Koffietijd terug na coronapauze, Loretta te gast bij Jinek

Geplaatst op do 02 apr 2020 om 17:12

Na 5 Uur Live keert ook zustershow Koffietijd weer terug op de buis. De eerste aflevering na de wekenlange coronapauze is op maandagochtend. Dat heeft RTL 4 laten weten. Om dit heuglijke nieuws te vieren zitten presentatrices Loretta Schrijver en Pernille La Lau – het andere vaste gezicht Quinty Trustfull zit momenteel in de Verenigde Staten – vanavond in de talkshow van Eva Jinek. Er is namelijk nóg meer heuglijk nieuws: het nieuwe Koffietijd bestaat alweer tien jaar.

De redactie van Jinek verheugt zich op de komst van de Koffietijd-vrouwen vanavond. “Koffietijd-fans moesten het even zonder doen, maar na drie weken afwezigheid keert het programma maandag weer terug op televisie. Vanavond vertellen Loretta en Pernille bij Jinek hoe ze tijdens de crisis de uitzendingen weer oppakken en staan we stil bij het jubileum.

Vivian Slingerland, ook een van de presentatrices van Koffietijd, vertelt op sociale media dat Koffietijd terugkeert in een aangepaste vorm. “Dus we gaan er niet met z’n tweeën zitten, maar alleen.

Koffietijd als 5 Uur Live delen dezelfde studio in het gebouw van de Postcode Loterij in Amsterdam.

Lees ook:
Koffietijd en 5 Uur Live van de buis vanwege corona (16 maart)
Koffietijd niet, maar 5 Uur Live wél terug op de buis (24 maart)

Foto: RTL
25 Reacties op “Koffietijd terug na coronapauze, Loretta te gast bij Jinek”


 1. Jantje

  Echt een raadsel waarom dit programma is stop gezet. Media behoren tot de vitale sector. Dit soort programma’s zijn net zo belangrijk als de IC volgens de wet.

 2. jostibandlid

  ik ga kijken zeker en vast

 3. Gaston

  Want winnen doe je bij? De postcodeloterij!

 4. critikast

  @Jantje
  Je bedoelt te zeggen dat Koffietijd ook maar iets toevoegt aan de meningen en de programma’s over de coronacrisis. Ik weet niet waar je dat vandaan haalt. Het is toch geen conclusie die je trekt uit het geleuter van al die geblondeerde feeksen, die pretenderen ook maar iets te weten van moeilijke onderwerpen. Laten ze liever hun hoofd breken over mode, de tuin, de kleur van tampons, hun favoriete lingerie, design in de huiskamers, parfum voor tussen je knieën, smartlappenmuziek, hun favoriete tapas en meer van die aardse onzin. Maar laat ze alsjeblieft hun gestifte lippen op elkaar houden als het gaat over b.v. medische zaken ! Koffietijd, televisie die niet meer van deze tijd is !

 5. Mamadou

  Dat is goed nieuws! Maakt de ochtenden een stuk fijner!

 6. Erwin

  Serieus, wie kijkt dit? Ingedommelde oma’s die de afstandsbediening niet meer kunnen vinden? Laten er nou net een bak aan meetapparaten voor de kijkcijfers bij die mensen staan.

 7. LLRV

  Verassend! RTL promo campagne dus bij Tan … eh Twan … nee bij mevrouw de journalistieke talk show super-host Eva the 1-Million-Euro-a-year-ik-wil-winnen ancor voor wie een Balkenende salaris niet meer dan schandalige armoede zou betekenen. Nou ik denk dat ze vanavond richting 1,5 miljoen kijkers gaat. Hoe laat/vroeg begint ze? Prime time? Wow, dat is vroeg voor Late Night. En niet slim want heul veul concurrentie. Zit Angela de Jong er ook om te vertellen dat Eva fantastisch is en ze Op1 maar niks vind. Kom op Angela vertel het ons nog een keer. Op1 is door de wisselende presentatoren ten dode opgeschreven. Sure!

 8. Marry Hens

  Dit “schokkende” nieuwsbericht zal de kijkcijfers van Jinek niet ten goede komen.

 9. Daantje Pip

  Ik zag vd week oude herhalingen en dat Huis was toch veel gezelliger dan waar ze nu zitten.

 10. Mamadou

  Dit gaat Jinek kijkers kosten vanavond

 11. Suzy Wang

  Ik zag net in n flits die Pernille.Ik vroeg me af wat die wijven slikken. Zo leeg.

 12. CB

  Koffietijd alweer tien jaar? Ik kan me nog de tijd herinneren dat Mireille en Hans het presenteerden en dat ze steevast op de hak werden genomen door Carlo & Irene in Telekids #memories #throwback

 13. Jinek, ging toch naar de ochtend toe?

  Omdat RTL gestopt is met Late Night TV dacht ik dat Jinek nu naar de ochtend zou gaan?

  Komt Loretta dit niet melden vanavond.

 14. Hugo Stiglitz

  Criticast @ 17:31,
  Vergeet niet te melden over hoe ze hun onbetrouwbare vreemdgaande kerels moeten pleasen en zich alles laten welgevallen zodat het luie leventje rechtop blijft staan.

 15. Jan

  Jinek moet weer programma’s promoten van rtl… wat een feest… 720.000 kijkers…

 16. Josien

  RTL is positief bezig. Talpa maakt er een potje van. Duidelijk.

 17. positivo

  en RTL maakt weer dezelfde fout. Hun eigen programma´s promoten bij de late night show. Deze ezel stoot zich weer aan dezelfde steen.

 18. Snake Charmer

  Alsof Op1 geen NPO programma’s promoot… Hou toch op met dat gezeik.

 19. Henk

  Wat voor mongolen kijken toch naar Koffietijd met die vreselijk hysterische Lloretta en die andere mutsen…..

 20. teuntje

  Dom lachende dikke Loretta die alles van een spiekbriefje leest …moet die trol niet eens van de buis ze ziet er toch niet meer uit en lacht om niks om haar domheid te verbloemen als ze weer eens een stupide vraag stelt

 21. mennovadw

  Jinek krijgt Loretta op bezoek. Over koffietijd. Right. En Jinek zou niet inhoudelijk buigen voor haar nieuwe werkgever. Ik hoop dat ze het zelf geloofd.

 22. CB

  Zucht… waarom die eeuwige discussie over programma’s van eigen zender in een late night talkshow? Op1 doet idd hetzelfde. Meen dat de Telegraaf een keer een lijstje heeft bijgehouden. Google maar eens.

 23. Paulus

  😷Het een programma voor de 👴👴👵👵niks mis mee.

 24. Kees

  Toch wel met de oude tune?

  https://www.youtube.com/watch?v=uwbOc8H2qSY

 25. Willy

  @ Kees: Ooh, met Jon van Eerd! Professor Oak :)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.