Anita Witzier staat open voor presentatie Op1

Net als de AvroTros doet ook de grote fusieomroep KRO-NCRV niet mee aan de late talkshow Op1. Beide omroepen vonden dat hun eigen signatuur niet genoeg zichtbaar zou worden in het programma en haakten daarom af. Mocht haar werkgever straks tóch participeren, dan staat omroepcoryfee Anita Witzier best open voor een plekje aan de presentatietafel, vertelt ze in Weekend. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik weet niet of het iets voor mij zou zijn en of ik het überhaupt zou kunnen.”

Haar eerste gevoel is dat het niet zo goed past, bekent Witzier. “Ik ben niet zo van nieuws dat de waan van de dag bepaalt. Aan de andere kant is het natuurlijk een enorme uitdaging, ik zou het in ieder geval proberen.”

Op1 zou iets heel nieuws zijn op haar cv, aldus de presentatrice. “Het lijkt me spannend en ook leuk, want het is live, je voert gesprekken met z’n tweeën en elke dag is anders, met weer nieuwe gasten.”

Met wie ik mijzelf een koppel zie vormen? O, dat vind ik lastig om te zeggen, want om de juiste synergie en chemie te hebben met iemand is niet iets vanzelfsprekend. Zélfs niet met iemand die je zelf heel leuk vindt.”

Andere bekende presentatoren van KRO-NCRV zijn Derk Bolt, Fons de Poel, Ghislaine Plag, Gijs Staverman, Lucille Werner, Marlijn Weerdenburg, Ruud de Wild en Yvon Jaspers.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen