Bridget drie maanden na Brazes terug als BLVD-host

Ruim drie maanden na haar affaire met André Hazes jr. keert Bridget Maasland komend weekend terug als presentatrice van RTL Boulevard. Ze is zowel op zaterdag als op zondag te zien. Dat heeft ze laten weten aan Koffietijd. Bridget was zó verliefd op André dat ze iedere scheet die ze samen lieten ‘op de socials’ zette. Maar toen André haar begin februari keihard opzij zette, had Bridget ineens geen zin meer in al die media-aandacht. Vrij hypocriet richtte ze haar boze vinger naar de showmedia.

Waar haar eigen Boulevard dag in dag uit zijn neus in allerlei privézaken steekt, wilde Bridget over háár privémores geen vragen beantwoorden. Althans: ze deed het wél bij Radio 538 en NH Radio, maar weigerde haar eigen Boulevard. Reden voor ontslag, vond Angela de Jong. Dat is niet gebeurd.

Bridget staat dit weekend gewoon weer achter de Boulevard-desk om andere BN’ers de maat te nemen. Ze wordt gerehabiliteerd door het RTL 4-programma. “Het gaat zaterdag weer beginnen. Ik heb het gemist. Ik heb er heel veel zin in, ja.

Waarom was ze er de afgelopen drie maanden niet bij? “We hadden twee coronateams: een voor in het weekend en een voor doordeweeks. Vivienne heeft het echt onwijs goed negen weken lang gedaan en nu staat deze week Marieke er weer. We pakken het oude schema op en ik ben er zaterdag weer.”

Al met al kwam die coronapauze Bridget wel goed uit. “Het was ook wel een goede tijd even voor bezinning en tot rust komen. Daar heb ik goed gebruik van gemaakt en nu heb ik weer heel veel zin om aan de slag te gaan.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen