Thierry Baudet oneens met Robert Jensen over corona

Geplaatst op do 02 apr 2020 om 16:00

De liefde tussen Thierry Baudet en Robert Jensen lijkt over. De twee zijn het totaal niet eens over de coronacrisis die de wereld momenteel in zijn greep houdt. Dat zegt de Forum voor Democratie-leider in een video-interview met GeenStijl. Jensen maakt momenteel dag na dag video’s waarin hij de coronacrisis bagatelliseert. De voormalig tv-ster denkt dat corona helemaal niet zo erg is en dat het vooral door de media enorm wordt opgeblazen. Baudet volgt een heel andere koers.

Jensen vindt dat we de huidige beperkingen moeten opheffen, terwijl Forum voor Democratie juist een nog strengere lockdown wil. Het liefst zou Baudet elke Nederlander zo’n beetje vastketenen aan de keukentafel totdat de crisis voorbij is.

De coronacrisis heeft de liefde tussen Baudet en Jensen dus verpest. Baudet: “Wij denken verschillend over corona. Hij denkt dat het niet of nauwelijks bedreigend is en ik denk dat hij het onderschat. Als je ziet wat er vandaag werd gezegd dat 5 procent van de mensen die het hebben eraan sterft, volgens het RIVM… 5 procent! Het is dus ontzettend dodelijk.”

Is 5 procent niet een beetje aan de hoge kant? “Ik denk dat het getal lager ligt, maar dat moeten we uitzoeken. Tot die tijd kunnen we eigenlijk ontzettend weinig zinnigs erover zeggen.”

Misschien heeft Jensen wel een punt, maar daar kan nu nog geen zinnig woord over gezegd worden, aldus Baudet. “Als het veel en veel lager blijkt te zijn en 76 procent van de bevolking het al heeft gehad – dat kan ook, hè, dat weten we niet – dan moeten we de maatregelen terug gaan schroeven. Maar op dit moment weten we te weinig.”

Foto: NPO
92 Reacties op “Thierry Baudet oneens met Robert Jensen over corona”


 1. M.

  Twee idioten, werkelijk imbecielen.

 2. Deegje van eigen koek

  Arme Dombo Jensen! Zelfs zijn extreemrechtse idool Baudet heeft een hekel aan zijn domme fake news videos. Stop er gewoon mee man!

 3. Ron

  Jensen doet Adam Curry na, maar hij mag de veters van Adam nog niet eens strikken. Ze denken beiden hetzelfde over deze crisis, maar Adam is veel beter geïnformeerd en doet goede research, Jensen is een naprater.

 4. real-Jensen

  Waarom neemt die neppe Jensen geen contact op met Jan Roos? Zelfde intelligentie, zelfde algemene ontwikkeling, zelfde media syndromen. Kan tot een mooie talkshow leiden!

 5. arjan

  Ik begrijp niet dat er aandacht aan die Jensen wordt geschonken .

 6. Alfonso

  Ze sporen beide niet.

 7. Paulus

  😷Thierry👨‍⚖️ lijkt intelligent te wezen, maar er komt alleen maar dommigheid uit zijn mond. Hoe kan hij deze tv 🐷 nou serieus nemen in zijn 🗣️.

 8. One and only

  Corona…. is dat nog steeds een dingetje??? Was het alweer vergeten joh….

 9. Leo knots

  Is toch geen nieuws dat iemand het een keer niet met je eens is? Media blaast het ook een beetje op. Bijna alles gaat over corona. Denk overigens wel dat je moet uitkijken met dit virus

 10. Magna

  WieJensen gelooft is dom. Cursus cijfers lezen zou handig zijn voor die mensen.
  Kunnen alleen maar roepen dat zij alles beter weten. En alles maar na roepen wat hun meester Jensen zegt. Jammer dat YouTube geen video’s meer verwijderd anders waren we er al lang vanaf. Al dat nep nieuws. Mensen wordt wakker… En ga je schaapjes tellen :)

 11. Gertti

  Jensen voedt de hongerige geestjes van complottheoristen.

 12. Angela

  Bidet wil zijn 5 verloren zetel terug hebben en draait opeens bij over corona. En Jensen, wie luitert daar nu nog naar?

 13. HEINO

  Het is duidelijk dat al die domoren hier boven nog nooit naar Jensens podcast hebben geluisterd,anders zouden ze niet van die onzin uitkramen,zijn de zelfde zielige figuren die in die stikstofhype geloven,alleen maar luisteren naar de regering en vooral niet zelf denken,of naar een ander geluid,nee dat mag niet,dat moet dan gelijk verboden worden,lekker als domme schapen achter elkaar lopen,oftewel gewoon je kop in het zand steken en alles voor zoete koek slikken wat ze in Den Haag uitbraken.

 14. Winterklaar

  Baudet en Jensen. Komisch duplo.

 15. rob

  magna; misschien moet je diezelfde cursus maar gaan volgen. is nooit weg!

 16. John

  Heino jij bent een domme gans je neemt alles maar aan van Jensen omdat je een aversie hebt tegen autoriteiten.

 17. kritisch avro-lid

  Voor de zoveelste keer zit Thierry weer eens fout met de feiten. Dat 5% van de mensen die besmet met het Corona virus zijn overlijdt is klinkklare onzin. dat heeft het RIVM ook niet zo gezegd. Het is moeilijk te schatten omdat men nog niet weet hoeveel “verborgen” besmette personen er zijn. Maar als je een beetje zoekt op internet komt men eerder op een mortaliteit van maximaal 1%. Nog steeds veel…maar geen 5%.

 18. #Deoverheid

  Blijf binnen!

 19. Misutoria

  De laag begaafde tokkies hierboven hebben zich ook weer eens uitgelaten…

 20. amsterdammer

  De enige die waarschuwde op 28 JANUARI, was Baudet !! Hij werd door Rutte en consorten weggelachen!

 21. Erwin

  Bizarre man die Jensen. Kijk eens een video van hem, hij kan gewoon geen zin normaal uitspreken. Het is leuk geweest met die rechtse roeptoeters op het internet. Na dit coronagedoe voor eens en voor altijd je bek houden. En stem dan maar massaal Thierry Narcist. Spreek ik je over 4 jaar weer als je miezerige leven nog slechter is dan voorheen. Kijk wat voor goeds rechts beleid brengt in de VS en UK. Domme sukkel.

 22. Stanislav

  Jensen is top! Jensen 4 president! 😂

 23. Jaap

  Misutoria
  do 02 apr 2020 om 16:49

  De laag begaafde?
  Nederlands leren!

 24. Broer van...

  Alvorens hier over de persoon Jensen te oreren, verdiep je eerst in WAT hij te zeggen heeft over dit onderwerp ( Youtube).
  Hij laat filmpjes van Duitse artsen, die het eveneens in twijfel trekken. En over de corruptie van overheden. Ook over IC bedden die er eerst wel waren en toen weer niet,
  Dus kijk gewoon zijn video’s.
  En hij ontkent corona dus helemaal niet.

 25. Stanislav

  Mensen blaten elkaar allemaal na, hier ook weer op de bejaardensoos..Lachwekkend.

 26. Real

  Jensen weet waar hij over praat. Jammer dat iedereen mee gaat in dit fake media circus. Dit is gewoon een griepgolf. En dan dit. Ron Paul over coronapaniek: ‘Het echte gevaar schuilt in de overheid’

  De gevaren van het coronavirus zijn vreselijk overdreven, zei oud-presidentskandidaat Ron Paul in een recent interview. Hij voegde toe dat sommige mensen van crises profiteren, zoals politici die meer macht willen.

  Dr. Paul zei dat veel mensen al besmet zijn geweest en nooit klachten hebben gekregen.

  “Maar het wordt gebruikt als excuus door mensen die hier belang bij hebben,” zei hij over de coronacrisis. “En dat is triest.”

  Meer macht
  Het gevolg is volgens Paul dat de heersende klasse nog meer macht krijgt over het volk.

  Hij hoopt dat de massa spoedig ‘wakker zal worden’ en ontdekt wat de overheid aan het doen is.

  Paul wees erop dat vooral de armsten hard getroffen zijn.

  Alleen de overheid en zieken of ouderen die besmet raken met het coronavirus vormen echt een gevaar, zei hij.

  Overreactie
  “Virussen, waaronder coronavirussen, zijn al jaren onder ons en dus is er geen reden voor paniek en lockdowns, tenzij je meer macht of controle wilt.”

  In onderstaand interview haalt dr. Paul hard uit naar de heersende klasse, iets wat de meerderheid van het volk niet heeft gedaan.

  “De overheid zit achter deze economische crisis,” benadrukte Paul. “Het echte gevaar schuilt in de overreactie van de overheden op deze uitbraak.”

  Veel te veel mensen steunen de tirannieke overheid, zei hij.

  Bekijk het interview met Ron Paul hieronder:https://www.youtube.com/watch?v=yLzLCSevj80&feature=emb_logo

 27. Langereis

  Reactieop Magna: als je schapen gaat tellen val je juist in slaap DOMOOR!!!

 28. critikast

  Twee malloten die allebei denken dat iemand in Nederland wakker ligt van hun mening. Ze weten niet waar ze het over hebben. Het trieste is dat Baudet ook in de Tweede kamer behoort tot die politici die met fantasierijke verhalen, niet gehinderd door enige kennis van zaken, proberen electoraal gewin te halen uit de coronacrisis. SP, PvdA, PVV en FvD…denk er aan dames en heren als we straks weer gaan stemmen. Denk terug aan deze dagen waarin de schreeuwlelijkerds in de Kamer proberen zieltjes te winnen over de ruggen van stervende coronapatiënten !

 29. Nee ook jij niet

  Niemand heeft de waarheid in pacht niemand!

 30. Petrus

  @HEINO

  Haha, kneusje. Ik heb helemaal niks met die stikstofhype én ik vind Jensen een domme clown. Kunnen je hersenen combinatie wel aan? Nee, hè?

 31. iemand

  Critikast als het voor hen geldt geldt het net zo goed voor de andere partijen. Dat iedereen nu weer achter Rutte aanloopt zeg veel over de domme Nederlanders. 10 jaar lang hoor je pinokio en leugenaar en hij bedondert de boel en nu 2 x iets voorlezen op tv en de Nederlanders zijn weer te vree. Van de EU hoor je niks maar ze zijn wel achter onze rug om Albanie en Noord-Macedonie bij de EU te halen. Frans Timmermans probeert ondertussen het klimaatverdrag er door te jassen.

 32. Daan

  @Real

  Gewoon een griepgolf??? Ik maak mij toch ernstige zorgen over sommige mensen in onze maatschappij! #compleetgestoord #laatjehelpen #ditiscreepy #gevaarlijkemensen

 33. Mike

  Baudet de enigste realist.

  1 1/2 maand voordat kabinet in actie kwam kaarten Baudet het coronavirus al aan als serieus probleem. Nou dat vonden ze niet. 1 1/2 maand verspild door kabinet.

  Die laksheid neem ik ze kwalijk. Mede verantwoordelijk voor extra doden.

 34. Stanislav

  Van die mensen die denken dat ze met schelden een punt kunnen maken

 35. Broer van...

  @ Real,

  Jij hebt t licht gezien.
  Goed bezig.
  Maar de enkeling die zo goed nadenkt wordt helaas de zwarte piet toegespeeld.
  Mainstream tv indoctrineert en is gekleurd. Waarom zien we bij Op1 altijd maar weer Osterhaus die nota bene tijdens de Mexicaanse griep met aandelen van het vaccin had ter waarde van een kleine 10 procent. Juichend zegt hij nog in beeld; 34 miljoen injecties en maakt nog net geen sprongetje in de lucht.

  Ook dat laat Jensen allemaal zien beste Lezers hier. Dus wees niet bevooroordeeld en kijk gewoon.
  Je ziet het gebeuren, een totalitair systeem…zogenaamd is contant geld nu ook ‘besmet’. De waarheid is dat er een laatste stapje nodig was om het geld geheel te digitaliseren.
  Volgende: Je werkt vanaf huis nu. Je profiel wordt aan de hand van alle data, ( sporen die je na laat goed ) goed geupdated en gebouwd.
  Dan, gisteren stond het in de krant. Een app die weet met wie je contact had…mocht er ooit corona worden vastgesteld dan kan men dus zien met wie je in aanraking bent geweest.
  Allemaal goed bedoelde dingen.
  De app is al massaal gedownload. Mensengooien zelf hat laatste stukje privacy op straat en geven het het heel gemakkelijk zelf uit de hand.
  In China is het al jaren heel gewoon. Maar heb niet de illusie dat de overheid dit enkel gebruikt voor een doel als dit. 24/7 ben je in beeld.

 36. NPO kijker

  Hoe kan het RIVM zeggen dat het een sterftecijfer heeft van 5 procent??? Ongelooflijk.. ten eerste is het totaal niet in te schatten op dit moment en daarbij is dit vaak het percentage van het aantal geteste personen. Al’s RIVM met zulke nonsens naar buiten durft te komen dan begin ik ook wel heel erg te twijfelen…

 37. Daan

  @ Broer van…

  Wat een fantasie. LAAT JE HELPEN! Je bent een gevaar voor de samenleving!

 38. Tenslotte

  @Daan,

  In het jaar 2017-2018 gingen er ook meer mensen dood door de (hevige) griep dat jaar. Dat kun je links en rechts overal nalezen.
  https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte
  Oversterfte noemen ze dat.
  Niemand die corona zal ontkennen, en dat zal ook de bedoeling van Real niet zijn.
  Alleen zijn niet alle beelden die je op tv ziet juist. Ze zijn gemanipuleerd en gekleurd.
  Lees erover. ( of mogelijk de enkele goede krant) en durf het coro verhaal te weerleggen. Kijk bijv toch Jensen eens.
  En als je de man niet leuk vindt parkeer je dat even of kijk en luister je naar David Icke over dit onderwerp. Is een aanrader.
  https://www.dotcomnieuws.com/alternatieve-media/coronavirus-what-is-really-going-on-david-icke-talks-to-jimmy-church/

 39. Adam C.

  Vanavond de podcast van Adam Curry en zijn kompaan weer online. Kan niet wachten. Het échte verhaal zonder de fear creators in de media.

 40. Twee debielen trekken aan een touwtje

  Dat deze schijnbaar geestelijk onbekwame personen deze aandacht krijgen is mij een raadsel.

 41. Daaristieweer

  Baudet de Ezel doet zijn naam weer er aan –> controlled opposition. Gaat de leugens van RIVM citeren…..hahaha. Als je RIVM gelooft ben je gewoon echt een dom schaap dat verdient om van zijn vrijheden gestript te worden en heerlijk platgespoten te worden met giftige rommel….

 42. Daaristieweer

  @ Broer van….

  Jij snapt het.
  Check vooral dit:
  https://www.ninefornews.nl/burgerjournalisten-filmen-bij-ziekenhuizen-vol-coronapatienten-dit-troffen-ze-aan-kijk-nu-het-nog-kan/

  Dan vooral van de Duitse journalist. Bij 10:30 komt een zeer interessante wetenschapper aan het woord. Wat een held.

 43. Daaristieweer

  @ Broer van….

  Jij snapt het.
  Check vooral dit:zie link in naam.

  Dan vooral van de Duitse journalist. Bij 10:30 komt een zeer interessante wetenschapper aan het woord. Wat een held.

 44. Daan

  @Daaristieweer

  Ook jij moet je laten helpen vriend! #zorgelijk

 45. Daan

  op de achtergrond Serenissima
  Een complottheorie of samenzweringstheorie is een theorie of opvatting dat een bepaalde gebeurtenis, ontwikkeling of toestand op sociaal, politiek of economisch gebied het resultaat is van een samenzwering. Volgens dit geloofssysteem spannen immorele en voor niets terugdeinzende individuen of groeperingen heimelijk samen om hun kwalijke doelen te realiseren.

 46. Barbara

  Laat je nakijken Jensen! En val een beetje af, dan loop je ook geen risico. Kun je daarna weer lekker verder met je complot theorie website. En vergeet niet je vitamine C op te snuiven.

 47. Cocktailprikker

  Heino, was dat niet die zingende albino uit Duitsland met nazisympathieën?

 48. Keta Minek

  Thierry Baudet, Robert Jensen, twee gekken Complotdenkers beweren onzin, en geloven het zelf.

 49. Hans

  Het is natuurlijk een fijn gevoel om jezelf wijs te maken dat er niets aan de hand is. Praat eens met de mensen die hersteld zijn van deze zware ziekte, mensen die in het ziekenhuis werken en niet weten wat ze zien of mensen die dierbaren hebben verloren. En nee, die info heb ik niet van de TV maar van mensen die het nu echt meemaken. Vertel maar tegen hen dat er niets aan de hand is.

 50. Keta Minek

  Robert Jensen, Klopt niet wat deze man zegt, beetje kinderen van 12 op YouTube ompraten, hou je mening voor je. die moeten 18 zijn voor een Google account.

 51. Schuitemaker

  Als de mensen zich over mensen als Robert jensen..zich poulair willen zijn vit c snuiven afvallen
  Zijn mensen die zich het beter met hun eigen zooi moeten bemoeien
  Het filmpje van onze ab Oosterhuis . Reken je walgelijke uitingen naar deze. FVD is top!! Maar jensen ook !!

 52. Jensen is gek geworden

  @Broer van: het is allemaal nog veel erger. Er zit een chip in je onderbroek die contact maakt met een Chinese app. Daar kunnen ze precies uitlezen met wie je contact hebt gehad en dat sturen ze door naar Adam Curry, maar dat is helemaal niet Adam Curry. Dat is iemand van de overheid, die waarschijnlijk een spionage opleiding heeft gehad in Oost-Europa. Die gegevens worden vervolgens weer verstrekt aan Poetin. Daar werken ze aan een virus speciaal zodat mensen worden gevaccineerd die zijn goed gekeurd door Thierry Baudet.

 53. Nils Holgersson

  Neem aan dat beide heren beschikbaar zijn als testpersoon om te ervaren wie er gelijk heeft?

 54. Schuitemaker

  Mensen zijn jullie betaalde influenzers door Rutte. Betaald worden om ze zo slecht mogelijk meer te zetten…..Dat verdient zeker de woorden……gek ruttereetklevers en zelfs geen spuit vitamine c. Waardig crackheads!!!

 55. Cocktailprikker

  Kan je even niet volgen Schuitemaker.

 56. Barbara

  @Cocktailprikker: dat heet paranoia. Meestal veroorzaakt door een witte substantie.

 57. Pakalu Papito

  Vetklep Jensen baalt er gewoon van dat hij nu ineens zelf moet koken en minder snel een beroep kan doen op zijn oude vertrouwde 3 frikandellen, 2 dubbele whoppers en 4 big macs per dag. En niet zomaar meer zijn jonge billemaatjes in Manila kan bezoeken :D

  Dat dit haatdikkertje nog aandacht krijgt. Ongelofelijk. Het stumpertje :D

 58. Wanny

  Baudet, ook zo eentje die nog nooit een echte baan heeft gehad.

 59. Marco

  Kijk naar wat China deed om het virus te bestrijden en naar wat de rest van de wereld deed toen duidelijk werd dat het virus zich verder verspreidde. Hier gebeurde werkelijk niets de eerste maanden om het virus buiten de deur te houden. Er werden zelfs geen voorzorgs-maatregelen genomen: geen mondkapjes besteld, geen beademings-apparatuur besteld, geen extra medicatie besteld, de IC capaciteit werd niet verhoogd, de grenzen gingen niet dicht voor landen met veel besmettingen, etc. China sloot zijn goudmijn Wuhan hermetisch af, ontsmette de straten, bouwde extra ziekenhuizen en Rutte gaf breeduit lachend een persconferentie waarin hij als enige maatregel afkondigde dat we vanaf nu geen hand meer geven in Nederland. Dat was het, zo dachten Rutte en het RIVM het virus in te dammen. Iedereen met een beetje gezond verstand kon inzien dat dat niet klopte en een grote onderschatting was van het probleem. En nu zitten we diep in de ellende en het wordt allemaal nog veel erger. Het RIVM roept al dagen dat ze ‘denken’ dat het afneemt, maar dat is een leugen. Het neemt helemaal niet af. Integendeel, het wordt allemaal nog veel erger. Het is ook Rutte geweest die het zorgstelsel compleet heeft afgebroken. Een IC-capaciteit van minder dan 1000 bedden op een bevolking van 17 miljoen mensen is gewoon belachelijk laag, zeker voor een erg rijk land. Een griepgolf konden we al niet aan, laat staan dit. Maar toch blijven we met z’n allen als een mak schaap achter Rutte aanlopen. Bruins is al afgehaakt, die kon het niet meer aanzien. Rutte blijft lachen, zoals gisteren op het gym-klasje. Hoe durf je nog te lachen als er elke dag honderden mensen sterven in je eigen land. De cijfers worden nu nog gemanipuleerd door het RIVM, maar er komt een tijd dat iedereen inziet hoe erg deze ramp is en hoe nalatig Rutte is geweest. Langzaamaan stort alles nu in. Het leven wordt nooit meer zoals het was. Je zag eigenlijk ook aan alles al, dat de manier waarop we leefden niet meer houdbaar is. Het grote vluchtelingen-probleem wat niet op te lossen is, ingrijpende klimaat-maatregelen die niemand zou pikken, de economie die alleen draaiende werd gehouden met overheids-injecties van honderden miljarden, een negatieve rente op geld, de groeiende kloof tussen rijk en arm, de overbevolking op aarde, etc. De problemen op de wereld waren te groot geworden om ze nog te kunnen oplossen. Ik vraag me alleen af wie er nu ingrijpt. God, moeder natuur of zitten hier toch mensen/overheden achter ?

 60. Arabouch

  Beschamend hoeveel mensen zaken ‘beweren’ over Jensen.. Leest u zich eerst beter in voor u iets meldt.

  Tevens, het oneens zijn over een standpunt kan toch prima?

  Ik ben FvD stemmer en ben het ook niet met alles wat Thierry zegt, kan ik dan niet meer op hem stemmen? Of met hem door 1 deur? Bizarre redenatie: slechte journalistiek.

  Mediacourant dit valt onder stemmingmakerij, doe dit alstublieft niet.

 61. Donald Dumb

  Laat Jensen dan degene zijn die het tegendeel bewijst en laat hem doen wat hij zegt. Lekker de straat op de maatregelen aan zijn laars lappend en op zijn podcast daar verslag over doen. Kan hij weer een paar weken zijn podcastje vullen…
  Maar ben bang dat Jensen alleen maar praat en gewoon keurig thuis blijft…

 62. Jammie

  Mafklapper oneens met mafklapper

 63. Real

  Top dat hier mensen reageren die ook wakker zijn. En zien dat waar de overheid mee bezig is en de mainstream media alleen maar eigen belang is. Met angst zaaien vooral via de media. Dan hou je het volk onder controle. Als er maar angst is. Anders pikt niemand deze overdreven regels.

 64. Sprout

  Jammer dat deze site vnl bevolkt wordt door malloten.
  De enkeling die het goed bedoelt en met serieuze feiten komt,
  wordt weggehoond.
  Heel triest.

 65. Donald Dumb

  O.a. Sprout.

  Ook Jensen laat zich piepelen.
  Blijft gewoon braaf binnen, houdt zich braaf aan de maatregelen.
  Hij roeptoetert dus alleen maar. Net als Baudet.
  Nog niet gezien in de Tweede Kamer…

 66. anoniem

  Tja, deze crisis heeft het voor uiterst rechts niet gemakkelijker gemaakt… Het boerkaverbod een lachertje met al die mondkapjes, handen schudden ongewenst en gematigde partijen die de grenzen willen sluiten… :-)

 67. Anneke

  @anoniem: als je zonodig een boerka wil dragen, ga je lekker na het land van je voorouders.

 68. anoniem

  @Anneke: Mijn voorouders droegen geen boerka’s…. :-)

 69. real-Jensen

  Ron Paul? Dat is toch die 3x Republikeinse presidents kandidaat die niet werd gekozen? Zijn artsen diploma werd toch in 2008 van hem ontnomen, omdat bewezen was dat hij fraude had gepleegd bij enkele van zijn specialisatie tentamens gynaecologie. Daarnaast had werd hij ook nog uit de partij gezet en geroyeerd vanwege bezit van kinderporno. Wat een stumperds die deze man nog durft te verheerlijken!

 70. Ben Pen

  Hem noemen ze niet voor niets Rump Paul.

 71. Adam C.

  @Marco: wordt eens wakker Marco! Jij bent net zo’n geïndoctrineerde door de media, met je aluhoedje.

 72. Kees zonder Kegel

  Voor al die sneuneuzen die lekker met Jensen meewaaien, kijk gewoon even naar wat momenteel gaande is in Nederlandse ziekenhuizen en laat die blabla bullshit los van een totalitair systeem, wat lekker interessant klinkt allemaal. We leven hier GVD in Nederland. Hoe kun je zulke kolder in je domme harses halen dat wij daar hier mee te maken krijgen. Er dreigt een groot probleem om mensen nog enigszins goed te kunnen helpen. Dat is wat er aan de hand is.

 73. Ramirez

  Leuk geprobeerd, Kees, maar je praat tegen mensen met een zelfverkozen plaat voor hun kop. En dat is het probleem. Ze kiezen bewust voor die plaat. Slecht geïnformeerde mensen kun je met feiten nog wel op andere gedachten brengen, maar plaatkiezers niet.

 74. Kees zonder Kegel

  Dat weet ik, maar het is zo fucking triest en zielig allemaal… Die Jensen ook, uitgekotst door alles en iedereen en dan zo wat aandacht zoeken met een hele garde meelopers die z’n dikke reet likken. Stumpers!

 75. Robert Jensen

  Ik vind Thierryboy eigenlijk wel een hele aangename man. Sterker nog: als mijn naam Roberta Jensen geweest zou zijn, had ik Thierry’s deegroller al lang een paar keer in mijn pruimpje geperst. Hmm, lekkere pruimenjam. Ik heb geen vrienden, maar wel veel stemmen in mijn hoofd. Groetjes Harry Mens

 76. 1-2-tjuh

  Kees heeft wel degelijk een kegel want als je niet dronken bent dan praat je niet zo krankzinnig uit je nek. Struisvogel probeert ons achter Rutte aan te laten lopen. Net als met de vluchtelingen crisis laten ze alleen de extreme gevallen zien in de hoop dat we als bangebroeken in het gareel lopen achter Furer Rutte. NOU MOOI NIET!!! Dus!!

 77. Kees zonder Kegel

  Achter Rutte aan? Wilders en Baudet die doorgaans door het volk dat Den Haag uitkotst worden aanbeden vonden dat dit allemaal nog niet genoeg was qua maatregelen en dat het nog strenger moest. Maar goed, jullie grote redder Jensen heeft alle waarheid in pacht. Lekker blijven kijken en nog een fijn leven verder!

 78. 18:1-13

  Jensen, randdebiel die een rol speelt in de marge. Vooral geliefd onder leeghoofden die achter hem aan hobbelen als ware hij de rattenvanger van deze tijd.

 79. Cocktailprikker

  Jensen, een eng en gevaarlijk vark….eu mannetje.

 80. 1-2-tjuh

  Kees is door mij onder de tafel geluld dus gaat hij liegen en bedriegen.

 81. 1-2-tjuh

  Kees is een bits.

 82. Kees zonder Kegel

  Onder tafel geluld :) Goed man! Of vrouw! Of iets anders! Als dit al onder tafel lullen is, dan bevestig je bij deze het beeld wat ik al had. Maakt verder niet uit. Het doet jou verder geen pijn en dat is fijn. Vergeet je morgen niet je alu-hoedje op te zetten?!

 83. Actievooractie

  Jensen is misschien toch wel een van de meest trieste schepsel die op deze aarde rondlopen. Ongelofelijk wat kan die man dom lullen. En dan hebben we ook nog Baudetje die dat domme gelul zeer regelmatig overneemt het parlementaire systeem in. Jammer dit.

 84. HBaz

  Jensen blijf in uw kot!

 85. positivo

  Jensen is nog meer van de pot gerukt dan Thierry Kroket.
  Wat een stelletje malloten.

 86. Stanislav

  Whoehahaha de bejaardensoos hier flipt door.. Snel naar buiten een frisse neus halen luitjes! 😂

 87. Broer van...

  Wijk maar af. Wees de vreemde eens maar. De storende factor. De lastige. De streng met junk-DNA . De zonderling. De eigengereide appel die niet in de buurt van de boom of het bos valt. Wees die dwaas. De idioot. De dorpsgek. Laat de kudde maar hoofdschuddend achter. Breng ze maar in verlegenheid. Laat ze zich schamen voor je.Laat ze maar kwaad zijn op je. Ze zullen je uitschelden, maar laat ze maar.Laat ze je maar uitjouwen. Laat ze maar wijzen. Laat ze maar lachen. Wees bestand tegen hun hoon. Wees het onderwerp van hun grappen maar. Wees maar een enorme mislukkeling in hun ogen. Ga door. Een leeuw maakt zich niet druk over wat schapen denken. Wees het littekenweefsel op hun wereldbeeld.Op wat normaal is en hoe het hoort. Ze zullen je verafschuwen. Ze zullen je vrezen.

  Ze zullen wensen dat ze net als jou zouden zijn.

  Naar: David Icke uit: ( Het fantooom-zelf( Over manipulatie, controle en de weg naar vrijheid.

  Kijk op Youtube, lees een echt boek ( hierover) en ontdek de andere kant van de medaille. Overheden grijpen corona dat zeker niet mag worden ontkend om de totale controle te nemen.
  Mensen, zijn verloren. Nu al worden loonoffers gevraagd, pensioen is straks iets wat achter een paar jaar is op te zoeken op wikipedia en waar te lezen is;
  Het was een extra aanvulling op een staatspensioen van voor de coronacrisis, dat niet meer intact is. Het geld ( in Nederland) 1500 miljard is opgegaan in de economie.

 88. Broer van...

  @Marco,

  In de allerlaatste woorden van je stukje hierboven begin je pas na te denken.
  Rutte als de clown, als Colijn in de jaren 30.
  Colijn bezigde in de roerige jaren 30 de uitspraak; ” Ga maar rustig slapen, de regering waakt”
  Hoe het daarna is afgelopen vanaf 1940 is bekend.

 89. Huismaker

  Deze mannen hebben op dit punt een verschil van mening. Dat kan. Of je moet allemaal buigen en huilen voor een almachtige Leider.
  In dit bekropen land blijkt maar weer het calvinistische gedachtengoed.
  Je bent het met ons eens, of anders: Fasc- Ras- Popul- Seks- istisch. Tip: kijk/luister ook eens naar TPO-podcast, UP Network, FVD-journaal, Cafe Weltschmerz, BlueTiger Studios en ja, ook Jensen. Je hoeft het er niet mee eens zijn, maar er bestaat meer dan de mening van het mediakartel (NPO/Radio1/RTL). Gewoon eens echt zelf nadenken.

 90. Yuwan

  Jensen is een slechte acteur, met een te groot ego. Gaat keihard onderuit gehaald worden door de werkelijkheid, heeft alleen tijd nodig.

 91. Joop55

  Beiden zeer irrelevant in deze tijd, tot zover ze dat al niet waren.

 92. Henk

  Ik kijk regelmatig naar de Robert Jensen Show, en hij heeft 100% gelijk als hij zegt dat de burgerpartijen van Nederland PVV en FvD burgers op wil sluiten voor een virus, dan ben je zoals Jensen zegt niet wijs, dat doe je je kiezers toch niet aan, deze partijen hadden in het verleden moeten duiken, in vorige griepperiodes waarbij ook 10.000 Nederlanders per jaar dood gaan aan de griep waarom er nu een zachte lockdown is en bv in 2018 niet(9600 Nederlanders overleden door de griep) , neen dat deden ze niet, ze wilde ons alleen maar opsluiten

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.