Koffietijd niet, maar 5 Uur Live wél terug op de buis

RTL 4 gaat toch weer verder met het dagelijkse programma 5 Uur Live. De presentatie zal deels in handen komen van de dames van Koffietijd, dat vooralsnog niet terugkeert op de buis. Dat heeft de zender laten weten. Koffietijd en 5 Uur Live, programma’s van de Postcode Loterij, verdwenen vorige week plots van de buis vanwege het coronavirus. Nu slaan de ‘de handen ineen om zo de kijkers in de vroege vooravond weer te kunnen informeren en amuseren als voorheen’.

Een woordvoerster van RTL 4: “Na een korte periode van afwezigheid om de nodige voorzorgsmaatregelen te kunnen treffen met het oog op het coronavirus, zal 5 Uur Live vanaf woensdag 25 maart in aangepaste versie weer live gaan uitzenden op RTL 4.”

De show zal dagelijks vanuit het pand van de Goeden Doelen Loterijen gepresenteerd worden door één van de volgende presentatrices: Daphne Bunskoek, Loretta Schrijver, Pernille la Lau en Caroline Tensen. Caroline trapt woensdag af.

Presentator Patrick Martens, vaste kok Hugo Kennis en andere gasten zullen dagelijks via live video-verbindingen bijdrages leveren. Er is ook een panel van deskundigen in het leven geroepen om vragen te beantwoorden die leven rondom het coronavirus.

Het panel bestaat uit medewerkers van RIVM, het Rode Kruis, een huisarts, psycholoog, fysiotherapeut, financieel adviseur en andere deskundigen. Verder geven we tips & tricks voor thuisblijvers en is er natuurlijk ook aandacht voor andere gebeurtenissen in het land.

5 Uur Live wordt vanaf woensdag elke werkdag om 17.00 uur weer live uitgezonden bij RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen