John de Mol speelt Oprah: elke ster een eigen platform

‘Jij krijgt een platform! Jij krijgt een platform! Jij krijgt een platform! Iedereen krijgt een platform!’ Het kan niet anders of John de Mol heeft tijdens zijn laatste personeelsfeestje Oprah gespeeld. Hij beloofde Wendy van Dijk haar eigen platform uit te bouwen, gaf Lil’ Kleine het platform New Wave, trakteerde de Shownieuws-sterren gisteren op het platform Scoop Network en kondigt vandaag nóg een platform aan, namelijk eentje voor Rob Stenders en Leo Blokhuis.

Die ‘platforms’ groeien dermate als paddenstoelen uit de grond dat het bijna niet meer nieuwswaardig is als er weer eentje wordt gelanceerd. Het begint in tv-land inmiddels een beetje triest te worden als je níet je eigen platform hebt.

Maar nu is er dus weer eentje bij: Stenders & Blokhuis, het nieuwe muziek- en podcastplatform op JUKE, de Spotify van Talpa Network. Op het platform zullen wekelijks nieuwe podcasts, audiostreams, interviews met poplegendes en de radiozenders XXL Stenders en XXL Blokhuis te horen zijn.

Leo Blokhuis is ondanks alles toch nog vereerd: “Stenders & Blokhuis op JUKE wordt een geweldig platform waar Rob en ik ons helemaal op de muziek kunnen storten: oud en nieuw, bekend en obscuur, zijn voorkeuren en die van mij. Ik denk dat dat soms gaat knetteren, soms zijn we het helemaal eens, maar ik denk dat het vooral een prachtige muzikale chemie gaat opleveren. JUKE biedt ons hiervoor het meest complete platform, wat aansluit bij wat wij als radiomakers belangrijk vinden.

Rob Stenders vult aan: “Samen met Leo lekker nerden over muziek en hopelijk zijn we voor de muziekliefhebbers een mooie aanvulling op de juke-box.

Foto: Juke

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen