Patty Brard reageert op bruine geruchten over Ron Brandsteder

Het gerucht dat Patty Brard tijdens haar relatie met Ron Brandsteder af en toe haar behoefte deed op een glazen tafel waar hij onder lag, hangt al jaren als een bruine wolk boven Hilversum. Het gerucht werd in de zomer van 2018 op televisie geslingerd door Marc-Marie Huijbregts in Ranking the Stars en sindsdien komen ze er eigenlijk niet meer van af. Hoe zit dit nou precies? De 65-jarige televisiediva wordt er in haar biografie naar gevraagd door topinterviewster Antoinnette Scheulderman.

Brard vertelt eerst nog dat de periode-Brandsteder niet heel belangrijk is geweest in haar leven. “Er zijn van die periodes in je leven die je meemaakt alsof je een vogel bent. Je vliegt er overheen, maar krijgt er eigenlijk heel weinig van mee. Dat het lijkt alsof het over iemand anders gaat. Geldt ook voor mijn huwelijk met Ron.”

Het huwelijk hield niet lang stand. “Maar goed, dat beruchte verhaal weert ik natuurlijk nog. Hoe ik terugkwam van een weekend Zuid-Frankrijk en onze woonboot niet in kon, omdat de deur op slot zat en er witte pumps op de trap stonden. Die dus niet van mij waren.”

Scheulderman vindt dat er een luchtje aan de zaak hangt en komt terzake: “Wat maakte je nog meer mee?

Brard: “Als je doelt op dat aanhoudende gerucht over p**ps*ks; dat is letterlijk en figuurlijk aan mijn neus voorbijgegaan.”

Scheulderman: “Daar doelde ik niet op.”

Brard: “Ik vind het toch heftig dat dat door Marc-Marie Huijbregts in Ranking the Stars weer aan mij werd gelinkt. Sinds een jaar of twee hoor ik dat verhaal met enige regelmaat terug. Maar denken mensen nou serieus dat ik zoiets…? Doe normaal!

Scheulderman: “Dat is bij deze dan opgehelderd.”

Brard: “Ja. Noem het gerust een ontlastende verklaring.”

De biografie Patty ligt momenteel in de winkels voor 21,99 euro.

Foto: Talpa Network

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen