Ernstig auto-ongeluk Barbie: ‘Onduidelijk of ze overleeft’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit de RTL 5-hit Oh Oh Cherso, is zondagavond betrokken geraakt bij een zeer ernstig auto-ongeluk. Ze ligt momenteel in het ziekenhuis, maar het is niet duidelijk of ze overleeft. Dat bevestigt haar oud-manager Jake Hampel aan Shownieuws. De chauffeur van de auto waar Samantha in zat, verloor de macht over het stuur en botste tegen het hekwerk van een viaduct. Er is zelfs een traumahelikopter uitgerukt om te hulp te schieten.

Samantha is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. “Deze ochtend volgt er een medische update”, zegt Hampel. “De vraag is nog of Samantha dit zal overleven en als dit al het geval is, wat de blijvende schade zal zijn.

De politie heeft aan Shownieuws bevestigd dat het ongeluk heeft plaatsgevonden en de slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht zijn.

In 2010 brak Samantha landelijk door als realityster in Oh Oh Cherso. Daarna was ze jarenlang te zien in reallifesoaps die haar en haar toenmalige man Michael op de voet volgden.

Samantha en Michael kregen twee kinderen: Angelina en Milano.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen