Bridget drie maanden na Brazes terug als BLVD-host

Geplaatst op do 28 mei 2020 om 8:15

Ruim drie maanden na haar affaire met André Hazes jr. keert Bridget Maasland komend weekend terug als presentatrice van RTL Boulevard. Ze is zowel op zaterdag als op zondag te zien. Dat heeft ze laten weten aan Koffietijd. Bridget was zó verliefd op André dat ze iedere scheet die ze samen lieten ‘op de socials’ zette. Maar toen André haar begin februari keihard opzij zette, had Bridget ineens geen zin meer in al die media-aandacht. Vrij hypocriet richtte ze haar boze vinger naar de showmedia.

Waar haar eigen Boulevard dag in dag uit zijn neus in allerlei privézaken steekt, wilde Bridget over háár privémores geen vragen beantwoorden. Althans: ze deed het wél bij Radio 538 en NH Radio, maar weigerde haar eigen Boulevard. Reden voor ontslag, vond Angela de Jong. Dat is niet gebeurd.

Bridget staat dit weekend gewoon weer achter de Boulevard-desk om andere BN’ers de maat te nemen. Ze wordt gerehabiliteerd door het RTL 4-programma. “Het gaat zaterdag weer beginnen. Ik heb het gemist. Ik heb er heel veel zin in, ja.

Waarom was ze er de afgelopen drie maanden niet bij? “We hadden twee coronateams: een voor in het weekend en een voor doordeweeks. Vivienne heeft het echt onwijs goed negen weken lang gedaan en nu staat deze week Marieke er weer. We pakken het oude schema op en ik ben er zaterdag weer.”

Al met al kwam die coronapauze Bridget wel goed uit. “Het was ook wel een goede tijd even voor bezinning en tot rust komen. Daar heb ik goed gebruik van gemaakt en nu heb ik weer heel veel zin om aan de slag te gaan.”

Foto: RTL
34 Reacties op “Bridget drie maanden na Brazes terug als BLVD-host”


 1. HUGO

  Boulevard en GTST kijkers blijven weg.

 2. Eva Quirinius

  Ik heb Bridget Maasland zo enorm gemist! /s

 3. Jawel, hoor

  @ HUGO: Omdat het zomer is. De kijkcijfers van alle televisieprogramma’s zijn lager als het warm weer is, zelfs die van Kees & Co 2020 en zelfs die van GTST.

 4. Lies [Banned]

  ‘Deze reactie is verwijderd vanwege grof taal gebruik’

  Voor meer informatie lees onze huisregels.

 5. ZeerNetteHeer

  Bridget liet iedere scheet
  Ijskoud maar gloeiend heet
  Plaatsen op Instagram
  Ook als ze klaarkwam
  Liet ze haar publiek mee genieten
  Terwijl André sabbelde aan haar tieten.

 6. Chelsey

  Die boze vinger kan ze nu maar beter in haar eigen naar rotte vis stinkende snee gaan steken. Het overgrote deel van de kijkers heeft reeds zijn middelvinger uitgestoken richting deze vieze vuile oude stinkslet! En dat zal niet gaan veranderen beste Bridslet, hou dus de eer aan jezelf meid en verdwijn voorgoed dom blondie!

 7. Dreetje Hazes ☑️

  Ik zou haar doen.

 8. Bep

  Nog minder kijkers.

 9. Mr K@ktus

  Ik ben weer vrijgezel dames!

 10. Rick

  Heb Bridget ook gemist! Topwijf! Die bloedirritante Marieke mag er wel uit.

 11. Tinie

  Met dit weer kan RTL Boulevard ook bijna niet zonder koelkast.

 12. Angeltje

  Bah !!!…zit niemand op te wachten zeg, aanstellende slet.!!!

  Ik haat mensen die huwelijken kapot maken, of dat althans proberen.

 13. Bart

  Totaal ongeloofwaardig dat Bridget mag terugkeren aan de Boulevard desk.

 14. Marco B

  Bridget, wanneer kom je bij mij thuis een diepte-interview afnemen?

 15. Keta Minek

  Bridget geweldig kijkcijfers vliegen omhoog.

 16. Ron

  Goed dat ze het oude schema weer oppikken. Marieke bevalt me 10x beter dan meisje van de Assem. Marieke leest beheerst en zonder hysterische ondertoon de autocue op, en haar stem is gewoon veel prettiger om naar te luisteren vind ik. Je merkt echt dat ze een radio achtergrond heeft.

 17. RaymondVL

  Eerste vraag aan Bridget aan de desk bij RTL Boulevard: “Nog gene*kt?”

 18. Beau ter Ham

  We hadden twee coronateams: een voor in het weekend en een voor doordeweeks. Vivienne heeft het echt onwijs goed negen weken lang gedaan. Nu mag Bridget weer maar rustig beginnen in het weekend. Ze is inmiddels zo ongeloofwaardig maar dat maakt voor dit programma niets uit. Ik heb mijn koelkast naar haar genoemd en daar staat lekker koud bier in. Voor het weekend zonder RTL Boulevard of die baggermuziek van proleet Hazes.

 19. Nik

  @Ron

  Integendeel, hoor. Marieke heeft een irritante, ordinaire stem en doet continu aan overarticuleren, wat het vermoeiend maakt. Vivienne doet dat vele malen natuurlijker en heeft een veel prettigere stem om naar te luisteren. Ook stelt ze zich bescheiden op, maakt geen onnodige opmerkingen en komt over het algemeen niet over als een haaibaai, iets wat van Marieke afdruipt.

 20. De Heer

  Echt lachwekkend. En dan ziet Boulevard zichzelf als een serieus programma?

 21. Ron

  @Nik: dat zie ik totaal anders en is zelfs het tegenovergestelde wat jij beweert.

 22. Muurbloempje

  Wel ik heb echt geen trek om haar te zien en thank God wordt dit weekend mooi en zonnige weer buiten. Save by the bell! Ze is zo ongeloofwaardig voor mij geworden.

 23. Tony

  Dat word dus geen boulevard meer kijken in het weekend. Ben zooo klaar met die vieze oude vrouw. Misschien staat ze daar achter de desk ook wel met haar slip op de enkels.

 24. Bridget

  Heeft iemand mijn slipje gevonden?

  Waarschijnlijk bij Boulevard gisteren verloren…

 25. Pauline

  Op dit empathieloze, zelfzuchtige ijskonijn zaten we nou weer net te wachten !
  Weer een extra reden om mijn tv uit te laten !
  Kan Peter R. de Vries haar niet eens lekker nemen, of heeft hij dat al gedaan ?

 26. teuntje

  Reden om niet te kijken RTL doet hetverkeerd door die hoeren PLessen en Maasland in dienst te houden

 27. Arie

  Voor de echte schuldige moet bij Andre Hazes zijn.

 28. Arie

  Andre Hazes alias “geef mij maar een biertje want daar wordt ik blij van “

 29. Grace

  Aub niet
  Ik kijk niet meer

 30. Toan

  En daar moeten we blij van worden?? Het is om te janken dat die ijskast weer terug komt! Had zó gehoopt dat RTL4 ook maar een beetje verstand had gehad! Jammer joh…dat gast ze kijkers kosten! Het is sowieso bagger tegenwoordig om ook elke avond naar die Plessen te moeten luisteren! Juffie met pen in de aanslag en nergens iets om op te schrijven 🤣😂🤣 Ze krijgt onderwerpen toegeschoven waar ze de ballen verstand van heeft en zich hakkelend met gesloten ogen doorheen worstelde!! Echt drama TV. Eigenlijk komt het mooi uit…Genoeg andere zenders die wel het kijken waard zijn!

 31. J.evers

  Nederland wil alleen Vivianne.. need I say more

 32. J. Bloemheuvel

  Bij RTL zit zij, gezien het (m.i. lage/ordinaire)
  niveau van deze omroep op de juiste plaats.

 33. Er ist wieder da

  Beter dan dat pratende paard wat er nu weer uit de stal is getrokken…

 34. Mousy

  @J.evers, praat alleen voor je zelf alsjeblief.

  En ja, ik praat nu ook voor alleen mijzelf, voor mij hoeft die Vivienne niet. De kakelkip. Haar geflirt en telkens te pas en te onpas de camera flirtent inkijken. Anderen telkens onderbreken, nee bedankt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.