Henny Huisman: ‘Tv-bobo’s blij met mijn SBS 6-show’

Henny Huisman, de 68-jarige tv-ster die af en toe nog klaarkomt (naar verluidt zelfs extra vaak als hij zichzelf terugziet op tv), heeft van alle kanten complimenten gekregen over zijn tv-comeback bij SBS 6. De tv-bobo’s vinden zijn show Waar is dat Feestje? volgens de presentator erg goed. “Ik ben zowel door de directie als door de baas van ITV geappt van: ‘Hartstikke goed, we zijn dik tevreden, leuk programma.’ Dat werk“, aldus de vroegere Surpriseshow-host op Radio Veronica.

Toch waren de kijkcijfers niet bepaald om over naar huis te schrijven. Sommige afleveringen scoorden een half miljoen kijkers, maar twee weken geleden zat hij op de 303.000. “Ja, en er zijn nog 40.000 bijgekomen, dus het gemiddelde nu van die vijf shows is 470. Zeg maar een beetje hetzelfde als Wilfried had met het caféprogramma.

Gezien de positieve reacties verwacht Huisman dat het programma wel door mag, al zijn er nu erg weinig feestjes om bij te wonen. “Dat is het grote probleem. Maar je hebt nu corona, dus ze gaan nu niet zeggen van: ga maar verder. Ik kan ook nergens naartoe nu.”

Huisman is momenteel even negatief in het nieuws, omdat Marco Borsato pisnijdig schijnt te zijn over de uitspraken die zijn ontdekker heeft gedaan. Volgens Huisman zal Borsato voortaan altijd bekend staan als een vreemdganger.

Radio Veronica-host Wilfred Genee heeft Huisman geadviseerd om zijn excuses aan te bieden, maar leek dat niet van plan.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen