We Want More na 2,5 maand uitstel alsnog op SBS 6

De dure televisieshow We Want More ziet na tweeënhalve maand uitstel alsnog het levenslicht op SBS 6. Eigenlijk zou de show eind maart in première gaan, maar door de coronacrisis en ingestorte advertentiebudgetten, werd de productie ‘on hold’ gezet. Nu is er een nieuwe startdatum voor de zes reeds opgenomen afleveringen: vrijdag 12 juni. Hosts Wendy van Dijk en Johnny de Mol hoeven alleen nog een halve finale en een finale op te nemen, volgens de geldende RIVM-regels.

We Want More is de zoveelste talentenjacht. Ditmaal gaat het om zang in alle genres en iedereen kan meedoen. Juryleden Davina Michelle, André Hazes jr., Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en Ali B beoordelen de optredens.

De eerste ronde bestaat uit zes afleveringen. De kandidaten moeten met hun optreden vier van de vijf juryleden overtuigen van hun zangtalent. “Minstens vier juryleden moeten dus denken: we want MORE!

Na zes afleveringen volgt de halve finale en slechts twaalf kandidaten halen de finale. Zij hebben dan de zware taak om de jury, 25 muziekexperts én de kijker thuis omver te blazen. De winnaar krijgt 100.000 euro, het zilver is 25.000 euro waard, het brons 10.000 euro.

We Want More wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands. “Voor de halve finale en finale geldt dat ze zijn geproduceerd volgens de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM. De eerste zes afleveringen van het programma zijn al eerder dit jaar opgenomen.”

De eerste aflevering is dus op vrijdag 12 juni, om 20.30 uur op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen