgewerkt, jammer maar helaas!

 8. Wat Ordinair!

  Als Janzen geen botox/ fillers in haar smoelwerk heeft gespoten vreet ik mijn schoen op.

 9. Andre Hazes ☑️

  Ik zou haar doen.

 10. Albert

  Deel het ook hier, kunnen wij ook lachen.

 11. marc

  Wat een heerlijk mens, er zijn weinig mensen met intelligentie in die wereld.

 12. Captain Caveman

  Amsterdam? Als je daar niet wil wonen wordt je echt stom aangekeken!

 13. ZeerNetteHeer

  Met Chantal Janzen
  Wil ik wel sjanzen
  Wat een heerlijke vrouw
  Waar ik graag mijn pippi in douw
  Zo rampetampend met elkaar
  Komt zij al gillend klaar.

 14. oja

  chantal is niet meer normaal, ze is de nieuwe wendy. Blad gaat slecht, ze glimlacht zich suf en ondertussen…. Dat is ook het probleem: ze denken dat ze normaal doen en zijn, maar dat is niet zo. Wereldbeeld etc dat soort dingen. In reservaat oud zuid wordt je al snel zo, part of the game and the price you pay.

 15. René Froger

  Chan, ik begrijp precies wat je bedoelt meid!

  Ook ik ben heel gewoon gebleven, een eigen huis (Blaricum), een eigen zwembad, een eigen Range Rover, 6 x per jaar op vakantie, 3 x per week uit eten, een plek onder de zon.

  Is het al lunchtijd?

 16. GrijzePilion

  Ik ook hoor sjantelle, want bn’ers zijn het grofvuil van deze aarde.

  En daar val jij dus ook onder met je botox hoofd

 17. Trees

  Ik word erg argwanend als iemand telkens weer benadrukt dat die zo gewoon is gebleven. Waar komt die behoefte vandaan.

 18. Albert Verhinderd

  I know you’d like to think your shit don’t stink
  But lean a little bit closer
  See that roses really smell like poo-poo-oo

 19. Arie Op Safari

  Ze denkt over alles na wat ze zegt en het opzettelijk rustig zeggen; het is niet natuurlijk.. net als ze beweerd dat ze geheel natuurlijk is.. ze is plastic op meerdere manieren..

 20. Titatootje

  Ik vertrouw haar niet.
  Lacht lief in je gezicht maar steekt zo een mes in je rug.

 21. Tegelen

  Ik woon in het dorp waar zij opgroeide en ik ken Oud Zuid. Dat lijkt er helemaal niet op!

 22. ikweethetbeter

  Als er een nep is ,dan is het Chantal .

 23. Suomynona

  “Je kunt ook succesvol zijn in deze wereld door normaal te doen. Het publiek ruikt of je echt bent of niet, dus je moet oppassen met te veel aanstellerij.”

  Oh, rot toch op. Als ze zo ‘gewoon’ is gebleven, waarom dan altijd die act van ‘het onschuldige meisje met het scherpe randje’? Omdat één grapje (nota bene een grap van Paul de Leeuw) over Fatima Moreira de Melo goed viel dacht madam ineens dat ze grappig is. Helaas, Chantalleke: dat ben je niet, dus stop eens met die ongein.

 24. iemand

  De enige die altijd zichzelf is gebleven is Andre van Duin. Hij heeft nooit iemand na beneden gehaald zichzelf beter voor gedaan geen meningen opgedrongen wat je ook van hem mag vinden.

 25. teuntje

  Chantal gelijk hoor lach die kneuzen maar lekker uit vooral die Nikkie Plassen die kan niks en zit in Boulevard in dr blote reet …net een stoephoer om te zien de hele buurt waar ze woont heeft een pesthekel aan haar zet dr auto op de stoep doet alsof ze de Queen is walgelijk wijf haar man heeft centjes door hem kon ze een winkeltje openen liet zich door iedereen met centen krikken de golddigger

 26. Bep

  Chantal is wel normaal, ook veel humor, maar haar nieuwe oorbellenlijn vind ik niet mooi. Dat dan weer niet.Oorbellen met een letter eraan.

  Chantal is goed omdat ze zichzelf blijft. Toch begrijp ik de aversie, ze komt arrogant over maar dat is niet echt zo.

 27. Glaas

  Weet Wendy niet een adresje voor sos voor mij? .. Dank Wendy x

 28. Ina

  Chantal is leuk en slim. Dat skelet Wendy is een oude te ef op haar retour die zich gedraagt als een pubermeisje. Veel bn’ers zijn lachwekkend. Wat te denken van die vetnek Froger en zijn mislukte gerimpelde huilebalk vrouw en haar potjes crème van € 200,00? Of een Linda de mol met haar gezeur. Deze mensen mogen van mij alles kwijtraken zodat ze leren met beide benen op de grond te staan. Drol Roelvink ook zo zielig en Gordon bah. Weg met al die verwende overgewaardeerde sukkels.

 29. den

  Chantal is ook flink besmet met arogante rtl virus. Jammer vroeger was zo simpatiek.

 30. 123

  Zoooo… Mensen die haar nog kennen uit de tijd dat ze nog op de Toneelacademie van Maastricht zat, weten dondersgoed dat Chantal ook best wel naast haar schoenen is gaan lopen. Prima, moet je vooral doen als je dat wilt, maar zeg dan iig niet dat je “zo gewoon” bent gebleven.

 31. 123

  *Herstel: Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

 32. Chelsey

  @iemand 100% mee eens, inderdaad André van Duin is écht een artiest die zichzelf is gebleven. Zo zichzelf realiseer ik me nu dat je hem haast vergeet te noemen als daarnaar gevraagd zou worden. En precies om de eigenschappen die jij benoemd hebt, je slaat wat dat betreft de spijker op z’n kop!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.