BLVD denkt dat Beau slechter gaat scoren dan Jinek

RTL Boulevard denkt dat hun eigen oud-collega Beau van Erven Dorens vanaf maandag slechter gaat scoren dan Eva Jinek de afgelopen maanden deed. Dat gaven de deskundigen van het programma aan in de uitzending van vrijdagavond. De manier waarop er in Boulevard gesproken wordt over de kijkcijfers van de late talkshow op dezelfde zender zijn opvallend. Die van Jinek zijn wat teleurstellend en die van Beau gaan niet beter worden, klonk het in de uitzending.

Tijdens het item over Jinek brak Peter R. de Vries in vanaf de bank. “Wat spannend wordt, is natuurlijk wat de kijkcijfers doen nu Beau het overneemt.”

Gevraagd naar wat hij zélf verwacht, antwoordde De Vries: “Ik denk dat ze iets zullen zakken, eerlijk gezegd.”

Tv-kenner Rob Goossens: “Dat denk ik eigenlijk ook.”

Presentatrice Vivienne van den Assem: “Jullie hebben even een voorspelling gedaan. We gaan het meemaken.”

Zelf denkt Beau ook dat de kijkcijfers wel iets zullen zakken, geeft hij toe in het AD. “Eva heeft haar rug recht gehouden. Een constante van 800.000 en 900.000. Zo knap. Ik doe geen voorspelling. Het zal niemand verbazen als ik wat kijkers ga verliezen, maar ik zou het mooi vinden als het me lukt een beetje in de buurt te komen.”

Wat als het er 500.000 worden? So be it. Als dat nou zo is, houden we ons aan de koers. Gaan we niet ineens allemaal sterren aan tafel zetten, of zo. Ik wil een mooi zinvol programma maken.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen