John de Mol verrast Nederland met nieuwe showbizzsite

John de Mol is zijn zwaarmoedige coronadip weer helemaal te boven. Enkele weken na zijn paniekzaaiende personeelsmail over ‘draconische maatregelen’ bij Talpa Network, heeft hij zijn draai weer een beetje gevonden. Op deze zonnige lentewoensdag kondigt hij aan Nederland niet alleen de terugkeer van de 5 Uur Show aan, maar ook de komst van de nieuwe shownieuwssite Scoop Network. De afleveringen van Shownieuws komen erop te staan, maar dat is lang niet alles.

Op het nieuwe platform Scoop Network wordt de kijker meegenomen in de wereld van glitter en glamour, legt een woordvoerder van Talpa uit. “Van interviews op de grootste filmfestivals tot een kijkje achter de schermen bij de belangrijkste fashionshows.”

Scoop Network wordt een soort specifieke shownieuws-etalage van het Talpa-videoplatform KIJK.nl. Zo zal de website ook elke dag een eigen internetprogrammaatje brengen over het laatste internationale nieuws over film, mode, muziek, social media en lifestyle.

Iedere dag komt er om 12.00 uur een nieuwe aflevering online van deze internationale programma’s:

  • Maandag: Celebrity Scoop
  • Dinsdag: Hollywood Buzz
  • Woensdag: Instaglamour
  • Donderdag: Fashion Forward
  • Vrijdag: Your Entertainment Fix
  • Zaterdag: Kids Flix
  • Zondag: A-List Lifestyle

De Talpa-woordvoerder: “Naast alle afleveringen van het gevestigde entertainmentprogramma Shownieuws, maakt KIJK.nl met de lancering van Scoop Network extra showbizzcontent uit de hele wereld beschikbaar.”

Wat is de favoriete film van grote Hollywoodsterren? Welke outfits vind je in de garderobes van invloedrijke fashionista’s? Wat is de leukste content op social media? En wat zijn de laatste lifestyle tips en trends van dit moment?

De programma’s worden geproduceerd door FCCE.

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen