SBS 6 brengt beroemde titel 5 Uur Show terug op tv

SBS 6 brengt de beroemde tv-titel 5 Uur Show terug op televisie. Het programma is vanaf maandag 31 augustus elke werkdag om 17.00 uur te zien op de tv-zender van John de Mol. Dat heeft zijn bedrijf Talpa Network laten weten. Het wordt een live-middagmagazine met ‘de nadruk op de gebeurtenissen van de dag’. “5 Uur Show wordt een vaste waarde aan het einde van de middag waarbij je even kunt ontspannen en je laten bijpraten“, zegt zenderbaas René Oosterman.

Het wordt opmerkelijk genoeg een samenwerking met de Goede Doelen Loterijen, dat momenteel ook de vijfuurshow 5 Uur Live maakt op RTL 4. Oosterman: “SBS 6 en de Nationale Postcode Loterij werken op dit moment al naar volle tevredenheid samen voor diverse andere programma’s waaronder Postcode Loterij Miljoenenjacht en Lingo, dus we zijn heel blij om 5 Uur Show hieraan toe te voegen.

De 5 Uur Show zal naast actuele gebeurtenissen en typische tv-items als films en series, mode en lifestyle ook aandacht besteden aan projecten van goede doelen en culturele organisaties die gesteund worden door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij).

Wie het doordeweekse programma bij SBS6 gaat presenteren is op dit moment nog niet bekend. De productie is in handen van Talpa Entertainment Producties.

Het lijkt erop dat 5 Uur Live ophoudt te bestaan. Wat er met Koffietijd gebeurt is nog onduidelijk. RTL en de Postcode Loterij zijn om een reactie gevraagd.

Update 13.15 uur – Koffietijd blijft wel bij RTL 4, stekker uit 5 Uur Live

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen