Fajah Lourens: ‘Ik had volgens mij ook corona’

Fajah Lourens denkt dat ze al besmet is geweest met het coronavirus. Ze had een tijdje geleden veel hoofdpijn en was ook een beetje moe. Dat zegt de actrice, ook bekend van haar schreeuwpartij tegen een tienermeisje in de tienermoedershow Vier Handen Op Een Buik, in het AD. Fajah denkt dat het coronavirus flink heeft rondgewaard in haar omgeving. “Iedereen in mijn familie is, weer, gezond. In het begin van de coronacrisis hadden mijn dochter, vriend en een huisgenoot symptomen.

Het virus sloeg vervolgens ook over naar de BN’er van de familie: Fajah. “Of het echt corona was, weten we niet, maar het had er wat weg van. Ik had zelf wat hoofdpijnklachten en was heel erg moe, zó moe dat ik ’s middags wilde gaan liggen.”

Door de coronacrisis staat Fajah’s doelstelling om medio 2021 multimiljonair te zijn onder druk. Haar professionele leven is ingrijpend veranderd. “Ik heb een kantoor aan huis en mijn vier medewerkers en ik werken om de beurt op kantoor. Ik zit veel in de keuken thuis en help mijn zoon met school.”

De werkdruk is enorm afgenomen, zegt Fajah. “Voorheen had ik een volle mailbox en racete ik van meeting naar meeting. Die gaan nu niet door, dat geeft ons tijd om dingen ook goed af te ronden. En dat zorgt weer voor rust.”

De actrice geeft in de krant (Blendle-link) ook nog een aantal tips tegen coronaverveling, waaronder de film Interstellar op on-demand-dienst Pathé Thuis.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen