Leonie ter Braak coronashamet vrouwen op straat

Geplaatst op vr 03 apr 2020 om 9:45

Leonie ter Braak is op straat actief andere vrouwen aan het coronashamen. Als ze andere dames te dichtbij elkaar ziet staan of zitten, dan spreekt ze hen daar op aan. Dat heeft de SBS 6-presentatrice gezegd in Ladies Night. Ter Braak ergert zich er dood aan. “Ik ben naar moeders in een speeltuin gestapt, die dicht op elkaar zaten. Wel met een lichte trilling in mijn knieën. Ze zaten met vier vrouwen naast elkaar in de speeltuin, maar die blijft alleen open zolang we ons aan de regels houden.

De speeltuin gaat dicht als de coronaregels worden overtreden. “Het is ons uitje met de kleintjes“, briest Ter Braak.

Daarop besloot de presentatrice op de dames af te stappen. “Het is een schoolpleingevoel: je gaat in je eentje naar een groep vrouwen toe en zegt: ‘Zouden jullie alsjeblieft uit elkaar willen gaan zitten? Ik weet dat ik me nu niet populair maak, maar door jullie kunnen wij straks niet meer met onze kinderen naar de speeltuin en kan je zelf ook niet naar de speeltuin. Dus alsjeblieft even uit elkaar!’

Het was volgens Ter Braak een ongemakkelijk moment. “Ik zag ze op een gegeven moment denken: is dat niet die chick van televisie? Ik vond het heel eng om te doen, maar ik dacht: ik doe het wel.”

Ter Braak is niet de enige BN’er die zich ergert aan corona-uitlokkers. Eerder deed ook NPO-ster Teun van de Keuken uitgebreid zijn beklag.

Foto: Wessel de Groot, SBS
37 Reacties op “Leonie ter Braak coronashamet vrouwen op straat”


 1. TVMAN

  Hele leuke vrouw

 2. Halleluja

  Helemaal top

 3. Derhal Flynn

  Wat doet deze vrouw in de speeltuin, het is niet dat kinderen totaal immuun zijn voor dat virus.
  Levensgevaarlijk van Leonie ter Braak, op deze manier stelt ze op een verschrikkelijke manier het leven van haar collega’s bij sbs in de waagschaal. Echt levensgevaarlijk! Ze zou toch beter moeten weten.

 4. q8

  al t goeds komt uit t Twentse Buurse,
  goed graan Leontien

 5. maatje te groot

  @ Derha Flynn sarcasme is uw naam hoop ik?

 6. Peter

  Nou is het al hèel erg dom om naar een kinderspeeltuin te gaan met je kind, maar om dan trots te verkondigen dat je andere mensen coronashamet terwijl jezelf geen haartje beter bent vind ik wel een slechte zaak. Leonie moet goed uitkijken, dit zijn domme acties.

 7. DF

  Speeltuinen zijn gesloten ivm besmettingsgevaarcmet uitzondering van speeltuinen bij kinderdagverblijven die open blijven voor mensen die werken in vitale functies.
  Vertel mij eens welke vitale functie Leonie vervult.

 8. Joep

  Er kijkt niemand naar Ladies Night op Net5. Powered by LINDA., maar deze fopsite haalt er wel al 3 artikelen vandaar.

  Wie shamet wie dan?

 9. Herman Hoogsteder

  Leonie is de enige Bner met ballen,chapeau

 10. Annoniemus

  Grappig mens Leonie , kan op termijn Merel vervangen !

 11. Pieter

  @Peter

  Ze ‘coronashamet’ helemaal niemand. Dat maakt MС ervan. Het (overigens walgelijk domme) woord shamen is hier totaal niet op zijn plaats. MС moet eerst eens uitzoeken wat het eigenlijk betekent. En jij ook.

 12. Pol

  @DF: Heel simpel, ze werkt in de media. Nu verwacht ik dat een aantal mensen die dit leest nu schamper lacht, maar als radio en tv stil komen te liggen omdat dit niet vitaal zou zijn, dan worden mensen nog gekker dan ze al zijn door het constant thuis en op elkaars lip te zitten.

 13. Jean Paul

  Wat een domme titel ja, dat is niet shamen maar gezond verstand gebruiken. Ik erger me ook dood aan mensen die vlak bij elkaar gezellig zitten te kwaken in de supermarkt. Doe normaal! Ze heeft helemaal gelijk.

 14. berenboot

  een Lintje!!

 15. Arie Schoenlepel

  “Shamen” is hét woord van die k u t t e n -bank. Tjezus. Die wei ven plakken het overal achter… get a fu^king life.

 16. Lachgas

  Wel groot verschil tussen aanpak ter Braak en Keuken

 17. Pieterke

  Wie?

 18. Stanislav

  Waar bemoeit dat mens zich mee..

 19. Viva Magazine

  Wij willen je hier graag over interviewen #powervrouw

 20. Robert

  Nou Leonie nu nog even naar een voetbalveldje waar een hoop bontkraagjes samenkomen en we zijn trots op je.

 21. teuntje

  Gelijk heeft ze er zijn altijd horken zouden er meer moeten doen

 22. Anouk

  Ze spreekt gewoon domme mensen aan met de beste bedoelingen. Moet daar nu zo’n raar artikel over komen?

 23. Jan Smit

  Leonie is 10x Merel.

 24. Zomaar een persoon

  @11:51 – Extra leuk is dat ze zonder enige noemenswaardige vorm van opleiding netjes overeind blijft in talkshow-achtige settings. Met goed om je heen kijken, jezelf goed inlezen en voldoende gezond verstand lukt het ook wel. Ze zit alleen op zo’n zender die negatief op haar afstraalt.

 25. Paulus

  😷Deze👩‍🦳weet van gekheid niet wat ze anders moet doen, laatst klaagde ze bij lady’s night dat ze weinig tijd had om gepaald te worden door haar 👨‍⚕️. 🤔🤔

 26. René

  Dat krijg je als je als Tukker naar (In de buurt van) Amsterdam verhuist!

 27. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Dat wijf is knettergek.

 28. LLRV

  Gaat MC nu verhaaltjes verzinnen om Ladies Night (Powered by Linda) te promoten? Dat grandiose Ladies Night van Talpa, Linda de Mol (Powered by Linda), Net_punt_5 en het magazine Linda_punt van Linda en daarom natuurlijk Powered by Linda? Heeft Merel niet nog iets gezegd recentelijk?

 29. Britt Scholte Lover

  Leonie is een vrouw op leeftijd uit dat achterhoekse gehucht! ze heeft geen borsten en denkt dat ze mooi is?

 30. Fidan

  Leonie is een bitch

 31. Suzy Wang

  Il ben nog steeds verbaast dat die viespeuk weet dat het druk is op de nieuwemeren. Zou ze dan toch n vent zijn?

 32. 😕

  Knappe vrouw.
  Beetje dom van deze bimbo om naar de speeltuin te gaan, zo neemt ze wel een groot risico. Waarom gaat ze niet naar het park?

 33. Jos.

  Van lekker korte rok dragende chick, bij goedemorgen nederland,naar een geitewollen sok,die blij is,dat ze geen strings meer hoeft te dragen!!

 34. Esmeralda

  Voor een huisvrouw uit de achterhoek zonder vooropleiding doet ze het toch goed. Zo dom was het niet van haar om met haar tieten bloot in een mannenblad te gaan staan, hopelijk krijgt ze een grotere rol op de bank bij Merel als Linda eruit gebonjourd is.

 35. 😷Paulus

  😷@Esmeralda,,,je hoeft geen hbs diploma te hebben om in die tietjeblad te staan hoor. Voor veel poen zult jij het ook doen als je tenminste lekker uitziet en met billen en borsten loop te pronken. In Sodom en gomora land zie je niks ander. GSM “SEX GELD EN MACHT.

 36. René

  @Paulus: Esmeralda haf het over het blad ‘Linda man’. Niet over het blad waar jij aan dacht.

 37. Daaristieweer

  Vooral mee door gaan, dom schaap. Totdat de verkeerde je even op je plaats zet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.