Liet Wilfred Genee zich woensdag steriliseren?

Wilfred Genee staat bekend als een workaholic die liever geen vrij neemt, maar toch was hij woensdagmiddag ineens absent als presentator van de radiovariant van Veronica Inside: hij werd vervangen door Jan Joost van Gangelen. De sidekicks deden behoorlijk geheimzinnig over de reden van Wilfreds afwezigheid. Als hij daar iets over wil zeggen, dan moet hij dat zelf maar doen, was de boodschap. Het leidde bij een zeker showbizzprogramma tot de nodige geruchten.

Sidekick Rick Romijn: “Er belde gelijk iemand van een showbizzprogramma en die gingen dus nadenken wat er was. Zij dachten dat jij je had laten steriliseren.”

Wilfred: “Ha ha ha! Echt waar?

Celine Huijsmans: “Omdat ze zeiden dat het heel pijnlijk was.”

Wilfred: “Dus dat lees ik binnenkort weer ergens terug? Ongelooflijk allemaal.”

De werkelijke reden is dat Wilfred flink last had van hooikoorts en ook wel even toe was aan wat rust. De dokter heeft hem fexofenadine voorgeschreven. “Het is uitgelekt, hè? Het is bekend nu. Het is echt een paardenmiddel tegen hooikoorts. Als je er last van hebt, dan werkt dat. Dat is heel fijn.”

Heeft hij last van de nachtmerries-bijwerking? “Ja, dat zei Dennis Schouten tegen mij, maar tot op heden heb ik daar geen last van gehad.”

De vrije dag is Wilfred overigens niet goed bevallen “Ik moest echt heel erg mezelf ertoe zetten. Ik dacht: ik wil eigenlijk die show doen. Ik appte om acht uur al: ‘Ik had dit eigenlijk niet moeten doen.’ Maar toen heb ik er een rosé bij gepakt en het was best uit te houden.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen