Beau na felle kritiek op M: ‘Daders waren Marokkanen’

Geplaatst op do 21 mei 2020 om 10:45

De kritiek was vorige week niet van de lucht toen Margriet van der Linden de aanval op het Amsterdamse homostel Fabio en Daniel besprak met D66-leider Rob Jetten en burgemeester Femke Halsema zonder ook maar één keer de Marokkaanse achtergrond van de verdachten te benoemen. Door wegkijken los je het probleem al helemáál niet op, riepen critici. Beau van Erven Dorens had het homostel gisteren aan tafel zitten en durfde het Marokkanen-woord wél in de mond te nemen.

Beau van Erven Dorens: “Laten we het eens over de daders hebben. In dit geval zijn het volgens mij Marokkaanse jongens. Is dit iets wat je vaker tegenkomt dat het geweld en de dreiging uit die groep komt?

De ‘roze’ politieagent Mark Achterbergh daarop: “Het komt vaker voor, maar het is niet een exclusief verhaal. Als je bijvoorbeeld kijkt in de Biblebelt, dan heeft het niets met de islam te maken.”

Beau: “Maar daar is ook homogeweld en homofobie?

De agent: “Jazeker.”

Beau: “En loopt het dan ook zo uit de hand als in deze zaak?

De agent: “Het loopt in een stad vaak sneller uit de hand, doordat er veel meer mensen bij zijn, maar wat je bijvoorbeeld ziet in dorpen, is dat het veel meer achter gesloten deuren gebeurt en het meer gebeurt op het gebied van pesterijen en mensen het dorp uitduwen. Daar zijn helaas ook genoeg voorbeelden van, van mensen die uit hun huis of dorp worden gejaagd.”

Foto: RTL
107 Reacties op “Beau na felle kritiek op M: ‘Daders waren Marokkanen’”


 1. Angeltje

  Goed zo Beau….respect voor jou…

 2. teuntje

  Geweldi Beau grote klasse….. laffe Matthijs benoemde het ook nooit bang voor wraakacties…

 3. Kim Jung-Un Dos Tres

  Get your own shit together en laat anderen met rust.
  Al die lui die homo’s lastig vallen: get a life. Ga wat doen met je leven.

 4. Patty Brard

  Het positieve aan dit hele gebeuren is dat ik een grote kans zie voor iedereen die van poepseks houdt. Beau durft het beestje bij de naam te noemen. De jonge dadertjes worstelen met uit de kast komen, op een dag fijn het trotse homo’s s of transgenders.

 5. Gaston

  Klasse Beau, het zijn idd 99 van de 100 keer die bergapen, dat onbeschofte tuig

 6. Curryworst

  Zelfs malle Robbie Jetten geeft all0 chtonen de schuld.
  In zijn lezing én op de D66 site was dit te lezen:

  “Toen ik afgelopen zomer met mijn vriend door Madrid liep, viel me op hoe gemakkelijk het daar is voor twee mannen of twee vrouwen om hand in hand te lopen. Met trots, zonder enige bedenking. Vrijheid zoals het moet zijn. Misschien kan niet iedereen in de zaal het zich voorstellen, maar h0m o’s in Nederland – in het land waar het huwelijk als eerst werd opengesteld – denken wel twee keer na voor ze dat doen. Uit angst voor negatieve reacties. Soms uit angst voor agressie. Vaak van mensen met een mi gra tie achtergrond. En dat zeg ik met pijn in mijn hart.”

  Na veel commentaar zijn de laatst twee zinnen aangepast in:
  Die angst wordt vaak geprojecteerd op mensen met een mi gr atie achtergrond.”

  Zo lang iedereen lekker p0litie k correct blijf neu zelen en de andere kant op kijkt blijven we met deze isl amitische zi ekte zitten.

 7. Martini Blanco

  Geweld tegen homo’s heeft ALLES met de islam te maken. Ik herhaal, want het kan niet vaak genoeg gezegd worden: Geweld tegen homo’s heeft ALLES met de islam te maken.

 8. M.

  Marokkanen zijn inderdaad lastige pubers, ze zijn inderdaad vaak oorzaak van zulke problemen hier in de stad. Om nou voor de hype en sensatie zoiets beweren is echt om de do.mme rechtse vol.k te voeden. In Amsterdam doen zelfs toeristen naar tegen homos. In Friesland mag niet eens de regenboogvlag hangen. Homofobie, homogeweld zit diepe in elke samenleving.

 9. HUGO

  Terecht van M om het woord niet te gebruiken.

  Gaat om het probleem niet om ……

 10. Stanislav

  Deze roze pliesieagent heeft het duidelijk liever over homofobie in de dorpen en de Biblebelt..

 11. JDJ

  Ben benieuwd naar de ervaringen van homo’s zelf in de biblebelt. Wat een bs. Beau top gedaan!

 12. M.

  De meeste mensen doen alsof het ze normaal vinden, maar hopen niet dat hun zoon/dochter homoseksueel is, maken grappen over en vinden dat je normaal moet doen in het openbaar of niet zo opvallend moet zijn, in werkelijkheid is dat een afwijzing. Het is dezelfde als racisme, we zeggen da we geen racisme willen, maar ondertussen ieder jaar sinterklaas vieren dan mag het gedurende 1 maand lang een domme karikatuur van zwart mensen belachelijk worden gemaakt, en als zwarT mensen hun pijn uiten, moeten ze het land verlaten, overigens dat is hun land ze zijn hier geboren. Conclusie door dit soort BLVD op late avond sensatie en minachting zullen we nooit van homofobie af komen, Homofobie is geen Marokkanen problemen, homofobie is een menselijk ziekte. Stopt hiermee. volwassen gesprekken aub.

 13. Gaby

  Op de website van Parool staat nu het verhaal van een homoseksuele Marokkaanse jongen die net is overleden, waarna zijn familie zijn hele geschiedenis op Facebook wiste. Hij werd al jaren vernederd, in elkaar geslagen en overleed uiteindelijk aan de gevolgen van epilepsie (opgelopen na een zware mishandeling). Het is gewoon een heel groot probleem binnen moslimkringen en het ettert almaar meer. Omdat er niet hard genoeg tegen wordt opgetreden en er dus geen drempel is om iemand af te rossen. Ondertussen blijven politici maar wegkijken, omdat ze zich geen raad weten en dat is wel het domste wat ze kunnen doen.

 14. Dartsfan

  Beau is ook gewoon een veel betere talkshowhost dan Margriet. Enige reden dat Margriet beter scoort is omdat ze op npo 1 zit. Op rtl4 had Margriet nog geen half miljoen kijkers gehad en op 6 had ze onder de 300.000 gezeten.

 15. Echt Sjaak

  Zo zie je maar weer dat de staatstelevisie die mijn gezin elk jaar € 115 kost liegt en bedriegt om de linkse leugen in stand te houden.

 16. Stop Nikkie Plessen

  Nikkie Plessen werd onlangs 35 jaar oud, en die heugelijke gebeurtenis wilde ze niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Ze besloot, tegen alle RIVM-adviezen in, een feestje te geven. En dat feestje liep flink uit de hand.

  ‘De hele buurt kotst ze uit!
  Nikkie woont in een prachtig pand in Amsterdam en heeft dus heel veel buren. Een aantal van hen hadden zoveel last van het feest, waar zelfs hun eigendommen bij werden vernield, dat ze naar de politie stapten. Een van hen vertelt nu aan weekblad Privé het volgende: ,,Het is een schande wat ze uithalen, de hele buurt kotst ze uit”, zegt de buurtbewoner over Nikkie en haar vriend Ruben Bontekoe. ,,Je mag best een feestje geven, daar is niets mis mee, maar houd dan wel een beetje rekening met je buren, zeker in deze tijd.” Er zou tot diep in de nacht muziek zijn gedraaid en flink lawaai zijn gemaakt door de feestgangers.

  Handtekeningenactie
  Een van de buren zou vriendelijk aan het stel hebben gevraagd of het wat zachter kan, waarna de buurman die al op leeftijd is, flink werd uitgescholden. ,,Eerst door Ruben, later door Nikkie, die met haar hoofd door de haag was gekropen en haar bejaarde buurman bejegende. Ook schreeuwde ze nog: ‘Ik ga de hele straat opkopen’. Het was zo platvloers.” Uiteindelijk moest de politie eraan te pas komen om de boel te sussen.
  De buren zijn het zat, want dit is niet de eerste keer dat Nikkie en Ruben voor grote overlast zorgen. ,,Er zijn ideeën om een handtekeningenactie op touw te zetten om instanties te vragen de overlast te stoppen.” Buurtbewoners dat het koppel zich de komende zomer, waarin veel mensen niet op vakantie zullen gaan, zich gedeisd zullen houden. Privé vroeg Nikkie om een reactie. De vrouw stuurde: ..Hihi, voor ons hier echt geen verhaal.”

 17. Saskia

  @HUGO 10:59
  Domme hugo… Dus die marr0kanen zijn het probleem niet?
  ..wat een angst.. vroeger ook veel gepest op school?

 18. anoniem

  sorry

  nomaals

  97 % van de marokkaanse jongens/boys

  hebben met hollandse mannen sex voor geld, geld geld,

  papa

  mama

  broer

  zus

  oom

  tante

  nichtjes en neefjes

  vraag aan de boys

  hoe kom je aan die dure horloge

  aan de dure merk kleden

  aan die dure spullen

  onze famile kan ze niet betalen

  en toen werd het stil stil stil..

  vraag direct hoe kom je aan die dure spullen

  je werkt niet,

  vertel…………………..

 19. Bas

  Mensen zijn mensen. De 4 mei-lezing was prachtig.

 20. We zijn het beu

  Ik ben echt geen racist maar ik vind dat het eens tijd wordt dat Nederland eens een streep gaat trekken tegenover dit soort volk.
  Laat ze verpicht werken in een gaysauna ofzo
  Gewoon harder aanpakken, verplicht op strafkamp in Marokko desnoods het land uitzetten…

 21. Ronnie

  Jammer dat hij h er om de kijkcijfers doet,

 22. Ach Beau een simpel over het pasrd getild populistisch mannetje, alles voor de lage kijkcijfers op te plussen

  Zielig en lachwekkend geldgraai typetje van RTL. Die Beau met zijn amateuristische journalistieke kennis gaat om zich heen slaan om wat reuring te maken.

  Past goed bij de nihilistische en kwaliteitsloze geldgraaicultuur van een co zender als rtl.

  Binnen een paar jaar zijn we van pulpa en rtl verlost. De nadenkende kijker die gaat voor inhoud en kwaliteit heeft zich al lang afgekeerd van Beau, jinek, Gerard J, Bridget, Chantal en aldie andere opgeblazen types.

 23. Dries Roel Vink

  Het overgrote deel van de Marokkaanse jeugd zijn parasieten. En die moet je verdelgen! Het is dom tuig en het enige dat ze wel goed kunnen is het woord kanker gebruiken. En dat siert deze debielen en getuigt van de nodige zelfkennis, want de islam is een kankergezwel!

 24. Dries Roel Vink

  Het overgrote deel van de Marokkaanse jeugd zijn parasieten. En die moet je verdelgen! Het is dom tuig en het enige dat ze wel goed kunnen is het woord k@nker gebruiken. En dat siert deze debielen en getuigt van de nodige zelfkennis, want de islam is een k@nkergezwel!

 25. Gaaaaaaap, weer dat geneuzel over Beau

  Iets meer dan 3% van Nederland kijkt Beau.

  97% vindt het niet relevant.

 26. Captain Caveman

  Eisen om politieagent te worden zijn weer naar beneden bijgesteld. Zo kan het straks zijn dat u wordt aangehouden door een BOA achtig figuur die in slecht nederlands amper uit zijn woorden kan komen. Of door een obesitas lesbische bakvis zonder enige vorm van empathie en omstandigheden!

 27. M.

  HUGO
  do 21 mei 2020 om 10:59

  Bedankt dat jij nadenkt! Veel liefs!!!

 28. Bart tv man

  @Gaby
  Zijn naam is Saïd. We hebben hem gisteren begraven. Jarenlang pesterijen, oordelen en vernedering zijn een dodelijke cocktail.

 29. Wendy

  @ 11:40 met die mongeauliatisch lange naam

  Zie de waarheid maar eens onder ogen. De rifapen zijn losgeslagen.

 30. WEST*

  Gaap,

  Vermoeiend ben je, zo ken ik er ook nog een.

  98 procent kijkt niet naar Op1, dus ook totaal niet relevant, die overige 2 procent zijn bejaarden die niet weten hoe ze met de afstandsbediening moeten omgaan en de tv op 1 laten staan terwijl ze andere dingen op dat tijdstip gaan doen.

 31. OOST*

  TV bestaat binnenkort niet meer want dan is de doelgroep, voornamelijk oudere generatie, overleden aan corona.

 32. Xxxx

  Beau is een FANTASTISCHE presentator! Is menselijk, rustig, durft zaken openlijk te bespreken. Ik heb heel veel waardering voor deze man. Weet waar hij het over heeft. Is ook nog eens beschaaft. Plezierige man om naar te kijken. Wat leven we anno 2020 nog steeds in een verschrikkelijke wereld dat we elkaar niet lief kunnen hebben. Of dat nu man-vrouw, man-man, vrouw-vrouw, of transgender bent. Is het nu zo moeilijk mensen om elkaar te respecteren? Beau durfde de groep Marokkanen terecht te benoemen. Dit volk zorgt steeds voor veel problemen. Is het niet met vernielingen dan is het wel met agressie tegen o.a. de homosexuele medemens. Het frappante is dat dit soort volk oververtegenwoordigd is op gaysites om contacten te zoeken. Lekker stiekem in het geniep. Gasten als deze “worstelen” in negen van de tien gevallen zelf met hun geaardheid.

 33. Wendy

  Achterlijke cultuur. Waarom zou Nederland zich daaraan moeten aanpassen? En als het je hier niet bevalt..

 34. Iemand

  Volgens de PR meisjes van D’66 is geweld van Marokkanen tegen homo’s alleen maar projectie op de migratieachtergrond van de daders. Jozef Stalin zou dit een fantastische vondst vinden en de meisjes meteen in dienst nemen. Wel even uitkijken voor Beria.

  Even serieus.. D’66 is een partij van landverraders en al die wegkijkers zijn dat ook.

 35. Xxxx

  Hugo “leeft” zeker in een “andere wereld”.

 36. Wendy's dealertje

  Zijn vnl. rifaapjes, komt voort uit jaloezie.

 37. De Zandbak

  Veel marokkaanse jochies zijn gewoon halve gay’s Als je ze ziet met hun tasjes en slimfit jogging pakken. Het liefst lopen die noord afrikaanse nichten allemaal hand in hand richten de roze moskee

 38. Bea

  De ‘roze’ politieagent Mark Achterbergh is een bange laffe l*l. Net als Jetten en Halsema. Marokkanen veroorzaken zeer veel elle nde, dat is geen verzinsel dat is gebaseerd op verifieerbare cijfers. Mocro maffia is de baas, politie is bang, Halsema is bang, en blijven wegkijken. Jodenh a a t neemt toe, Homo geweld neemt toe, pl ofkraken blijven doorgaan enz. enz.. De lijst is lang. Den Haag 2014, de IS vlaggen wapperden, de Hak enkr uis vlaggen wapperden, het schreeuwen ‘do od aan de Jo den’ haalde de internationale pers. Het waren allemaal Marokkanen!

 39. sjoerd

  hugo is een homo naam, zegt genoeg

 40. Xxxx

  Oost* Beetje erg kortzichtig. Er zijn ook jongeren die aan Corona sterven. Het zijn er dan niet zoveel maar het kan wel degelijk.

 41. Xxxx

  Er zullen vast ook jongens die homo zijn en “Sjoerd” heten zijn. Die zullen ook allemaal wel homo zijn. Wat een idiote denkbeelden hou je er op na Sjoerd.

 42. Piet Pannelap

  Die ‘roze’ agent is een matennaaier pur sang!!! Wat een valse piznicht!! Hij laat z’n ‘eigen soort’ vallen als een baksteen. Ik ben geen heaumeau, maar ben het spuugzat dat voortdurend de tyvuzz-Marokkanen een hand boven het hoofd wordt gehouden door het justitiële apparaat, de bagger wetgeving en de slappe maar valse landelijke en lokale overheid. Wat een schertsvertoning.

  De arme Braziliaan heeft nog het idee dat ie met z’n verhaal in de media iets kan uithalen. Maar deze gozer wordt binnenkort van het leven beroofd door die gore terin-glijers waarvan we allemaal weten wie het keer op keer zijn. Je zou die smerige kakkerlakken op een boot moeten zetten en voor de kust van Marokko eraf smijten.

 43. Pieter

  @ Piet Pannelap

  Zo is het precies. Top reactie van je.

 44. Kan beter...

  ..midden op zee.

 45. Quillaume

  Homofobie vindt z’n oorsprong dat niemand zich een andere smaak laat opdringen. Hetero’s gaan over hun nek van wat homo’s met elkaar doen. Kan iemand dat hen kwalijk nemen? Stop de gay demonstraties en provocaties en iedere homo kan rustig zijn/haar eigen voorkeuren privé beleven. In het publieke domein wordt associaties met seks niet overal op prijs gesteld. En al helemaal niet als het als een provocatie aanvoelt.

 46. Jack

  Beau een vraag : waarom heb je het niet daarover gesproken toen je Boefje aan de tafel had!

  Ook maar weg gekeken!

  Chapeau dat het t nu welk durfde!

  Ben benieuwd als je weer een allichtone aan tafel heb of iemand als Halsema!

  We kijken er naar uit …..

 47. Tiresome

  Door mensen als Mark Achterbergh zal het probleem nooit worden opgelost.
  Stel, er wordt een homokoppel in elkaar geslagen in de biblebelt. Zou hij dat dan ook downplayen door te zeggen dat het constant door Marokkaanse jongeren in de grote steden wordt gedaan? Nee!. Stop een keer met het veranderen of downplayen van het onderwerp. Het is een serieuze kwestie die je alleen kunt veranderen als je de feiten durft te benoemen.

 48. arie

  Ja jullie weten toch dat de Nederlandse Publieke Omroep, met die vele handophoudende omroepverenigingetjes, een puur linkse moslim omroep is.Die nemen het woord Turk of Marokkaan nooit in de mond.

  Hun misselijk makende propaganda voor alles wat links is, heeft ertoe geleid dat we eenzijdig, partijdig voorgelicht worden . Ook de commerciële omroep RTL is een verlengstuk van die gasten.

  Zie maar die slijmjurk van een Ferwerda. Vréselijke man.

 49. Jack

  PS
  Gisteren M gezien over de trots bij Marokkaanse
  Voetballers

  Dat verklaard alles!

  Bij een selectie wie is de beste : dan moet je hen nemen anders is t gebroken trots

  Beau vraag dat aan je Ramadan-gasten die je kommende
  dagen aan tafel heb!

  Dan ben je een held!

 50. Anne

  Homofobie bestaat niet,

 51. Witmang

  Ik zou liever hebben dat we het over Arnon Grunbergs hebben ipv Marokkanen.

 52. Hans

  Kijk dit is dus wat derksen bedoelt. Een hoop gekwaak en schande van spreken en de politie agent deed nog een oproep mocht je dit zelf overkomen dan kun je bellen en dan hoor je dat die verdachten weer vrij rondlopen. En die engelsman werd toen ook zeer terecht heel boos, maar wanneer gaan ze dit nu strenger aanpakken. Je zag ook aan tafel iedereen hield zijn mond. Alleen die engelsman durfde vrijuit te praten. Ze wisten allemaal dat het om marrokanen ging. Uiteindelijk durfde beau het toch te benoemen.

 53. Pot gerukt

  Het is nu te laat met het wel of niet benoemen . De politieke partijen hebben ze eerst allemaal binnen gelaten en in de watten gelegd.
  Gisteren zag ik een stukje terug van Opsporing verzocht. Vreselijk hoe die gastjes ook de klanten aanvielen. De bewakingscamera werd met Duct tape afgeplakt. Om bij te huilen serieus.
  Net nog een glimp van zo’n viezerik in beeld en wat denk je, weer zo’n trainie, nike schoenen zwarte viezerik.
  Zet op alles wat ze aanraken, 220 of 230 Volt. Ruimt lekker op.

 54. Paolo 2.0

  Ohhh ik vergeet nog iets, omdat hun toekomstige vrouw nog hun maagdenvlies intact moeten hebben, nemen ze die chicks ( verplicht) van achter en vergis je niet, dat doen ze ook bij jongens.
  Want dan mogen zij een gratis rondje op carrousel en zijn dus verlost, de ander is niet eens belangrijk.
  En heb het uit betrouwbare bron.

 55. xx farid

  Hallo, ik ben zelf van Marokkaanse afkomst.IK Respecteer iedereen die ook mijn respecteert.Ieder mens moet in vrijheid leven en zelf bepalen hoe hij of zij wil zijn en niemand mag bepalen hoe de ander zijn seksuele voorkeur mag uiten.Deze rotte landgenoten moeten hard aangepakt worden en flink gestraft worden.We leven niet in in het jaar 500 , we leven nu in het jaar 2020!

 56. Paolo 2.0u

  Beste Gaby,

  Een ontwikkeling gaat in fases.
  En zo gaat dat dus ook binnen verschillende geloofsrichtingen. Ook de katholieke kerk stond er zo tegenover jaren geleden.
  Maar zoals er nu recent een pauselijke encykliek verscheen over Klimaatverandering en armoede enzovoorts verscheen er wellicht ook iets over seksualiteit en zoals recent vrouwen binnen de kerk.

  Wat wil ik nu zeggen??
  Mogelijk schuiven moslims, de islam nog een beetje op, maar dat gaan wij niet meer meemaken. Daar gaat een kleine 100 jaar overeen. Zoveel loopt dit geloof achter en heel stiekem gluurt het wel naar de mooie kanten van ons geloof. Dat is zo aanlokkelijk.

 57. @xxxx

  Dat klopt helemaal.
  Heeft u daar als lesbische vrouw ook last van?

 58. Donald Dumb

  Geweld tegen homo’s in de “Biblebelt”??? Laat me niet lachen!

 59. Sander

  Waar religie zege viert zijn de homo’s de sjaak inderdaad. Zoals in de biblebelt en waar de islammeren mekkaren.

 60. Betweter

  @Donald Dumb
  do 21 mei 2020 om 14:17

  Dumbass is ook weer online en hoe. Lees en huiver …

 61. Saskia

  Berbergalore

 62. Donald Dumb

  Op de Biblebelt worden homo’s ook niet getolereerd…

 63. Donald Dumb

  Goed, dit probleem is nu benoemd.
  Waarneer gaan de wegkijkers het hébben overmisbruik van kinderen door met name blanke geestelijken?
  Onlangs weer een priester beschuldigd van jarenlang kindermisbruik…

 64. Kuis

  Lijkt me een mooi programma idee. Laat een groep bekende homo’s een paar maanden in een homo intolerante straat of dorp gaan wonen.
  Komen ze weer eens uit hun bubbel.

 65. Mieke

  Jaja. Door wie worden zwarte mensen gediscrimineerd en vernederd?

 66. Klaassen

  “Het Marokkanen-woord”. Wat is dit nu weer voor kolder? Hou toch eens op met die slecht vertaalde Engelse ongein. Correct: het woord “Marokkanen”.

 67. Jack

  Laat Beau zij. Marokkaanse vriendjes vragen naar hun gedrag!

 68. Donald Dumb

  Kuis. Ja.
  Aflevering 1: Homo’s in Staphorst.
  Kijken wat er gebeurd…

 69. Huismaker

  Beau zo de wind waait waait mijn jasje.

 70. Kuis

  @Donald
  Eigenlijk zou iemand in Nederland het lef moeten hebben om zijn kinderdagverblijf “het vaticaantje” te noemen.
  Eens kijken wat de reacties zijn en of mensen daar hun kinderen naartoe durven sturen.

 71. Donald Dumb

  Kuis.
  Hahaha. Ik denk dat een kinderdagverblijf met zo’n naam snel gesloten is…

 72. Aardappelpiet

  Het klopt wel, kijk maar op gaywebsites. Bijna altijd Marokkaanse jongeren die voor geld sexen met mannen.

 73. @Aardappelpiet

  Wat doe jij op dat soort ranzige sites?

 74. iemand

  Was het ook niet Pim Fortuyn die het met ze deed toen ze aan hem vroegen of hij een hekel had aan Marokkanen en hij zei hoezo een hekel ik doe het met ze.

 75. Aardappelpiet

  Ik vind gaywebsites niet ranzig hoor. Die van gelijk kaliber als heterosexwebsites.

 76. @@Aardappelpiet

  Hoe weet jij dat?

 77. Beau is een kneus

  Begin die Grünberg steeds beter te snappen. Mensen die hier geboren zijn en soms zelfs hun ouders ook zijn in ogen van racisten blijkbaar geen Nederlanders. Nee, we gaan dan de afkomst van hun ouders of grootouders benoemen. Wat zegt dat dan over de persoon en over de media die dit bezigd…… stigmatiserend bezig net als toen met de “joden”. Terwijl dit ook gewoon Nederlanders waren.

  Naar wel doodleuk praten over “homofobie” en discriminatie van LHBTI.
  Wat een gotspe. Racisme is kennelijk diep in de cultuur geworteld. Zat voorbeelden, van “apartheid” tot zwarte Piet en jodenkoek/moorkop en negerzoen aan toe.

  We gaan het nooit leren. Stop dan ook aub met die trieste herdenkingen

 78. Beau is een kneus

  die Grünberg steeds beter te snappen. Mensen die hier geboren zijn en soms zelfs hun ouders ook zijn in ogen van racisten blijkbaar geen Nederlanders. Nee, we gaan dan de afkomst van hun ouders of grootouders benoemen. Wat zegt dat dan over de persoon en over de media die dit bezigd…… stigmatiserend bezig net als toen met de “joo den”. Terwijl dit ook gewoon Nederlanders waren.

  Naar wel doodleuk praten over “homofobie” en discriminatie van LHBT
  Wat een gotspe. Racisme is kennelijk diep in de cultuur geworteld. Zat voorbeelden, van “apartheid” tot zwarte Piet en j0 denkoek/moorkop en nee gerzoen aan toe.

  We gaan het nooit leren. Stop dan ook aub met die trieste herdenkingen

 79. Henkie

  Hulde voor de agent die zegt dat het ook door gewone Nederlanders gebeurd. Als je het over wegkijken hebt kun je ook zeggen dat we het niet willen hebben over wat de witte Nederlanders doen. Drugscriminaliteit in het zuiden van het land heeft niets met Marokkanen te maken bv, dus dan hoeven we er niets aan te doen.
  Als je zegt dat het Marokkanen zijn dan moet je voortaan bij alles de nationaliteit gaan noemen.

 80. IKNOW

  Waarom lopen volwassenen sowieso hand in hand? Ben je bang dat je elkaar kwijt raakt? affectie? kom op als je dat met handen vasthouden wil bewerkstelligen is er wel wat meer fout in je relatie.

 81. Jack

  Angela de Jong heeft weer een plus voor haar favoriete show!

 82. De Heer

  M.. tja die bewijst opnieuw dat ze er niks van bakt, weten we allang. Maar de burgemeester van Amsterdam die het probleem niet benoemt(hoe los je het dan op) is lachwekkend.

 83. Chelsey

  Oh jee, Beau probeert weer sympathie bij de kijker te krijgen door weer zo’n fake actie in te zetten! Het wordt nu zo langzamerhand wel erg doorzichtig wat je aan het doen bent Beau! Een echte talkshowhost die ertoe doet wordt je er toch niet van beste nepper!

 84. Leo

  Marokkanen zijn kampioen in het bedrijven van homoseks, Beau!

 85. john de nikkser

  er is maar ene goede Marokkaan en helaas hij is d???

 86. Alex

  70% van de Mocro-mannen is bi of neigt sterk naar homogedrag. Leer je sporenboekje Beau goed doorgronden voordat je wat roept om de aandacht.😊😎

 87. HBaz

  In Staphorst of in Urk kan je vast ook niet hand in hand lopen. Dan krijg je die gereformeerde jeugd achter je aan.

 88. Bart

  @M Totale onzin wat je zegt!

 89. vogelverschrikker

  Homohaat heeft zeker wel met de islam te maken. Immers in Sharia-landen zoals Arabië of Afghanistan is homoseksualiteit verboden. Wie zich daar niet aan de regels houdt riskeert stokslagen of de doodstraf.

 90. Donald Dumb

  Vogelverschrikker.

  Ook in overwegend katholieke landen als Polen zijn er anti homowetten.
  Ook meneer Bolsonaro in Brazilië moet er niks van hebben.
  In Rusland is er ook stevig homogeweld..

 91. Donald Dumb

  https://winq.nl/articles/227514/in-welke-landen-is-homoseksualiteit-strafbaar/

 92. mc

  goedzo mc, heel goed dat jullie zeggen waar het op staat. heb het gevoel dat ik nu echt overkom als een conservatieve malloot maar ben echt klaar met dat volk :)

 93. Dreetje

  Schop alle Marokkanen het land uit en we zijn van een hoop gezeik af. Zo simpel is het mensen.
  Ze zullen er NOOIT bij horen.

 94. Sjoerd

  Homohaat is vrijwel altijd direct gelinkt aan religie. Marokkanen benoemen is schijnbaar al heel wat maar het echte homogeweld komt wel vrijwel altijd vanuit mensen met een islamitische achtergrond. En dan lijken Marokkanen hier nog de boventoon te voeren boven turken.

 95. Thea Rosenbaum zum Zauberflöte

  Donald Dumb
  vr 22 mei 2020 om 1:00

  En zo is het!

 96. Muurbloempje

  Mag toch wel zeggen wat de achtergrond is van de daders. Het zijn weer hetzelfde ” groep” tuigen.

 97. Mr. Trololo

  Alle Mocro’s er uit en snel een beetje.
  Jij eerst Donald Dumb.
  En dan jouw analfabete moeder.

 98. Mark

  Die Marokkaantjes lopen toch ook allemaal met van die schoudertasjes rond? Gaaaayyy… Ik vraag me telkens af wat daar eigenlijk in zit? Net zoiets als bij vrouwen: make-up enzo? Je ziet ze ook overal met hele groepen in gejatte traningspakjes dicht bij elkaar “stoer doen” en elkaar omhelzen en handen geven (ik zou dan gelijk 3 x een boete uitschrijven, 3 x coronaregels overtreden, maar ja, die betalen ze toch niet).

 99. Nozem

  Sst dat mag je niet zeggen dat het natuurlijk weer die Marokkanen zijn dat ze er niet van maken verwarde jongeren !! Dat tuig wordt maar gepamperd pfffff

 100. Daaristieweer

  @Beau is een kneus en @ Henkie

  Eens. Het zijn gewoon Nederlanders in Nederland. Punt uit. Andere dingen benoemen is alleen maar een zondebok zoeken om je eigen gedragingen te verbloemen.
  Alsof LHBTI door de gemiddelde Nederlander geaccepteerd wordt. Gaat toch weg.
  En deze sodomieten vragen er om, elkaar aflebberen ook nog. Die troep komt naar Amsterdam om lekker ziektes te verspreiden. Kunnen niet eens de Nederlandse taal maar wel lekker op straat aflebberen als een dronken puber.
  Walgelijk!!!

  En liever een Nederlander in mijn straat die in het verleden sodomieten in maar heeft gebeukt dan een Nederlander (daar zijn er veel van) die een ped0-sodomie verleden heeft met kinderen.

 101. pieter baan

  Dat antwoord van die agent, dhr Achterbaks was typerend. Wist niet hoe snel hij het moest corrigeren. Wegkijken! Struisvogelpolitiek. Kopje thee!

 102. Max

  Goh, fantastisch die Beau! Wat een stoere woorden neem je toch in de mond! Geweldig, ik ben ineens fan van je…

 103. Boerenverstand

  Wat een onzinopmerking over de biblebelt van die politieagent. Daar wordt niemand in elkaar gemept. Op Urk is het eerste lesbische stel getrouwd. Geen enkel probleem. De meeste gereformeerden die ik ken, zijn juist heel tolerant. Helaas is een partij als de CU wel tegen gelijke behandeling; die hebben in hun beginselprogramma staan dat het huwelijk alleen voor man en vrouw mag zijn. De jongeren in de CU willen dit artikel schrappen, maar de oude partijleiding is tegen. Dat is niet okee; het is onbegrijpelijk dat zo’n partij in een coalitie toegelaten wordt; heel hypocriet ook van D66 en VVD (en in veel provincies en gemeenten ook PvdA) om met zo’n partij samen te werken, en FvD en PVV te verketteren. Maar hoewel niet tolerant, meppen de CU-leden niemand in elkaar, en dat doen ook de SGP’ers niet. Dat zijn toch echt de islamieten die dat doen.

 104. Rifapen eruit

  Mocro’s zijn corpora aliena in de Nederlandse samenleving. DaarZe zullen er dus nooit bijhoren, ook jij niet Donald Dumd. De 1e generatie was hier aantoonbaar te gast. OPTIEFEN dus. Stinkende knoflookvreters. En schop de rest er achteraan. Genoeg is genoeg.

 105. Sjaak

  Rifapen eruit.

  Nederlands leren, rifaap!

 106. Quillaume

  In een volk waar je geen traditionele Zwarte Piet meer mag en kan zijn, waarom dan wel met je voor velen walgelijke seksuele voorkeuren te pas en te onpas te koop lopen? Wordt door steeds meer als een smerig profocatie gezien. Zijn dan van asso’s agressieve response zo onverwachts of onbegrijpelijk? Ja, voor wereldvreemde sukkels wel!

 107. HJ

  Lekker wegkijken, meneer Achterbergh. Ga vooral zo door. Het volk weet beter.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.