Koffietijd blijft wel bij RTL 4, stekker uit 5 Uur Live

De komst van de 5 Uur Show op SBS 6 betekent het einde van 5 Uur Live op RTL 4. Zusterprogramma Koffietijd blijft wel achter op het vertrouwde RTL-nest. Dat heeft een woordvoerster van Goede Doelen Loterijen, de sponsor die achter deze shows zit, laten weten. Het loterijbedrijf achter onder meer de Postcode Loterij, heeft een deal gesloten met Talpa. “5 Uur Live gaat 5 Uur Show heten en is na de zomer te zien bij SBS. Tot de zomerstop is het programma te zien bij RTL 4.”

Koffietijd blijft wel te zien bij RTL 4. Het is een bewuste keuze om de twee dagelijkse programma’s van het loterijbedrijf te spreiden over twee zenders, aldus de woordvoerster.

De zegsvrouw: “Naast het werven van fondsen voor goede doelen is het onze missie om te vertellen over het goede werk dat zij doen. We willen een zo breed mogelijk publiek bereiken met onze programma’s en hen in aanraking brengen met het werk van de loterijen en de goededoelenorganisaties die wij steunen.”

Daarom is het voor ons interessant om naast een dagelijks live ochtendprogramma bij RTL 4 (Koffietijd), een live middagprogramma te hebben bij SBS6. Hiermee bereiken we de kijkers van beiden zenders.”

Het is niet bekend wat RTL 4 na de zomer gaat uitzenden in het vijfuurslot.

Lees ook: SBS 6 brengt beroemde titel 5 Uur Show terug op tv (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen