Anouk uit Marokko gered: op tijd voor finale Voice Kids

Zangeres Anouk zat zondag op de eerste repatriëringsvlucht vanuit Marokko. Ze is vannacht om 00.30 uur, samen met zo’n 300 andere Nederlanders, geland op Schiphol. Dat heeft ze zojuist onthuld op Instagram. Anouk zat zo’n vijf weken vast in Marokko, omdat ze als astmapatiënt niet meer durfde te vliegen. Er zaten in totaal 3.000 Nederlanders vast in Marokko, die op initiatief van de overheid worden teruggehaald. Anouk zat bij de eerste lichting en daar is ze heel erg blij mee.

Ook RTL 4 zal blij zijn dat de zangeres weer terug is in het land, want over enkele weken wordt de finale van haar programma The Voice Kids opgenomen. Het is goed mogelijk dat Marco Borsato tegen die tijd nog niet is hersteld van zijn burn-out en twee afwezige coaches zou wel heel karig zijn.

De zangeres: “Gelukkig weer thuis 😅❣️ (niks gezegd thuis, zei dat mn tel kapot was)😂 Ik ben ontzettend dankbaar om weer met mijn gezin te kunnen zijn, en besef me maar al te goed dat ik enorm veel geluk heb gehad om met de eerste vlucht mee naar huis te kunnen. Ik hoop dan ook dat iedereen die nog vast zit zo snel mogelijk weer naar huis kan komen ❤️

Anouk vindt het leuk om weer thuis te zijn. Ze heeft daar op sociale media niets over gezegd, omdat ze haar gezin wilde verrassen. Dat is goed gelukt, blijkt uit een filmpje op Instagram:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen