Anita Witzier staat open voor presentatie Op1

Geplaatst op di 26 mei 2020 om 10:10

Net als de AvroTros doet ook de grote fusieomroep KRO-NCRV niet mee aan de late talkshow Op1. Beide omroepen vonden dat hun eigen signatuur niet genoeg zichtbaar zou worden in het programma en haakten daarom af. Mocht haar werkgever straks tóch participeren, dan staat omroepcoryfee Anita Witzier best open voor een plekje aan de presentatietafel, vertelt ze in Weekend. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik weet niet of het iets voor mij zou zijn en of ik het überhaupt zou kunnen.”

Haar eerste gevoel is dat het niet zo goed past, bekent Witzier. “Ik ben niet zo van nieuws dat de waan van de dag bepaalt. Aan de andere kant is het natuurlijk een enorme uitdaging, ik zou het in ieder geval proberen.”

Op1 zou iets heel nieuws zijn op haar cv, aldus de presentatrice. “Het lijkt me spannend en ook leuk, want het is live, je voert gesprekken met z’n tweeën en elke dag is anders, met weer nieuwe gasten.”

Met wie ik mijzelf een koppel zie vormen? O, dat vind ik lastig om te zeggen, want om de juiste synergie en chemie te hebben met iemand is niet iets vanzelfsprekend. Zélfs niet met iemand die je zelf heel leuk vindt.”

Andere bekende presentatoren van KRO-NCRV zijn Derk Bolt, Fons de Poel, Ghislaine Plag, Gijs Staverman, Lucille Werner, Marlijn Weerdenburg, Ruud de Wild en Yvon Jaspers.

Foto: KRO-NCRV
21 Reacties op “Anita Witzier staat open voor presentatie Op1”


 1. Annoniemus

  Nee toch !!
  Zou Erben Wennemars zeggen !

 2. HUGO

  KRONCRV hebben al M.

  Genoeg is genoeg.

 3. Curryworst

  ‘de eigen signatuur’…
  Lang lang geleden hadden de NCRV en de KRO een eigen signatuur. En de AVRO.
  En de TROS. En de BNN en de VARA.
  Sinds ze samengevoegd zijn is het eenheidsworst. Met iedere dag de usual suspects in de praatshows: Jort Kelder, een D66’er, Ab Osterhaus etc.
  Het enige waaraan de eigen signatuur te herkennen is is het logo in de bovenhoek.

 4. q8

  asjeblieft niet,
  deze vrouw is meer van EQ, niet van IQ

 5. Dick Dekker

  Laat maar komen Anita

 6. Mark

  Met Caroline Tensen!!! En dan lekker babbelkouzen en lachen!
  Covidtijd!

 7. De Heer

  Gister die leugenaar Jelle Brandt Cortius bij M. Als je denkt dat M niet erger kan nodigen ze daar zo’n smeerlap uit.

 8. JAN

  @ CURRYWORST Kijk eens verders in hun totale programmeringen , en niet wat ze alleen s`avonds uitzenden . De omroep verenigingen hebben wel degelijk een eigen gezicht , de VPRO NTR is een hemel breed verschil met de AVRO TROS ,
  En de christelijke omroepen zijn toch heel anders dan BNN/VARA , om er maar een paar te noemen Ook de splinter omroepen zoals Ikon , Humanistisch verbond , hebben wel degelijk een eigen gezicht !

  En noem eens wat wat volgens jou èènheidsworst is

  Volgen mij is de NPO met al haar omroepen , ook regionaal , zeer veelzijdig
  Maar de kijker is verwend, verpest, zien het mooie niet meer , en de bomen in het bos door de vele zenders, en zijn en hebben geen geduld meer om iets helemaal af te kijken , waardoor ze te vaak zappen

 9. De enige echte Jaap Aap

  Ze staat ook open voor andere dingen! Voor een lekkere apenlul!

 10. Charlie21

  @Jan Is dat zogenaamde ‘eigen gezicht’ van de omroepen de honderden miljoenen waard aan overhead, marketing en baasjes? Of zijn er andere manieren om deze diversiteit in het programma aanbod te borgen?

 11. jelle

  Ik zou de combo Sven Kockelmann en Marlijn Weerdenburg wel eens willen zien.

 12. Jim

  Lucille Werner en Ruud de Wild. Ook een fijn duo, ja waarom ook niet.

 13. rob

  aub geen KRO/NCRV , omroepen die de VARA voorbij gegaan zijn, wat berteft het opdringen van o.a. een anti trump mening, het wegkijken van bepaalde onderwerpen etc etc kijk naar M zou ik zeggen, hoe irritant wil je het hebben

 14. Realist

  Anita zou dat zeker goed kunnen. Ze heeft er de intelligentie, brutaliteit en charme voor. En ik kan dat weten :)

 15. Victor

  Het lijkt me logisch dat ze Kockelman daar neer zetten. Een van de weinige scherpe journalistieke interviewers in Hilversum. En dan een wat warmer iemand ernaast. Kom je toch bij Yvonne Jaspers uit.

 16. anonymous

  NEEEEEEEE

 17. De enige echte De enige echte Jaap Aap

  Ik sta er niet voor open, dat ze dat presenteert.

  Net zo min dat ik open sta voor de enige neppe echte Jaap Aap, ik zou haar pertinent NIET doen!

 18. De enige echte De enige echte Jaap Aap

  Ik zou haar zo doen!! Ze kan lekker op apenlullen zuigen!

 19. Toos Tondeldoos

  Jij spoort echt niet, aap. Eén keertje is wel leuk.

 20. Frank

  Ik zou zeggen met Sven Kockelman

 21. mcp

  Kon het niet, kan het niet en zal het nooit kunnen. Past daarom prima bij op1. Mijn duo zou zijn Wierd Duk en Ebru Umar maar dat zal nooit gebeuren bij politiek correct NPO.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.