Gaat De Avondetappe wél door? ‘Er zijn drie scenario’s’

Het is één van de weinige grote evenementen die nog niet is afgelast: de Tour de France. Krijgen we in de zomer dan in elk geval nog wel gewoon Dione de Graaff te zien met haar dagelijkse wielertalkshow De Avondetappe? Iets is beter dan niets. Zelf houden de presentatrice en haar team rekening met drie opties. “We hebben meerdere scenario’s: gewoon naar Frankrijk, een Avondetappe vanuit Nederland of natuurlijk helemaal geen Tour“, vertelt ze vandaag in het AD.

De Graaff moet bekennen dat ze er een hard hoofd in heeft. “Tot nu toe is de Tour nog steeds niet afgelast, al kan ik me niet voorstellen dat ik in juli met de Avondetappe-tafel door Frankrijk cross.

De Olympische Spelen zijn al naar volgend jaar verzet. “Ik zou in juli van Parijs in één keer naar Tokio gaan. Langzaam went het dat het niet doorgaat, hoe gek dat ook is.”

Het zou zomaar kunnen dat De Graaff langdurig thuis komt te zitten. “Of ik nu meer vrije tijd krijg? Daar denk ik liever nog niet over na, daar word ik onrustig van. Voorlopig maken we nog elke dag het Sportjournaal.

Het is jammer dat een waanzinnige sportzomer uitblijft, maar het is ook weer niet zo erg toch? Het is nu gewoon een jaartje zo.”

Het artikel ‘Sportverslaggevers in coronatijd: ‘Ik ga nu ook mijn bruiloft verzetten’’ kunt u lezen op de AD-site.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen