Chimène begrijpt Patty nu: ‘Marga Scheide is een slang’

Geplaatst op do 21 mei 2020 om 12:10

Er is altijd al veel gedoe geweest over Luv’, vooral vanwege het feit dat Patty Brard er niet bepaald geruisloos is vertrokken. Tot de dag van vandaag laat ze geen mogelijkheid onbenut om uit te halen naar Marga Scheide, die zichzelf altijd al heeft gezien als het Luv’-opperhoofd. Maar ook Ria Thielsch is er met onenigheid vertrokken; zij noemde Marga niet eerlijk. Dat de blonde zestiger inderdaad een kleine heks is, heeft nu ook presentatrice Chimène van Oosterhout ontdekt.

Het meest recente Luv’-trio bestond uit de originele leden Marga Scheide en José Hoebee, aangevuld met Chimène. Maar door de gezondheidstoestand van José, heeft Marga nu ineens besloten om ook Chimène te dumpen, de geplande Luv’-tour solo te gaan doen en dat niet te laten weten aan haar collega’s.

Chimène in de Weekend: “José en ik hebben het nieuws dat Marga solo doorgaat via het management vernomen. Zo gaat dat in deze wereld. Ik heb haar al drie maanden niet gesproken. Ze moet het ook zelf weten.

En dat terwijl ze Chimène een vriendschappelijke band heeft opgebouwd met Marga. “Ik kwam ook weleens bij Marga over de vloer, om bijvoorbeeld samen te trainen.

Is ze er niet teleurgesteld in dat Marga een slang blijkt te zijn? “De showbizzwereld is en blijft de showbizzwereld. Het wordt niet voor niks een slangenkuil genoemd. Er lopen weinig ‘echte’ mensen rond en des te meer nagemaakte.

Al met al blijken Patty Brard en Ria Thielsch dus wel degelijk gelijk te hebben over Marga. “Het is Marga’s actie en reactie op dingen, waar mensen meningen over hebben. Ieder doet zo z’n ding, laat zien wat hij of zij waard is en hoe het karakter in elkaar zit.

Verder wil Chimène er niet te veel woorden aan vuilmaken. “Alles wat ik er verder over zeg, zal tegen mij gebruikt worden. Daar heb ik geen zin in, er is momenteel al genoeg negativiteit in deze wereld.

Marga reageert

Marga laat in een reactie weten dat ze persoonlijk contact met haar collega’s helemaal niet nodig vindt. “Ik heb Chimène en José niet zélf gebeld, want daar is een management voor. Het is een zakelijke kwestie.

Chimène en José waren geen vriendinnen, benadrukt Marga. “Tijdens Luv’ waren we collega’s die vriendschappelijk met elkaar omgingen. En nu gaat ieder gewoon z’n eigen weg.

Marga heeft besloten om solo liedjes van Bob Dylan te gaan zingen. Als ze ook nog haar bezemsteel meeneemt op het podium, dan is het hele rariteitenkabinet compleet.

Foto: SBS
55 Reacties op “Chimène begrijpt Patty nu: ‘Marga Scheide is een slang’”


 1. Patty💩

  Wie heeft er op de deur van het toilet geklopt?

 2. Curryworst

  De interne strubbelingen binnen LUV overschaduwen toch wel de coronacr i sis.
  Ik moet deze onthulling even een plekje geven.

 3. Aardappelpiet

  Marga lijkt me juist zo’n engel !

 4. Freek

  Marga was altijd de slang geweest die voor problemen zorgde bij Luv.
  Geniepig en altijd klaar om een mes in je rug te steken.
  Dat men er nu pas achterkomt, en Patty altijd maar de schuld krijgen.

 5. Pieter

  Marga ist een super lieve en super aardige vrouw. Het verhaal steekt natuurlijk wel anders in elkaar dan Weekend het voorstelt. De echte gestoorde freak schrijft stukjes voor de lezers van de Weekend, en dat is die op tafel poepende Patty Brard zelf.

 6. Kaatje

  Die blonde heeft echt zo’n ontzettend vals hoofd volgens mij echt een vervelend vrouwtje.

 7. Zalmneusje

  Van ‘Waldolala’ naar ‘Like a Rolling Stone’. T kan verkeren…

 8. Freek

  @Pieter: Aha, Marga heeft haar knokploeg erbij gehaald om haar te verdedigen? Niets nieuws, zo heeft ze het altijd gedaan.
  Als je wilt gaan bashen, doe het dan met feiten en geen leugens.

  1. Patty Brard schrijft allang niet meer voor de Weekend.
  2. Ondanks het feit dat er gasten zijn die het dolgraag willen geloven heeft Patty niets met de poepseks en de bewuste tafel te maken. Dit is overal al ontkend, ook in het boek.

  Bashen wordt er wel gedaan op MC dat is het concept, maar het komt zo slap over als je dat probeert met onwaarheden.
  Ik ben niet Patty, ik ben niet Chimene, ik ben niet Ria, ik ben niet Jose en ook niet Hans van Hemert.

 9. Wesley van Duuren

  Patty praat poep en ze takelt steeds verder af.
  Het is reeds vele jaren een probleem.
  Ze maait om zich heen en beschadigd mensen.
  Nu dit weer. Jammer. Terwijl Patty zelf de goorste dingen over zichzelf publiceert. Een hopeloos figuur.

 10. Wim

  Voor zover ik weet gaat Marga niet solo met LUV nummers touren, maar doet ze een tournee met nummers van Bob Dylan. Ik weet niet wat dit dus te maken heeft met LUV of waarom dat van haar een slang zou maken. Bovendien heeft Chimène ook niet veel te maken met LUV. Zij was er enkel nu bij omdat Patty niet meer wou, maar was een zoveelste vervanger. Ze heeft dus niet echt veel inspraak in wat de originele leden van LUV al dan niet beslissen. Waarmee ik niet wil zeggen dat Marga een engeltje is, maar het wordt wel wat uit de context getrokken nu.

 11. Sander

  Waar is Bridget Maasland?

 12. De Krolse Kat

  Hier zit een luchtje aan…

 13. Micky

  Ze moet wat he

 14. #boeieh

  Luv is niet in the air….

 15. Wesley van Duuren

  Patty geeft het begrip ordinair een nieuwe dimensie.

 16. Catharina Geijl

  Wanneer kan ik naar het Bob Dylan concert van Marga Scheide? Heeft ze de Arena al afgehuurd ? Ik kan niet wachten…

 17. Tycho Graagnat

  Aardappelpiet
  do 21 mei 2020 om 12:19 ,

  Maar zo leerde mij iemand, die moet je juist in de gaten houden.

 18. Bob Dylan

  It ’s such a honour for me that this great singer Marga is going to sing my songs. God bless you.

 19. Klaas Flink

  Moeten ons niet druk maken om stel kijvende ouwe wijven. Goed besluit om als bejaarden niet met LUV op pad te gaan. Nostalgie is leuk maar dat gejengel van die ouwe bakken hebben we niet nodig.

 20. Andre Hazes ☑️

  Ik zou haar doen.

 21. Ilse

  Hoi lieve mensen!

 22. Paul

  Een paar leuke jaren in het begin prima voor wie er van houdt… maar dan meiden, het is over zoals alles in het leven gaat. Ga verder voor zover mogelijk is maar probeer geen Luv over die al heel lang verstreken houdbaarheidsdatum heen te tillen. Laat het los. Doe wat met je leven en laten we eerlijk zijn… het was al gewoon een meidengroep zonder zangtalent om te beginnen.

 23. Simone

  Wat doorzichtig weer van M C. Als je de portretten ziet dan begrijp ik al waar het venijn vandaan komt. Natuurlijk heeft Chimene dit nooit gezegd. Er is er maar één die dit wil horen en dat is Patty Poep zelve.

 24. William

  Marga kan helemaal niet zingen, is toen gekozen voor haar looks, zelfde met Patty. De enige die echt kon zingen was Josee. Marga heeft toen toch ook John De Mol in haar bed gekregen, tijdens de opnames van een Luv special, John was toen met Willeke Alberti getrouwd. Nu s het ook wel echt een oud vrouwtje geworden, heeft nog dezelfde blonde haren, maar dat is dan ook alles.

 25. Lilly Labiamus

  Oh Patty. Poep op mij! Kusje, Ron B.

 26. Bob (Dylan)

  Ik draai me om in mijn graf!

 27. Paul

  Marga Scheide is een vieze blonde teef…over backstabbing golddiggers gesproken.

 28. Sander

  Heftige seks vond er plaats toen Marga haar benen Scheide.

 29. Huismaker

  LUV heeft haar tijd gehad.

 30. Huismaker

  Andre Hazes jij doet alles en iedereen.

 31. Jan de Mal

  Tja, prima dat het een zakelijk besluit is. Maar die vrouw werkt wel met hen samen. Dan ben je gewoon een lafbek als je niet even persoonlijk contact opneemt. Het management kan daarna het papierwerk wel uitzoeken, maar mens, bel ff.

 32. Nikkie 👹

  Nikkie Plessen werd onlangs 35 jaar oud, en die heugelijke gebeurtenis wilde ze niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Ze besloot, tegen alle RIVM-adviezen in, een feestje te geven. En dat feestje liep flink uit de hand.

  ‘De hele buurt kotst ze uit!
  Nikkie woont in een prachtig pand in Amsterdam en heeft dus heel veel buren. Een aantal van hen hadden zoveel last van het feest, waar zelfs hun eigendommen bij werden vernield, dat ze naar de politie stapten. Een van hen vertelt nu aan weekblad Privé het volgende: ,,Het is een schande wat ze uithalen, de hele buurt kotst ze uit”, zegt de buurtbewoner over Nikkie en haar vriend Ruben Bontekoe. ,,Je mag best een feestje geven, daar is niets mis mee, maar houd dan wel een beetje rekening met je buren, zeker in deze tijd.” Er zou tot diep in de nacht muziek zijn gedraaid en flink lawaai zijn gemaakt door de feestgangers.

  Handtekeningenactie
  Een van de buren zou vriendelijk aan het stel hebben gevraagd of het wat zachter kan, waarna de buurman die al op leeftijd is, flink werd uitgescholden. ,,Eerst door Ruben, later door Nikkie, die met haar hoofd door de haag was gekropen en haar bejaarde buurman bejegende. Ook schreeuwde ze nog: ‘Ik ga de hele straat opkopen’. Het was zo platvloers.” Uiteindelijk moest de politie eraan te pas komen om de boel te sussen.
  De buren zijn het zat, want dit is niet de eerste keer dat Nikkie en Ruben voor grote overlast zorgen. ,,Er zijn ideeën om een handtekeningenactie op touw te zetten om instanties te vragen de overlast te stoppen.” Buurtbewoners dat het koppel zich de komende zomer, waarin veel mensen niet op vakantie zullen gaan, zich gedeisd zullen houden. Privé vroeg Nikkie om een reactie. De vrouw stuurde: ..Hihi, voor ons hier echt geen verhaal.”

 33. tim

  Waarom komt hier geen realitysoap van, hier smullen we van.

 34. Piepmuis

  Lijkt wel of alle blondines krengen zijn. Ilse de lange is ook zoiets. Behind the painted smile….

 35. Cees

  Altijd erg kunnen lachen om Waldolala.

 36. Johanneke van Es

  Goh, dus Marga gaat een solotour doen en dan liedjes van Bob Dylan zingen. Dat had ik dus never nooit geweten (laat staan willen weten) als anderen de showbizz slangenkuil rondom dat eindeloze Luv gedreutel gewoon dicht hadden gehouden en verder geen publicitaire aandacht aan de nukken van la Scheide hadden besteed. Zo zie je maar weer… Slechte publiciteit is ook publiciteit. Way to go, Marga!

 37. Hallo!

  Is media courant getroffen door corona?

 38. Bejaarde kijker

  We hoeven in ieder geval niet bang te zijn voor een reünie van deze dames.

 39. Snorlax

  Zijn er dan echt mensen geïnteresseerd in zo’n tour? Zowel als groep of solo? Dit is echt een oprechte vraag want ik heb nog nooit iemand over Luv horen praten behalve Luv zelf.

 40. Mousy

  @hallo, het is Hemelvaartsdag, een zondag dus. 😁 Bovendien voor velen een vrije dag. Voor MC een halve dag vrijaf. Niets mis mee denk ik zo.

  Volgens mij is dat ook op een gewone zondag zo, dat s’middags na 12.00 (bijna) geen artikelen worden geplaatst.

 41. Michiel

  @Snorlax: Nee, echte oprechte interesse is er alleen bij oude homo’s. Vraag me overigens wel af hoe dat klinkt als Marga Scheide liedjes van Bob Dylan gaat zingen.
  Dat wijf kan helemaal niet zingen met haar schelle stem.
  Wel komisch dat nu pas het grote publiek weet hoe deze vrouw in elkaar steekt.

 42. Hallo!

  Ja dat is waar ook 🤣

 43. john de nikkser

  freek nee je bent een l.u.l.

 44. Esmeralda

  Freek is een vrouw van 65 die van poepen op de glazen salontafel een unique selling point heeft gemaakt en zich nu realiseert dat het Nederlandse publiek haar inderdaad fysiek aan het uitkotsen is.
  Damage control als mosterd na de maaltijd.

 45. Esmeralda

  Damage control als mosterd na de maaltijd.
  Met een opgezwollen botoxhoofd de autocue voorlezen is best knap als je ogen niet meer open willen vanwege het slappe vel op je kop.

 46. Freek

  @Esmeralda: Zo Casper, hoe gaat het met Boney M en Marga? Volgens mij ben jij ondertussen wel rijp voor de psychiater met je psychotisch gedrag.

 47. Casper

  Zolang ik geen geld hoef te verdienen met ranzige paperbacks te slijten net details uit mijn vulgaire bestaan kan ik mezelf nog elke dag recht in de ogen kijken. In de spiegel. Wat denk jij als jij jouw verlopen kop ziet? Nog even naar de grime en keep your fingers crossed? Kom op nou,je bent te ver afgegleden. Ga lekker een dikke drol draaien op je tafeltje in Amstelveen en val ons er niet meer mee lastig. Poep. Patty. Poep is je handelsmerk. Lelijk besmet wijf.

 48. Sookie Stackhouse

  MC LEER EENS NEDERLANDS SCHRIJVEN!

 49. R. Etarde

  MC wordt echte rioolverslaggeving. Dieper kun je niet meer zinken. En de reacties proberen het wel maar slagen er ook niet echt in. Wat een armoe hier.

 50. Reppie Rep

  Het was in februari al definitief dat de muziekgroep Luv stopt. De optredens van de dames Marga, José en Chimene lagen al maanden stil vanwege gezondheidsklachten van hun goede vriendin en topzangeres José Hoebee.

  In februari kwam er voor de pers en de hele wereld, alle fans en iedereen die het wilde weten een officiële verklaring waarin Luv’ laat weten dat het steeds moeten annuleren van optredens Marga, José en Chimène een enorm slecht gevoel geeft
  . ”De dames zijn tot dit besluit gekomen, omdat niet duidelijk is hoelang het nog gaat duren voordat José weer op de bühne kan staan.”

  Daar is geen woord Frans bij, dus waarom de stagiaire van de Weekend dit hele verhaal verdraait en het belasterende deel als was er een fitte tussen Chimene en Marga erbij heeft verzonnen blijft onduidelijk. Maar het is dus niet waar.
  Chimene heeft in dezelfde periode in een interview gezegd dat ze weer meer wil gaan presenteren. Misschien is er een plekje vrij straks bij Shownieuws als ze daar ook alle oude en lelijke presentatrices gaan ruimen. Het zou een hele verbetering zijn.

 51. Zomaar een persoon

  @Reppie Rep – Wat betreft je laatste opmerking: Chimene is ook al halverwege de vijftig. Ze ziet er nog goed uit, dát wel.

 52. Hans

  @reppie rep: Belasterend? Er is om een weerwoord van Marga Scheide gevraagd en dat is tevens ook in het artikel gepubliceerd. Zowel Marga als Chimene lijken me mans en snel genoeg om op het artikel te reageren als het niet waar was. Dat hebben zij in het verleden wel bewezen.

  Goed voor Chimene en Ria om van zich af te bijten zodat men toch eindelijk gaat inzien dat mevrouw Scheide niets meer of minder is dan een blonde heks die in alles en iedereen alleen een melkkoe ziet, en als die koe droog staat uiteindelijk wordt weggetrapt. Erg sjiek maar vooral laf weggetrapt overigens.

 53. Gaston

  Wat een zielig hoopje mens die Marga, dat te grote hoofd met geblondeerde haren erop,nooit gezongen op de plaat, overigens Patty ook niet, zeuren over een naam, wat een showbizz-droefheid allemaal. Marga, stop gewoon met alles,Luv is zo geweest en het succes was aan hans van Hemert, die overigens wel meezong, met zijn hits. Toen met 3 leuke meiden erbij,Jose,die wel zong en een succes was. Nu toch allang niet meer. Denk even goed na en kom tot bezinning!

 54. Anja

  WOW wat een geweldig nieuws is dit Marga gaat solo.
  En waar is ze te boeken of kan dat niet meer omdat haar agenda tot 2022 vol zit.

 55. teuntje

  De strontput gaat open ouwe wijven die nog zonodig moeten….walgelijk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.