Johan Derksen: ‘Sander Schimmelpenninck gepikeerd’

Johan Derksen heeft begrepen dat Sander Schimmelpenninck gepikeerd is over het feit dat de voetbalkenner hem tot het slechtste duo van de talkshow Op1 rekent. Dat heeft hij gezegd in Veronica Inside. Derksen vindt dat Quote-baas Sander samen met Welmoed Sijtsma geen denderend duo vormt en dat vindt hij niet leuk om te horen. “Die jongen was gepikeerd, hoorde ik, over dat ik laatst gezegd heb dat hij die talkshow niet zo goed doet“, aldus de voetbalkenner, die geen medeleven heeft.

Wilfred Genee: “Hij heeft een stukje opgestuurd waarin je ooit een compliment aan hem uitdeelde.”

Derksen: “Ja, maar dat was voor een ander programma en ik wil hem dan nu – omdat hij anders misschien weer in een dipje zit en dat wil je met zo’n corpsballetje toch niet – wel zeggen dat dat nieuwe programma op zondagavond met die zakenlieden alleraardigst is. Maar hij is niet geschikt als talkshowhost. Hij heeft er ook de warmte niet voor.”

René van der Gijp: “Hij is overigens wel geschikt om aan die tafel te zitten en af en toe zijn mening te geven.”

Derksen: “Dat doet hij prima, maar niet als gespreksleider.”

Schimmelpenninck is momenteel in het nieuws omdat hij het Jort Kelder-geluid in het coronadebat stond. Hij was afgelopen weekend in Zweden, waar de maatregelen tegen het coronavirus veel minder streng zijn.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen