Astrid Joosten voelt zich nutteloos, krijgt wel betaald

Astrid Joosten voelt zich tijdens deze coronacrisis behoorlijk nutteloos nu al haar tv-projecten on hold zijn gezet. Tegelijkertijd blijven haar BNNVARA-tonnen gelukkig wel gewoon binnenstromen. Dat geeft ze aan in haar interview met de VARAgids. Net als zo’n beetje alle sterren heeft ook Joosten last van de crisis. “Het betekent dat ik veel minder werk heb want mijn tv-opnames waren gecanceld en een congres voorzitten zit er niet in“, aldus de presentatrice.

Hoewel ze zich wat verveelt, waakt Joosten ervoor om één van die klagende BN’ers te worden. “Ik mag niet klagen want heb een BNNVARA-inkomen en dus is de onzekerheid veel minder dan voor mensen die wel heel erg door de crisis zijn getroffen.”

Tegelijkertijd is het wel zwaar, aldus Joosten. “Ik ben altijd bezig met dingen bedenken en sta eigenlijk altijd aan. Het moet zo nu en dan ook gebeuren, maar ik kan niet alleen maar de zolder opruimen. Dan mis ik zingeving.”

En ik woon ook nog eens samen met een man die de hele dag druk is en van ’s ochtend vroeg tot in de avond in allerlei calls zit. Dan krijg je toch het gevoel van hij is nodig en ik niet.”

Het VARAgids-interview met Astrid Joosten kunt u lezen via Blendle.

Foto: Annemieke van der Togt

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen