Voor tweede keer teek bij geslachtsdeel Frank Dane

Het geslachtsdeel van Frank Dane is een tekenmagneet. Nadat hij als tiener al een keer een teek aantrof op zijn balzak, heeft hij nu wéér zo’n levensgevaarlijk beestje aangetroffen bij zijn geslachtsdeel, namelijk vlak boven de schacht. Dat heeft de radio-dj laten weten op Radio 538. Dane zat maandag helemaal onder de teken. “Ik ben gisteren even in de natuur geweest en ik heb even aan de waterkant gezeten. Ik stond ’s avonds mijn tanden te poetsen, ik stond voor de spiegel en ik denk: ik zie iets zitten.”

Er zat een beestje bij zijn oksel. “Dus ik kijk bij mijn oksel en ik zie zo’n pootje uit mijn lijf komen. Ik dacht: krijg nou wat, wat zit daar? Ik zit een beetje te pulken en te trekken en het werd steeds groter en ik haalde gewoon een teek onder mijn oksel vandaan. Met mijn hand eruit gehaald.”

De horror was toen nog niet voorbij. “Dus ik gooi hem zo in de wasbak en ik kijk in de wasbak en ik zie nog een teek lopen. Ik dacht: hè? Nog een teek? Ik dacht: die kan alleen maar van mij afgevallen zijn. Dus ik kijk weer op mijn arm en dacht: verdomd, ik heb nóg een teek op mijn arm. Dus ik haal een tweede teek uit mijn arm met een pincetje en gooi hem in de wasbak. Toen lagen er dus drie.”

En ook daar hield de tekenparade niet op. “Toen moest ik denken aan iets dat mij eerder is overkomen, namelijk dat ik er wel eens eentje op mijn zaakje heb gehad. Dus ik denk: aangezien ik daar eerder een teek heb gehad, moet ik misschien even de broek uit doen. Dus ik doe de broek uit, ik doe de onderbroek uit en ik kijk en wat denk je? Teek nummer drie in mijn leuter. Waar? Net voordat het zaakje begint. Echt op het randje.”

Was de teek diep ingegraven of houdt Dane de boel daar een beetje bij? “Nee, dat valt mee. Lichtjes. Sportief getrimd.”

Foto: Talpa

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen