VI-sterren blijven achter Rutte staan: ‘Mark for president’

De mannen van de opiniërende tv-show Veronica Inside blijven het optreden van minister-president Mark Rutte tijdens deze coronacrisis erg sterk vinden. Dat hebben ze gezegd in hun uitzending op Veronica. De VI-sterren deelden drie weken geleden al complimenten uit aan de premier en staan nog altijd vierkant achter de 53-jarige VVD’er. “Fantastisch. Mark for president. Dat blijft hij ook. Die man heeft zich nu geprofileerd als een echt staatsman“, aldus de 71-jarige Derksen.

De voetbalkenner merkt dat Rutte veel aan populariteit heeft gewonnen. “Ik heb niemand gehoord in dit land die kritiek op Rutte heeft over hoe hij dit managet.

Op dit soort momenten zie je hoe blij we met iemand als Rutte mogen zijn, aldus Derksen. “Je moet mensen hebben die met hun poten in de realiteit staan. Daarom zal ik ook nooit stemmen op Klaver of die pias van D66. Die zijn groot geworden in de jeugdbewegingen van die politieke partijen. Die waren welbespraakt en zijn omhoog gevallen, maar hebben nog nooit voor een baas gewerkt en nog nooit zelf de kost moeten verdienen. Die weten totaal niet wat er in deze maatschappij omgaat en die staan er nu te prediken alsof ze het uitgevonden hebben.

René van der Gijp is het er roerend mee eens: “Ik vind dat hij het ook geweldig doet. Echt top.

Voetbalkenner Valentijn Driessen: “Dit doet hij natuurlijk geweldig. Als je ziet ook hoe snel en hoe vlot hij overal acteert…

Derksen: “Die man heeft een energie, dat is niet te geloven.

Veronica Inside was vorig jaar korte tijd de tv-fanclub van Forum voor Democratie, maar de liefde tussen Derksen en met name partijleider Thierry Baudet is ernstig bekoeld. Het lijkt erop dat zijn volgende stem naar de VVD gaat.

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen