Wendy van Dijk onthult waarom ze altijd zo straalt

Geplaatst op ma 06 apr 2020 om 11:00

Coronacrisis of niet: Wendy van Dijk blijft maar shinen op televisie. Hoe krijgt ze dat toch voor elkaar? De SBS 6-presentatrice doet in Veronica Magazine een boekje open. De vrouw van televisiebobo Erland Galjaard geeft aan dat veel mensen bij stralende tv-sterren direct aan de plastische chirurg denken, maar dat er veel meer dingen zijn die je een gezonde ‘glow’ kunnen geven. “Botox en fillers zorgen voor minder rimpels, maar een gezonde glow komt vanuit je darmen“, legt ze uit.

Na jaren van alles geprobeerd te hebben, weet Van Dijk nu wat goed voor haar werkt. “Ik had altijd vrij veel last van eczeem, een droge huid en andere aandoeningen. Uit een test bleek dat ik niet zo goed tegen gluten en zuivel kan, dus dat heb ik uit mijn menu geskipt.”

Gluten en zuivel dumpen bleek dé gouden vondst. “Sindsdien merk ik dat ik niet alleen minder last heb van een opgezette buik en dat soort klachten, maar dat mijn huid ook veel meer straalt.

Van Dijk is altijd bezig met yoga’en en sporten, maar het liefst wordt ze juist wat dikker, geeft ze aan. “Ik ben de uitzondering op de regel, want ik dieet de andere kant op. Al m’n hele leven wil ik liever zwaarder zijn dan lichter, wat niet altijd lukt. Dit is nu eenmaal mijn bouw: dat zie je aan mijn moeder, dat zie je aan mijn dochter.”

Naarmate ik ouder word, merk ik wel dat de kilo’s beter blijven zitten. Andere mensen moeten dan nog harder hun best doen, voor mij is dat juist gunstig.

Foto: RTL
22 Reacties op “Wendy van Dijk onthult waarom ze altijd zo straalt”


 1. Mark

  Kom maar op met al die reaguursels hieronder; maar Wie Het Laatst Lacht was gewoon een hit met elke week 1 miljoen kijkers uitgesteld.

 2. Umfufu

  @Mark

  Ja, onderbroekenlol scoort altijd.

  Maar waar vertelt ze al deze zaken ?

 3. Hillegonda

  Voor haar leeftijd ziet ze er goed en gezond uit.

 4. Jan Kloot van Damme

  Ik drink elke ochtend een liter schoonmaakazijn.

 5. Misutoria

  @Mark,
  Het was ook gewoon een echt goed in elkaar gezet programma waar ik heel veel keren hardop om heb zitten lachen.

 6. Guttegut

  Bij mij komt er ook iets spuitend uit mijn darmen als ik Wendy op tv zie

 7. Remi

  “Wie het laatst lacht” is zéker niet slecht !
  Erg moeten lachen om dat filmpje met Froger en Dino, of Tito, of hoe het ook heten mag.

 8. Safety first

  Ik krijg dagelijks tientallen complimenten dat ik er stralend uitzie, maar dat komt ongetwijfeld door mijn beroep als gids in een kernreactor.

 9. Hannie

  Coke maakt meer kapot dan je lief is

 10. teuntje

  Wat een gezever weer van dat oppervlakkige wijf wie zit er nu op een Verwendy te wachten

 11. teuntje

  Ze vindt dat ze straalt whaaaa zeziet eruit als een junk….

 12. Suzy Wang

  Strak getrokken!

 13. Kim Jung-Un Dos Tres

  Leave Wendy alone!
  Wendy wordt hier zo kapot gemaakt, en dat verdient ze niet!
  Ze werkt heel hard, en heeft een hart van goud.
  Alles voor het publiek, staat bij haar hoog in het vaandel.
  Ga een augurk eten allemaal!

 14. Yvonne

  Zegt ze nu dat de bruine glow op haar gezicht uit haar darmen komt?

 15. Paul

  @kim jung nu dos tres…
  Net een hele pot augurken op maar vind dat mens nog steeds verschrikkelijk.
  Misschien helpt het als ze nooit meer op TV komt en er in de media geen aandacht meer aan wordt besteed. En zeker geen foto.

 16. MolTalk

  Een gezonde ruft komt uit je darmen. bedoelde ze zeker.

 17. Marco Borealo

  Onwijs knap en zonder kapsones. Geld interesseert haar helemaal niets! Prachtige en knappe stoere zoon, geweldige betrokken echtgenoot die met keihard werken iets heeft opgebouwd. Jaloezie allemaal! In het gniep worden er vast en zeker Spitzenqualitat shows speciaal voor Jou, Wendy. Tot in de prime time vrijdag en zaterdag!!

 18. Sookie Stackhouse

  Zo te zien likt ze aan een Oempaloempa.

 19. fidan

  ach die Wendy alles voor een beetje aandacht. zuchtttttttttttttttttttt

 20. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Waarom toch? Waarom? Waarom deelt Wendy dit soort noninformatie?

 21. de groote lul van sbs 6 john

  ja dat is van de botox en van de snuif maar je moet ze eens morgens uit der nest zien kruipen wat een smerig verlept lijf heeft dat wijf

 22. Geronimo

  Deze foto, hahaha.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.