Koffietijd terug na coronapauze, Loretta te gast bij Jinek

Na 5 Uur Live keert ook zustershow Koffietijd weer terug op de buis. De eerste aflevering na de wekenlange coronapauze is op maandagochtend. Dat heeft RTL 4 laten weten. Om dit heuglijke nieuws te vieren zitten presentatrices Loretta Schrijver en Pernille La Lau – het andere vaste gezicht Quinty Trustfull zit momenteel in de Verenigde Staten – vanavond in de talkshow van Eva Jinek. Er is namelijk nóg meer heuglijk nieuws: het nieuwe Koffietijd bestaat alweer tien jaar.

De redactie van Jinek verheugt zich op de komst van de Koffietijd-vrouwen vanavond. “Koffietijd-fans moesten het even zonder doen, maar na drie weken afwezigheid keert het programma maandag weer terug op televisie. Vanavond vertellen Loretta en Pernille bij Jinek hoe ze tijdens de crisis de uitzendingen weer oppakken en staan we stil bij het jubileum.

Vivian Slingerland, ook een van de presentatrices van Koffietijd, vertelt op sociale media dat Koffietijd terugkeert in een aangepaste vorm. “Dus we gaan er niet met z’n tweeën zitten, maar alleen.

Koffietijd als 5 Uur Live delen dezelfde studio in het gebouw van de Postcode Loterij in Amsterdam.

Lees ook:
Koffietijd en 5 Uur Live van de buis vanwege corona (16 maart)
Koffietijd niet, maar 5 Uur Live wél terug op de buis (24 maart)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen