Autocuestuntelaar Jamie Trenité faalt als inval-Ikink

Om RTL Boulevard te presenteren heb je in elk geval geen autocuediploma nodig. Er werkt bij de showrubriek een nóg ergere autocuecatastrofe dan Caroline Tensen, namelijk Jamie Trenité. Hij was gisteren te zien op de plek van Luuk Ikink, maar faalde volledig. Het begon al aan het begin van de uitzending, toen Trenité wel een héél rare frats uithaalde. “Ik ben Vivienne van den Assem“, sprak zijn collega. Vervolgens sprong Trenité opzij met zijn handen nerveus in elkaar gevouwen.

Kennelijk dacht Trenité dat de leader van Boulevard al was ingestart na zijn lastige intro. Van den Assem hielp Trenité weer op weg: “En wie ben jij?

En ik ben Jamie Trenité“, sprak hij vervolgens. Zij: “Gelukkig maar, want dit is RTL Boulevard.”

Eigenlijk tijdens elke intro blijkt Trenité een autocueramp. Als hij zijn teksten voorleest is het programma echt niet meer te volgen.

Het lijkt ook alsof Trenité zijn teksten niet eens even doorneemt voorafgaand aan de uitzending. Als hij bijvoorbeeld spreekt over de merknaam Sussex Royal die prins Harry en Meghan willen blijven voeren, heeft hij het eerst over Sussex Royaal (op z’n Nederlands) en dan weer over Sussex Royal.

Een voorproefje van deze autocuetragedie kunt u hier bekijken, van 10.45 tot 12.40 uur.

Lees ook: Caroline Tensen in paniek: autocue werkt niet (vrijdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen