VI-mannen gniffelen om Ab Osterhaus op Story-cover

De mannen van Veronica Inside vinden het wel geestig dat de ietwat aandachtsgeile tv-viroloog Ab Osterhaus op de cover van Story is terechtgekomen. Dat lieten ze maandag blijken in hun uitzending op Veronica. Je begint je af te vragen of Osterhaus er geen baat bij heeft om dood en verderf te prediken op televisie, want hij vindt de aandacht heerlijk en wellicht heeft hij er – net als toentertijd bij de Mexicaanse Griep – ook nog wat financiële belangen bij als het niet zo goed gaat.

De VI-heren gniffelden er gisteren om. “We missen eigenlijk alleen Ab Osterhaus nog aan deze tafel. Dan zijn we klaar toch, of niet?“, merkte Wilfred Genee op.

Johan Derksen: “Ik hoor nu dat Ab de Privé gehaald heeft…

René van der Gijp: “Nee, de Story! Zo’n man denkt lekker in het lab opgesloten te zitten en dan gaat ineens de Story zijn exen bellen. Ha ha ha.”

Wilfred Genee: “Hij komt ook niet meer thuis natuurlijk. Dat is het grote probleem voor Ab. Zijn exen hebben gezegd dat hij door geld gedreven is en een geldbeluste man is. Dat krijg je hè, als je veel in het nieuws bent.

Hoe kijkt Van der Gijp, part-time tv-viroloog, eigenlijk aan tegen de huidige coronasituatie? Hij denkt dat de IC’s in ons land niet gaan vollopen. “Dat gaat niet gebeuren. Ik moet zeggen dat Nederland zich er wel redelijk goed aan houdt waar we nu mee bezig zijn. Je ziet dat het minder wordt.

Wat ik wel denk is dat we tot januari niet met publiek spelen en tot dan ook geen concerten hebben en dat de schouwburgen niet meer open gaan. Daar ben ik allemaal wel zeker van. Mits er iemand volgende week met iets komt, maar dat zie ik niet gebeuren.

Lees ook: ‘Tv-viroloog Ab Osterhaus aandachtsgeil en geldbelust’ (zondag)

De Story-cover:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen