RTL 4 nog hele maand door met Beau Blijft Binnen

Beau van Erven Dorens zal nog de hele maand april te zien zijn met zijn late talkshow Beau Blijft Binnen, dat hij live vanuit zijn eigen woonkamer in Amsterdam maakt. Dat heeft een woordvoerder van RTL 4 laten weten. Van Erven Dorens gaat in het programma ieder weekend in gesprek met mensen die graag hun verhaal kwijt willen in deze coronatijd. “Lekker kletsen met de mensen thuis. Soms grappig, soms verdrietig, soms informatief“, zegt de 49-jarige presentator zelf.

Hij geniet van de opnames. “Er gaat van alles fout, mijn kinderen lopen door het beeld en ik schakel af en toe naar het testbeeld, maar dat hoort er juist bij. Het is live en we zitten bij mij in de huiskamer.”

Het is in deze barre tijden zijn eigen hoogtepuntje van de week, aldus Van Erven Dorens. “Ik verheug me echt de hele week op die uitzendingen. Want ik weet voor een groot gedeelte niet wat er gaat gebeuren. En die spontaniteit levert een interessante spanning op. Het is eigenlijk radio op tv. Ik noem het ook wel ‘piraten tv’.

Beau Blijft Binnen is tot en met 25 april iedere vrijdagavond (na Jinek) en zaterdagavond (na BankGiro Miljonairs) te zien bij RTL 4.

In mei keert Van Erven Dorens terug met zijn talkshow Beau, in de plaats van Jinek.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen