Marc-Marie leest in Story dat hij gescheiden is: ‘Jammer’

Marc-Marie Huijbregts reageert laconiek op de berichtgeving van weekblad Story dat hij in het geheim zou zijn gescheiden van zijn Algerijnse man Karim. Dat is te lezen op Twitter. Huijbregts liet zich in de laatste uitzending van DWDD nog kort uit over zijn echtgenoot en hoe hun leven is in deze coronacrisis. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik best een beetje labiel ben. Karim is in Algerij, wat ik heel erg moeilijk vind“, zei de presentator. De Algerijnse familie van Karim denkt dat hij getrouwd is met een vrouw.

Huijbregts zei daar vorig jaar in de l’Homo ver: “Dat is nog steeds zo, al praat ik er niet graag over. Voor mij is het vervelend, maar voor Karim nog honderd keer meer.”

De interviewer toen: “Zou je willen dat het anders was of is het nu prima zo?

En Huijbregts: “Dat laatste. Dus zullen we het lekker over iets anders hebben?

Seks met Marc-Marie

Huijbregts klonk in de l’Homo erg gelukkig met zijn relatie. “Hij is chef-kok, maar omdat we zo’n onregelmatig leven leiden, is hij nu huisman. We zijn onlangs een maand naar Thailand geweest; dat had niet gekund als hij ook werkte. Ons samenzijn is heel vanzelfsprekend. De liefde ís er gewoon.

Ze zijn bovendien monogaam. “Karim en ik zijn monogaam en hebben daar allebei geen enkele moeite mee. Ik weet wat ik heb en zou dat nooit op het spel willen zetten voor een nacht met een ander.”

Hebben ze nog veel seks? “Jazeker. Ik ken ook homostellen die een soort broers worden, maar dat is bij ons niet zo. Ik vind de intimiteit juist zo fijn. Dat dat blijft. En dat je elkaars lichaam helemaal kent.”

Gescheiden

Maar nu zouden ze dus uit elkaar zijn, volgens de Story. “Marc-Marie en Karim zijn al enige tijd uit elkaar“, meldt een bron aan het blad.

De Story heeft er een paginagroot artikel over gemaakt met de kop: ‘Gerucht: Marc-Marie Huijbregts leeft gescheiden van zijn partner’. “Marc-Marie kan dat bevestigen noch ontkennen: hij was niet bereikbaar voor commentaar.

De komediant laat nu op Twitter weten: “En buiten al deze narigheid lees ik net in de Story dat ik gescheiden ben! Jammer, ook jammer dat ik er zo achter moet komen. #waarzoudenwezijnzonderdeStory

Daarop zegt Claudia de Breij cynisch: “Weet je man het al?”

En Ilse Warringa: “Sterkte. Heftig hoor. Had die inhoudelijke kwaliteitskrant De Telegraaf het je dan niet al verteld? Raar.

Foto: BNNVARA, Annemieke van der Togt

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen