Wendy van Dijk onthult waarom ze altijd zo straalt

Coronacrisis of niet: Wendy van Dijk blijft maar shinen op televisie. Hoe krijgt ze dat toch voor elkaar? De SBS 6-presentatrice doet in Veronica Magazine een boekje open. De vrouw van televisiebobo Erland Galjaard geeft aan dat veel mensen bij stralende tv-sterren direct aan de plastische chirurg denken, maar dat er veel meer dingen zijn die je een gezonde ‘glow’ kunnen geven. “Botox en fillers zorgen voor minder rimpels, maar een gezonde glow komt vanuit je darmen“, legt ze uit.

Na jaren van alles geprobeerd te hebben, weet Van Dijk nu wat goed voor haar werkt. “Ik had altijd vrij veel last van eczeem, een droge huid en andere aandoeningen. Uit een test bleek dat ik niet zo goed tegen gluten en zuivel kan, dus dat heb ik uit mijn menu geskipt.”

Gluten en zuivel dumpen bleek dé gouden vondst. “Sindsdien merk ik dat ik niet alleen minder last heb van een opgezette buik en dat soort klachten, maar dat mijn huid ook veel meer straalt.

Van Dijk is altijd bezig met yoga’en en sporten, maar het liefst wordt ze juist wat dikker, geeft ze aan. “Ik ben de uitzondering op de regel, want ik dieet de andere kant op. Al m’n hele leven wil ik liever zwaarder zijn dan lichter, wat niet altijd lukt. Dit is nu eenmaal mijn bouw: dat zie je aan mijn moeder, dat zie je aan mijn dochter.”

Naarmate ik ouder word, merk ik wel dat de kilo’s beter blijven zitten. Andere mensen moeten dan nog harder hun best doen, voor mij is dat juist gunstig.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen