OG3NE doet geen Glennisje na succes Queen-cover

De meidengroep OG3NE, bekend van het Songfestival en The Voice, sorteert niet voor op een doorbraak in de Verenigde Staten nu ze veel succes hebben met hun cover van Queens Bohemian Rhapsody. Dat laten ze vandaag weten in De Telegraaf. De Queen-cover is deze week viral gegaan en werd zelfs gedeeld via het officiële Instagram-kanaal van Queen. Glennis Grace zou in dit stadium direct in de ‘ik kom altijd weer terug naar Nederland’-modus zijn gekropen, maar OG3NE blijft nuchter.

‘OG3NE is definitief klaar voor Amerika’, kopt De Telegraaf vandaag groot op pagina Privé. Artiestenmanager John van Katwijk spreekt daarin lovende woorden over OG3NE: “Ik zou in Los Angeles wat ervaren jongens wakker maken en een zonnig soundconcept samenstellen. Dan in samenwerking met een groot merk het in de markt zetten.

Zelf blijven de dames nuchter. “De afgelopen jaren hebben we bewust gekozen om een stevige en stabiele basis te bouwen in Nederland, met bijvoorbeeld verschillende theatertours. Natuurlijk voelen wij ook dat we best iets bijzonders doen wat niet tot onze landsgrenzen beperkt hoeft te blijven.”

Maar we staren ons er ook niet blind op, het buitenland is ook niet zaligmakend. Wil je bijvoorbeeld in Amerika succesvol zijn, dan moet je daar gewoon incrowd zijn en er eigenlijk een aantal jaren gaan wonen.

Tot slot: “Wij weten wat we doen en willen vooral dicht bij onszelf proberen te blijven. We blijven gewoon hard werken dan komt het succes hopelijk vanzelf.

Foto: YouTube

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen