Jamie Trenité: ‘Ik ben als presentator waar ik wil zijn’

De kersverse RTL Boulevard-ster Jamie Trenité is zeer tevreden over zijn presentatiecarrière. Hij is al helemaal waar hij wil zijn. Dat zegt hij in een YouTube-interview met Amayzine. Trenité is vanuit het niets opgedoken bij RTL Boulevard, waar hij nu vaak inval-Ikink is. Hij is een regelrecht autocuedrama en niet bepaald het grootste talent wat rondloopt in de televisiewereld, maar zelf is Trenité wel erg tevreden. “Ben je als presentator nu waar je wil zijn?“, luidt de vraag.

Trenité daarop: “Ja, volledig. Ik vind het ongelooflijk wat er op mijn pad komt, dat vind ik waanzinnig. Ik had nooit verwacht dat er zo veel leuks zou komen. Als je de klok nu stil zet, van: ‘Zo gaat het zijn’, dan teken ik al.”

Maar“, zo vervolgt hij: “Aan de andere kant: ik vind het ook leuk om gewoon te pushen en te kijken wat er nog meer in zit, of er nog meer avontuur in zit, of er nog meer grenzen verlegd kunnen worden. Met name persoonlijke grenzen, zoals: hoe goed ben ik? Ik wil beter worden: beter in live tv, beter in op locatie filmen, beter in interviewen, whatever.”

Beter worden is leuk, maar Trenité is nu dus ook al erg tevreden. “Ik wil aan de ene kant beter worden en aan de andere kant ben ik óngelooflijk blij met de huidige situatie. Ik wens nu niet meer, maar ik doe wel mijn best voor meer.”

Ik wil maar één ding en dat is de allerbeste presentator worden die ík in me heb om te zijn. Dus niet de beste van Nederland. Nederland kan de tering krijgen. Ik wil de beste presentator worden die ik kan zijn. En we zien wel hoe goed dat is.”

Lees ook:
Autocuestuntelaar Jamie Trenité faalt als inval-Ikink (23 februari)
‘Jamie Trenité is een verschrikkelijk vermoeiende vent’ (15 april)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen