Wie is de Mol geeft niet op, mogelijk naar ander land

De AvroTros geeft de hoop op een nieuw seizoen van Wie is de Mol in januari 2021 nog niet op, ondanks dat de opnames eigenlijk in mei van start zouden gaan. Dat laat de omroep weten aan het AD. Mol-host Rik van de Westelaken heeft op de radio geroepen dat de opnames ‘on hold’ zijn gezet omdat er nu niet gereisd kan worden. Zijn omroep bevestigt dat en geeft aan mogelijk uit te wijken naar een ander land. “Het gaat achter de schermen vooral om de vraag of de reisbestemming nog haalbaar is.

Van tevoren is nooit bekend waar Wie is de Mol heen gaat, maar het vliegverkeer ligt nu zo goed als plat. Daarom onderzoekt AvroTros andere mogelijkheden. “Waar kun je nog naartoe reizen en redden we het dan nog?

De voorbereidingen liggen in elk geval niet stil, aldus de omroep. “Vooralsnog zeggen we niet dat het niet door kan gaan en hoopt iedereen dat we het halen.”

Toch is AvroTros volledig afhankelijk van het coronabeleid. “Het zal niemand verbazen dat we op korte termijn niet kunnen reizen met de kandidaten. We willen dat pas doen als dat weer op een verantwoorde en veilige manier kan.”

“We onderzoeken daarom alle opties en daarbij kan het nog alle kanten op. Het gaat er vooral om of we het met de opnames op tijd redden.”

Lees ook: Rik van de Westelaken: ‘Nieuwe Mol-serie ligt ook stil’ (vanmiddag)

Foto: AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen