Aanvaring bij Jinek: Derksen vs ambassadeur Trump

Geplaatst op wo 08 apr 2020 om 11:05

Johan Derksen zorgde dinsdagavond in het programma van Eva Jinek voor een ouderwets ongemakkelijk talkshowmoment. Hij besloot de Amerikaanse president Donald Trump genadeloos hard te beledigen in het bijzijn van zijn ambassadeur in ons land: Pete Hoekstra. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het merendeel van de Nederlanders vindt dat Trump als een losgeslagen krankzinnige acteert, maar dat geluid klinkt nooit als Hoekstra aan een talkshowtafel zit.

Als je de persconferenties van Trump kijkt, kun je bijna niet geloven dat je naar de president van het machtigste land ter wereld zit te kijken. Fragmenten uit die persconferenties halen regelmatig de media.

Ook Jinek liet gisteren een fragment zien, waarop Trump een journalist uitscheldt voor ‘derderangs journalist’. Pete Hoekstra, de Amerikaanse ambassadeur in Nederland, werd gevraagd naar zijn mening en zei: “Ik ken een aantal van die verslaggevers. Die hebben een vijandig milieu geschapen voor de president. Ik vind het geweldig dat de president daar elke dag 1 of 2 uur staat om hun vragen te beantwoorden. Soms is er wat confrontatie, maar hij gaat voor in de strijd en blijft niet op zijn kantoor zitten. Hij beantwoordt vragen en soms heeft hij kritiek op verslaggevers.”

Onbeschaafde idioot

Vervolgens kwam Johan Derksen om de hoek kijken met zijn snoeiharde mening: “Ik begrijp overigens dat meneer Hoekstra niet z’n president kan laten zakken. Dat begrijp ik heel goed. Maar ik hoop wel dat hij zich realiseert dat iedere weldenkende Nederlander Trump een onbeschaafde idioot vindt.”

Hoekstra reageerde buitengewoon ongemakkelijk. “Ha ha ha.”

Jinek: “Ehhh, deze woorden mag je zelf…”

Hoekstra: “Dat is niet waar. Ik reis graag in Nederland rond en veel Nederlanders ogen Trump en zijn het vaak met hem eens en ze vinden de band met de VS belangrijk. Kijk naar de herdenking van de Tweede Wereldoorlog. De hele dankbaarheid van de Nederlanders voor de Amerikanen is geweldig. Ik kan je vertellen dat niet iedere Nederlander het met u eens is.

Derksen: “Dan komt u ongetwijfeld andere Nederlanders tegen dan ik.”

Jinek: “Dat zou kunnen.”

Hoekstra: “Ik neem u wel een keertje mee.”

Jinek: “Kijk, nu moet je mee.”

Fragment

Het fragment:

Foto: RTL
101 Reacties op “Aanvaring bij Jinek: Derksen vs ambassadeur Trump”


 1. Ron

  Ja ja, Hoekstra..en Trump weten weer even waar ze staan…Heerlijk moment.

 2. Derhal Flynn

  Wat een wereld….

 3. Erik

  Hoekstra is een prima politicus die in de US ruimschoots zijn sporen heeft verdiend.
  Derksen is een clown, schijnheilig en spreekt zichzelf voortdurend tegen.

 4. Dartsfan

  Wacht? Trump wordt beledigd bij Jinek, maar niet eens door Jinek zelf?!

 5. CB

  Ik vind het een grotere nachtmerrie als Hoekstra Johan Derksen écht mee naar het Witte Huis neemt…….

 6. Keta Minek

  Johan Derksen gelukkig iemand die zijn mond opentrekt tegen zulke gekken.

 7. Maatje te groot

  Het was toch Jinek die Trump altijd bashte. En nu durft ze haar mond niet te doen door Derksen gelijk te geven .

 8. Rastom

  En waar was Jinek

 9. Mart Smeets

  Johan Derksen eerst koos hij d66 toen foum voor democratie en nou is de vvd weer zijn favoriet wat een vliegwiel

 10. By the way

  Ik vond het gesprekje tussen Derksen en schaatster Jutta Leerdam veel interessanter. Leerdam die even kwam vertellen dat haar contract met haar team niet was verlengd en dat dat vooral lag aan het team/de sponsor. Weinig zelfreflectie vanuit haar kant. Derksen vond dat het niet slim is om in de media te blijven afgeven op haar team, maar zich vooral positief moet tonen met blik op de toekomst om op die manier een nieuw team of een nieuwe sponsor te vinden. Helaas was de goedbedoelde tip tegen dovemansoren en onderbouwde Leerdam juist waarom ze haar woordje deed zoals ze dat deed. Wat een leerzaam moment had moeten zijn voor Leerdam pakte helaas averechts voor haar uit. Hopelijk past Jutta haar handelswijze nog wat aan bij haar optredens in de media, gisteravond bij Jinek zette zij zichzelf wel heel erg centraal neer op deze wereld.

 11. Jan Lol

  Hoezo “LIVE”met ondertitels? je wordt belasert waar je bijzit!

 12. ome H

  Ben fan van Johan maar ik denk dat er heel wat Trump-fans in Nederland zijn.

 13. Jan Lol

  Jinik gaf weinig refectie, ze heeft een Amerikaans paspoort, vandaar!! slap wijf!!

 14. Kwebbeldick

  Kutta Leerdam is een verwende millennial die uiteraard geen blaam treft en altijd het slachtoffer is van anderen. Bovendien is ze spuuglelijk en schaatsen kan ze ook al niet.

 15. Reageerder

  @Jan lol
  Alle live programma,s worden met een vertraging uitgezonden.

 16. Danny

  @Jan Lol

  Ben je nou echt zo onderontwikkeld? Denk je dat die vertalers een week krijgen om de boel te ondertitelen of zo? Nee, dat gaat razendsnel en je krijgt de uitzending met zeer kleine vertraging te zien op je tv. Waarom denk je anders dat de ondertiteling nooit zo gelijk meeloopt als bij films en series, of waarom er relatief veel spelfouten worden gemaakt? Omdat ze geen tijd hebben om het aan te passen. Als je dat geen live mag noemen van jou, dan kun je helemaal niks meer live noemen. Want alles wat je op tv ziet heeft vertraging.

 17. Weessie

  Leerdam heeft dit jaar recorden verbroken, en is nu Europees recordhouder op de 1000 meter. Dat ze haar baan kwijt is komt alleen maar omdat ze haar vriend Koen Verweij verdedigde, die ontslagen werd.

 18. q8

  Trumpp is waarschijnlijk geen bleus liefhebber,
  en dan zit je fout,
  ben best fan van Johan, maar nu heeft ie t ff mis,
  Johan is niet erg stabiel, een meeloper,
  eerst vvd,
  dan D666,
  dan Thierry en Mr Hiddema
  nu weer vvd

 19. teuntje

  Clintonlover Eva Janknek zat weer te soppen als het maar anti-Trump is

 20. Curryworst

  Maar zo gauw Poetin even gaat grommen dan weten we niet hoe snel we in de armen moeten vliegen van het Amerika onder Trump.

 21. Timo

  Mensen die nu nog Trump verdedigen hebben echt een steek los. Hij is overduidelijk zwaar ongeschikt om een bedrijf te leiden, laat staan het machtigste land ter wereld. Hij is dement, snapt niets van al die grote mensen praat. Hij reageert kinderachtig. Hij heeft nul compassie met mensen die getroffen zijn door het virus. En iedereen die kritische vragen stelt wordt uit de persmomenten geflikkerd. Lees je verdomme in, voordat je komt met hoe geweldig hij is. Het heeft absoluut niets met links of rechts te maken, maar compleet, dictatoriaal, bizar narcisme, een GOP die hem vanwege geld of chantage blind verdedigt, een land dat volledig naar de grond wordt gewerkt. En ondertussen gaan er 500.000 mensen dood! “Maar de griep is erger”, rot roch op.

 22. Paga

  Hoekstra moest er zoveel niet ter zake doende dingen bijhalen dat je meteen wist dat Derksen gelijk had. Het citaat: “Dat is niet waar. Ik reis graag in Nederland rond en veel Nederlanders mogen Trump en zijn het vaak met hem eens en ze vinden de band met de VS belangrijk. Kijk naar de herdenking van de Tweede Wereldoorlog. De hele dankbaarheid van de Nederlanders voor de Amerikanen is geweldig. Ik kan je vertellen dat niet iedere Nederlander het met u eens is.” Het cursieve deel heeft nul komma nul met Trump of waardering voor hem te maken.

 23. robb

  Hoekstra is nog gekker dan Trump .

 24. Willie

  Er is geen voetbal dan begint die politieke zwabber Johan Derks uit zijn nek te lullen
  Trump is het beste wat de USA is overkomen geen oorlogen meer en het land rende economisch vooruit. Laat men eerst maar kijken naar het zooitje in de EU in Brussel.
  Die zelfde Derks zet de zorgafbraak Rutte op een voetstuk wat nu veel mensenlevens kost.

 25. Remi

  Die vreselijke Jinek heeft, weliswaar via Johan, haat Twampje weer gedaan.

  Sterkte, Jinek.

  #Stoptnadezomer

 26. Cees

  Even ter herinnering wat deze ambassadeur ooit over Nederland rondbazuinde. Net zo’n gek als Trumpdeze man.

  https://youtu.be/WqPWTGVI_aU

 27. Dirk

  Ik vond t spannende tv. En Derksen had natuurlijk een punt, zowel bij Hoekstra als bij dat schaatstertje. Die mevrouw mag haar attitude wel even bijstellen, want bij mij kwam ze over als een stomvervelende millennial met een dosis divagedrag waar Mariah Carey haar hoed voor zou afnemen. En Derksen bedoelde het echt goed, ditmaal.

 28. Een ander geluid

  Zit even te kijken naar de briefing. Gommers zegt als we in juni de lock down loslaten geeft dat 10000 IC opnamen.
  Wanneer dan meneer Gommers. 2030 o.i.d.
  In China zijn ze in 77 dagen er vanaf en wij moeten maar binnen blijven. Is hij ook ineens viroloog?

 29. Stanislav

  Zoals de wind waait,waait Derksen zijn jasje.. Gauw het verpleeghuis in.

 30. JDJ

  Trump wordt in NL door de media altijd als een gek neergezet. Jammer dat Derksen daar nu ook intuint.

 31. Cees

  Ik mag van Medicourant geen link naar een video plaatsen waarin Piet Hoekstra beweert dat Nederlandse politici in brand worden gestoken.
  Erg zielig Mediacourant.

 32. Kees

  Piet Hoekstra, die beweerde dat Nederlandse politici in brand worden gestoken. Net zo’n gek als Trump. (Mag ik blijkbaar niet zeggen hier, zijn al twee berichten van mij tegengehouden

 33. Thea Ternauw

  JDJ
  wo 08 apr 2020 om 12:13

  ….terwijl het toch zo’n ontzettende intelligente, innemende persoonlijkheid is, toch? Je zit wel érg vroeg aan de fles vandaag, ouwe!

 34. Ap

  Johan je bent een oude zeur,blijf aub van de tv weg,je wordt vervelend,ga lekker met
  je hond lopen,en geniet van de mooie omgeving bij grollo,

 35. Thea Ternauw

  Stanislav
  wo 08 apr 2020 om 12:11

  En jij er linea recta achteraan!
  Oh wacht….daar ben je waarschijnlijk al te “slecht” voor! Knues.

 36. Hou dat andere geluid maar voor je als het uit stront bestaat!

  @Een ander geluid: Als jij serieus gelooft dat China eerlijk is over de aantallen en andere gegevens, dan ben jij levensgevaarlijk dom! Die Hoekstra is een mafkees, maar wat hij gisteren over China zei snijdt hout. We hebben hier te maken met regimes die het veel belangrijker vinden om hun gezicht te redden dan de levens van duizenden mensen. Je bent echt keihard op je achterhoofd gevallen als je die 77 dagen zomaar voor waar aanneemt.

 37. Blues

  Johan heeft zijn eigen radiostation; grollooradio.nl Waarom promoot hij dat station niet tijdens de TV uitzendingen, of het nu gisteren bij Jinek was of bij VI op maandag en vrijdag? Geen woord er over! Je hebt gelijk een groot podium waarop je dit station kan presenteren, maak daar dan gebruik van, zeker in deze tijd is er behoefte aan goede muziek. 1+1=2 lijkt me dan om van de gelegenheid gebruik te maken om het station onder de aandacht te brengen, anders kom je er niet anders zit je het voor Jan met de korte achternaam te doen.

 38. Fred

  China is t machtigste land ter wereld in deze eeuw. De VS was dat in de tweede helft van de vorige eeuw…. trump hoef je niet serieus te nemen …. VS is wankel economie tje dat nu op instorten staat door de coronacrisis…

 39. Donald Dumb

  “Het merendeel van de Nederlanders vindt dat Trump als een losgeslagen krankzinnige acteert”

  Tering, wat slecht Nederlands. MC lijkt steeds vaker een losgeslagen krankzinnige.

 40. chris?

  Bij een blik op Jinek zag ik het hoofd van Derksen, aanleiding voor mij om naar de NOS over te schakelen.

 41. G.ossip

  Gaan we even vergeten dat Obama lid is van de Moslimbrotherhood? Die man was pas fout,moet je kijken hoe Trump de mainstream media als een malle schoffeert en gelijk heeft hij,onze mainstream media houd ons dom en onze regering ons arm,en het gross gaat daar in mee.

 42. Rauwdouwer

  Johan Derksen rules. Recht op de man af Hoekstra, Twamp’s spooning lover, affronteren. Die zat er ongemakkelijk en besmuikt bij te lachen om vervolgens maar weer eens de klok 75 jaar terug te draaien en zijn stokpaardje van stal te halen.

  Daarop de geniale repliek van Johan en Jinek die buiten beeld eerst naar adem moest happen (uitstekend hoorbaar via mijn unieke Sennheiser koptelefoon) en aansluitend het gesprek vanuit haar onnozele inborst probeerde te bagatelliseren.

  Zouteloze Jinek. Bang als ze is voor haar zogenaamde image, durfde ze zoals gewoonlijk niet voor haar mening uit te komen en liet wederom de kolen door een ander uit het vuur halen.

  Wat al helemaal niet hoeft is het prominent in beeld laten brengen van haar verlepte tieten. Daaruit kun je concluderen dat zij thuis aandacht tekort komt en door haar opzichtige kleding steeds een ‘publieke’ vrouw probeert uit te hangen wat ze in feite, als je het letterlijk neemt, ook is.

 43. Jan Lol

  @Danny & Reageerder: Tuurlijk snap ik dat, maar het is blijft belazeren,dit doen ze aljaren in de VS, vooral om schutting taal weg te kunnen piepen.
  Hebben ze weer wat geleerd van de die K t Amerikanen om de zaak te belazeren.
  Klotte zooi, de hele media, allemaal!!

 44. nico

  ik hoop wel dat Derksen zich realiseert dat iedere weldenkende Nederlander Derksen een onbeschaafde idioot vindt.”
  Derksen is al enige tijd van het padje af

 45. Dick

  @G.ossip Lul

  Leer Nederlands.

 46. Godefroy - France

  BNers en dito dorpsidioten vinden van zichzelf dat ze namens nederlanders moeten reageren, niets is minder waar.
  Bijv. deze voetbal kenner, die zich zou moeten beperken tot voetbal, trekt steeds vaker een te grote broek aan, opgehitst door mede BNers hangt hij vooral te pas en te onpas de paljas uit, heb hem gekend als middelmatig spelertje, stinkend naar de sigaren opblaas hoofd rotte tanden en vooral uiterst linkse patjepeejers taal uitkramend.
  Sinds de boerenlul een jasje en stropdas draagt (ongewennig) spreekt hij de mening van de hoogst biedende, volksverlakker eerste klas, het schofferen van alles aan de rechterkant is policorrect dus ongevaarlijk, laffe man die vooral het pluimen steken in konten die er toe doen tot kunst heeft verheven.
  Blijft de zoveelste copie van Peter R !

 47. Danny

  @Jan Lol

  Nogmaals: als je dit van jou niet live mag noemen, dan mag je helemaal niks meer live noemen. Niks wat je op tv ziet gebeurt exact op het moment dat je het ziet. Je vergelijking met de VS slaat nergens op. Daar zijn ze ermee begonnen na ‘Nipplegate’ om boetes en tere gekrenkte zieltjes te voorkomen. Dat is op geen enkele wijze te vergelijking met wat extra tijd creëren voor de ondertitelaars, zodat de kijkers die niet zo goed zijn in Engels de gesprekken beter kunnen volgen.

 48. Jack Hiemstra

  Jinek kan er zelf niets aan doen. Gaf haar eerst de voordeel van de twijfel. Met dat verbeten gelaat proberen doorbrekend te zijn en niet reactief haar “show” stuurt naar een vooraf bepaald doel of conclusie. Meegieren en hinderlijk onderbreken, wegduiken als het té objectief wordt. Als Derksen een domme eend was geweest had hij het uit de hand laten lopen. In feite heeft hij Jinek gered van een afgang die als een scherpe berenval in de wandelgangen klaarligt!
  Inzoomen op borsten helpt niet meer. Truuk is uitgewerkt. Derksen promoot zijn handel niet omdat hij echte muziek waardeert en het kijkerspubliek meestal wel genoeg hebben aan de toppers en Dreetje.
  Mr Johan Derksen, goed bezig. Jinek mag hem wel bedanken. Is het zon sensatie zoeker die zij normaal omarmt, brak hij haar af tot op de enkels!! Top Johan👌👍

 49. Jos

  Mart smeets@ Zo zou iedereen moeten stemmen. Niet afgaan op de partij waar je altijd voor kiest, maar kijken. Wat men belooft en ook nakomt. En niet zoals de meesten standaard een vast politiek partij aanhouden. Kijk je hoeft het niet met de politieke voorkeur van derksen eens te zijn, maar hij denkt ieder jaar wel over na. En dat zou iedereen moeten doen.

 50. robb

  Trump stort Amerika in een burger oorlog met zijn haat tegen de democraten.

 51. Edwin

  @Een ander geluid
  wo 08 apr 2020 om 12:02

  Jij gelooft China?
  Erg goedgelovig!
  Er zijn daar overigens weer nieuwe uitbraken.

 52. Edwin

  @robb
  wo 08 apr 2020 om 13:34

  Het is andersom.
  De demo’s zijn en blijven gefrustreerde haters.

 53. Keta Minek

  Het was toch Jinek die Trump altijd bashte ja en Wilders en die andere glad kop.
  Met hun fantasieën.

 54. Keta Minek

  Het was toch Jinek die Trump altijd bashte ja en Wilders en die andere glad kop.
  Met hun fantasieën…..

 55. Dion

  @Chris? Fijn dat je dat even meldt. En waarom een ? Achter je naam, weet je niet zeker of je Chris bent??

 56. Annoniemus

  Jinek torent met kop en schouder uit boven dat zooitje wat Op1 presenteert , op een enkele uitzondering na !

 57. Karel

  En daar zat Johan op de reservebank voor een uur, hahahaha.

 58. Bep

  Op1 torent met kop en schouder uit boven Jinek als het om de kijkcijfers gaat.

 59. Donald Dumb

  Derksen voor president…

 60. Donald Dumb

  Fred. VS is inmiddels een derde wereld land met een westers masker.
  Dat land is hardstikke failliet, maar ze hebben n clown als baas om dat te maskeren…

 61. Trotse dorpsgek

  @Godefroy – France
  wo 08 apr 2020 om 13:23

  Nee, jij. Jij @Godefroy – France trekt volle zalen met je tenenkrommende gelul in de ruimte. De jaloezie spat van je reaguursel af. Als iemand zich al ooit voor schut gezet heeft ben jij het wel, @Godefroy – France – of all people. Om met de woorden van Johan te spreken: Je acteert een pienter persoon, maar in werkelijkheid stel je niets voor, een nul zogezegd. En als je het over tanden wil hebben. Kijk naar jezelf, je bent een tandeloze tijger die van alles en nog wat roept, maar uit gemakzucht doorlopend vergeet bij zichzelf te rade te gaan.
  Mijn vastomlijnde mening over jou: Je bent een zwakkeling zonder een greintje zelfkritiek die zich niet neer kan leggen bij het feit dat het een ander voor de wind gaat. Je moet je diep schamen. Nog iets. Volg een cursus Nederlands. Bedenk daarbij dat – ook in jouw geval – je nooit te oud bent om te leren.
  Tot slot een welgemeende Franse groet: Vas te faire foutre.

 62. robb

  Edwin : het komt van beide kanten mee eens ,alleen de president stookt het op dat is president onwaardig , de vrije pers aanvallen wat het belangrijkste is in een democratie en die betichten van leugens als het je niet aanstaat ,kortom dat zijn kenmerken van een dictator .

 63. Crisis

  Het was toch Jinek die rump altijd aanviel ja en Wilders en die met nog een glad kop.
  Met hun fantasieën.

 64. Edwin

  @robb
  Lees mijn vorige bericht, dombo.

 65. Crisis

  kortom dat zijn kenmerken van een dictator hij is een dictator.

 66. Schanulleke

  De VS beginnen op een Zuid-Amerikaans land te lijken met dictatoriale trekjes. Als Trump de verkiezingen verliest breek daar de pleuris uit. Dat kunnen die (ultra rechtse) republikeinen nooit accepteren.

 67. Paul

  Derksen doet dat goed tegen de ambassadeur. Wel is Derksens voortdurende opgehemel van Diederik Gommers cs vooral ingegeven door eigenbelang. Hij MOET een nee krijgen van de regering om zijn bluesfestival niet door te kunnen laten gaan, anders hangt ie er qua verzekering voor veel geld in. Daarom prijst hij zo enorm de artsen die graag alles maar heel lang willen verlengen. Dan heeft hij de meeste kans op een verbod door Rutte en ontspringt hij de dans. Daarom is hij ook voor onmiddellijk stoppen van de eredivisie. Zo gevaarlijk voor de gezondheid!!! Haha, voor de portemonnee van Derksen ja. En alle ondernemers uit het midden en kleinbedrijf die geen kant op kunnen als de Gommersen hun zin krijgen, gaan kapot. Kan hem het schelen.

 68. Commerciële Yoghurt

  De sensatie pipo van MC heeft blijkbaar niet gekeken, want er was helemaal geen aanvaring.
  De mannen losten het sportief en vriendelijk op, zoals het hoort.

 69. FU_JORT

  Band met Amerika belangrijk? Totaal ongeschikt deze man. Trump heeft alles verpest en is een lafaard.

 70. 123

  Volgens mij waren het vooral Canadezen die NL bevrijdt hadden, met daarna de Britten, Polen en zelfs de Georgiërs (op Texel). Maar goed.

  De VS is nu ff ‘The laughing stock of the World’. Dat doet pijn voor ze.

 71. Willie

  FU_JORT
  wo 08 apr 2020 om 18:10
  Mijn god wat een stomme opmerking.

 72. Willie

  Crisis
  wo 08 apr 2020 om 16:36

  Nog dommere opmerking hij is democratisch gekozen.

 73. Willie

  Schanulleke
  wo 08 apr 2020 om 17:20
  De VS beginnen op een Zuid-Amerikaans land te lijken met dictatoriale trekjes. Als Trump de verkiezingen verliest breek daar de pleuris uit. Dat kunnen die (ultra rechtse) republikeinen nooit accepteren.

  Dat is een hele stomme opmerking als er een oorlog voeren tegen Trump dan zijn het de democraten met hun valse beschuldigingen

 74. Willie

  Donald Dumb
  wo 08 apr 2020 om 15:04
  Fred. VS is inmiddels een derde wereld land met een westers masker.
  Dat land is hardstikke failliet, maar ze hebben n clown als baas om dat te maskeren…

  Weet je wat failliet is de EU. Dat USA hoge schulden heeft is nog aan het beleid van Obama te danken met zijn zeven oorlogjes.

 75. Donald Dumb

  Willie. Van Obama?
  Eerder zijn voorgangers Bush e.d.
  Golfoorlog(en) vergeten?

 76. Gogo Boots

  @Willie

  Volgens mij ben jij hier degene die dom is. Hoe kom je er in godsnaam bij dat een dictator niet democratisch gekozen kan zijn, leeghoofd? Lag je altijd te slapen bij geschiedenis?

 77. Donald Dumb

  123.
  Klopt. Canadezen waren eerder. En Polen. Dát zijn de bevrijders van NL
  Die hebben de weg voor de Amerikanen vrijgemaakt om door te paraderen. Die vervolgens met de eer zijn gaan strijken…

 78. Gogo Boots

  En wat die ‘valse’ beschuldigingen betreft… die zijn gewoon bekend door Trump en zijn handlangers. Meermaals zelfs. Maar ja, je lag natuurlijk niet alleen bij geschiedenis te slapen!

 79. toxilogic

  @Paul Derksen’s bluesfestival was al uitverkocht, als het doorgaat en een enkele artiest niet meer kan komen niet echt een probleem. Als de overheid het verbied, wordt het een verzekerings zaak. Trouwens bij CNN zijn ze compleet klaar met Trump, ondertussen word de president bij elke gelegenheid gefileerd.

 80. Willie

  Gogo Boots
  wo 08 apr 2020 om 19:43

  Hij is democratisch gekozen wordt gecontroleerd door de senaat en het congres
  Wat zit je nu te lullen hier met dictator. Dictator is bv die linkse gek in Venezuela.
  Ik heb nog niet gezien dat Trump politieke tegenstanders laat op sluiten of politieke partijen heeft verboden.Wat ik wel veel gezien heb zijn de coup pogingen van de democraten met valse beschuldigingen en het optrommelen van corrupte hoertjes met lul verhalen. Zelfs in Nederland heb je nog politieke processen om de oppositie uit te schakelen.

 81. Donald Dumb

  Willie.
  Als je probeert kritische media de mond te snoeren ben je een dictator.
  Poetin doet dat, Kim Jung Un ), Erdogan, Bolsonaro. Trump evenzo…
  Geen haar beter dan deze mannen…
  Blijf lekker wegkijken joh…

 82. Willie

  Donald Dumb
  wo 08 apr 2020 om 20:15

  Hoezo kritisch de mond snoeren als er in een land de kritiek alle vrijheid heeft dan is het in Amerika wel dat is wat anders dan de mee huppelende media hier die nog nooit een kritische vraag aan Rutte hebben gesteld. Dat Trump fel van zich afbijt na die democraten hetze mag hij. Zag een journaliste een vraag stellen dat hij het virus geen China virus mag noemen ja dan krijg je de wind terecht van voren.
  Je vergeet de dictator in China te noemen over de media de mond snoeren. Ook de EU wil onder de noemer nep nieuws kritische berichtgeving de mond snoeren.

 83. Jack Hiemstra

  Altijd die lege tribunes bij schaatsen is nu een pluspunt. Deze sport is traditioneel al zonder publiek en belangstelling bezig.

 84. Donald Dumb

  Willie. Wanneer verlaat je dit land?
  VS en Trump lijken me het land waar jij je beter thuisvoelt.
  Ach corona is maar een griepje dus er is vast wel een vlucht naar VS…

 85. Donald Dumb

  Willie. Wanneer verlaat je dit land?
  VS met Trump lijkt me het land waar jij je beter thuisvoelt.
  Ach corona is maar een griepje dus er is vast wel een vlucht naar VS…
  Veel geluk daar…

 86. Kees

  @ Jack

  Inderdaad! Het lijkt bij schaatsen (behalve in Heerenveen) altijd al alsof er corona is!
  En die Jutta moet inderdaad nog veel bijleren. Ze beseft nog niet hoe dodelijk dergelijke mediaoptredens kunnen zijn. Nog eentje zo en het zichzelf als o zo sexy profilerende (en is ze ook best) meisje wordt niet meer gepruimd door NL.

 87. Willie

  Donald Dumb
  wo 08 apr 2020 om 20:45
  Waarom moet ik dit land verlaten. Ik ben niet die Juffrouw van D66 die de benen nam uit de kamer om in USA Clinton in het zadel te helpen. Of Jinik die een foto van de Clintons op nachtkastje had staan. Ik bekijk Trump vanuit de realistisch hoek niet uit de linkse haat hoek.
  Ja het was maar een griepje niet overdraagbaar door mensen en het komt niet hier hoorde ik uit Den Haag. Een debat om snel het gevaar aan te pakken werd geweigerd. Och wat was men kwaad dat er geen vliegtuigen meer uit China mochten landen in de USA IN Politiek de Haag vloog discriminatie weer in het rond en toen er geen vliegtuigen meer uit het Corona nest EU mochten landen was men weer hels op Trump. Ach ja we doen het zo goed in Nederland en de EU toch.

 88. Gogo Boots

  @Willie

  “Wat zit je nu te lullen hier met dictator.”

  Waar zit je verstand? Ik lul helemaal niks met dictator. Jij beweert dat iemand die democratisch gekozen is geen dictator kan zijn. Dus als er hier iemand lult ben jij het! Wat Trump wel of niet doet, doet helemaal niks af aan het feit dat wat jij beweert ONJUIST is. Herhaling in hoofdletters omdat jij wat traag wat traag van begript bent: JIJ BEWEERT DAT IEMAND DIE DEMOCRATISCH GEKOZEN IS GEEN DICTATOR KAN ZIJN. DAT IS FLAUWEKUL EN OP DIE FLAUWEKUL REAGEER IK!

 89. Gogo Boots

  *wat traag van begrip bent

 90. Realist

  GENIEPIGE GENEE – DE JENSEN SHOW #140
  Het wordt zo langzamerhand duidelijk wat er moet gebeuren voordat we uit de lockdown komen. Maar willen we hierin meegaan?

  Het wordt steeds duidelijk dat het om een geplande (wereldwijde) staatsgreep gaat.
  Voor 2022 is een EU vaccinatiepaspoort gepland. Reizen blijft dus in de toekomst beperkt.

 91. Donald Dumb

  Gigo Boots.

  Laat maar het wil er niet in bij Willie.
  Nog een voorbeeld. Bouterse is ook democratisch gekozen, maar toch ook n dictator te noemen.
  En Trump is een ‘geld’president. Hét voorbeeld dat je het presidentschap kan kopen in VS. VS is en was een schijndemocratie…

 92. Willie

  Gogo Boots
  wo 08 apr 2020 om 21:02

  Nee dat kan niet wel als politieke partijen worden uitgeschakeld om deel te nemen aan de verkiezingen veel in linkse en islam gerichte landen. Trump wordt gecontroleerd door het congres en de senaat ook democratisch gekozen .Je ziet wel in landen de democratie afnemen bv het afnemen van het referendum de DDR deed dat en ook Nederland. Soms worden politieke tegenstanders al van te voren vermoord zoals met P.F., Je kan alleen iemand een dictator noemen als hij zo handelt voor Trump is dat in het systeem onmogelijk. Een journalist met stomme opmerkingen op zijn nummer zetten heeft niets met dictator te maken. Je zult toch met betere voorbeelden moeten komen om Trump een dictator te noemen en je natte vinger even niet gebruiken . Dat kan zonder hoofdletters.

 93. Gogo Boots

  Ik kwam helemaal niet met voorbeelden. Kun jij wel begrijpend lezen?

  @Donald Dumb
  Dat blijkt, ja. Die plaat van anderhalve meter die voor zijn kop zit voorkomt iig dat hij anderen aansteekt met zijn domheid.

 94. Willie

  Donald Dumb
  wo 08 apr 2020 om 21:11
  Gigo Boots.
  Laat maar het wil er niet in bij Willie.
  Nog een voorbeeld. Bouterse is ook democratisch gekozen, maar toch ook n dictator te noemen.
  En Trump is een ‘geld’president. Hét voorbeeld dat je het presidentschap kan kopen in VS. VS is en was een schijndemocratie…

  Je zit weer fout Trump heeft niets gekocht dat deden de Clintons en hadden de totale media in hun hand.
  Nederland ook, partijen worden buitengesloten.

  Je mag Bouterse zo noemen je kan iedereen zo noemen. Zou die ook iedereen 1000 Euro beloofd hebben

 95. Donald Dumb

  Gogo Boots.

  Anderhalve meter lijkt me niet genoeg om de domheid van Willie tegen te houden. Gewoon helemaal hermetisch afgesloten isoleren lijkt me een betere optie. En dan het liefst in zijn/ haar favoriete land.
  Fort Knox of Alcatrazz ofzo…

 96. Willie

  Donald Dumb
  wo 08 apr 2020 om 21:37
  Gogo Boots.
  Anderhalve meter lijkt me niet genoeg om de domheid van Willie tegen te houden. Gewoon helemaal hermetisch afgesloten isoleren lijkt me een betere optie. En dan het liefst in zijn/ haar favoriete land.
  Fort Knox of Alcatrazz ofzo…

  Je vervalt in drogreden dat betekent gebrek aan argumenten.

 97. Tim

  Wat was dit voor promotie praatje voor Amerika en Trumps beleid? De samenwerking opzoeken met Europa?? Met een sterkere band uit deze crisis komen?? Trump laat juist in de Corona crisis zien dat hij puur voor het landsbelang kiest. Dat zegt hij ook letterlijk! En hij handelt er ook naar. Zonder van te voren de EU in te lichten van de 1 op de andere dag de grenzen tussen Amerika en Europa sluiten. Een monopolie willen krijgen op wellicht het eerst ontwikkelde vaccin voor het Covid-19 virus??

  Ik word dat echt misselijk als ik deze ambassadeur zie die het over samenwerken heeft en volgens Jinek met een “positieve note” afsluit. Waarom is er niemand aan tafel die iets zegt behalve die domme Derksen, die natuurlijk weer compleet de plank misslaat met zijn populistische opmerking.

  Sven? Waar was je? Je zat erbij en keek ernaar. Ik hoopte op een paar goede kritische vragen van jou aan de ambassadeur.

  Helaas, wat mij betreft slechste uitzending van Jinek ever.

 98. Elbert

  Bush heeft er voor gezorgd dat Sadam Hussein, Mubarak, Khadaffi werden opgeruimd. Maar ze vergaten dat daardoor de poorten van Europa wagenwijd werden opengezet voor vluchtelingen die nu Europa overspoelen. Ze hadden genoemde dictators moeten laten zitten. Het waren geen lieverdjes maar ze hielden de boel wel in evenwicht. Nu zit Europa met de gebakken peren.

 99. Klaas Flink

  Derksen had het correct: hij sprak over weldenkende Nederlanders. USA heeft de meeste staatsschuld van de hele wereld, meer dan Griekenland; meeste mensen per 100.000 in de gevangenis, overgroot deel arme en gekleurde mensen. Meeste doden per jaar door wapengeweld dankzij grondwet en daar wordt doodstraf nog steeds opgelegd en uitgevoerd. Bij zo’n staat hoort ook een megalomane egocentrische narcist, zoals Mugabe er ook 1 was, Kin Yung Un er 1 is. Als je nog steeds zo’n Trump supporter bent dan ben je dus officieel niet goed.

 100. Inge

  Klaas Flink zit zo te zien flink aan de drugs.

 101. Marko

  Inge

  Hij spreekt de waarheid. Trump regeert alsof ’t ’n bedrijf is weet
  niet dat dat niet ’t zelfde is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.